Peelingi do ciała

Isana Brazil Feeling, Zucker-Öl Peeling Peeling do ciała

• 6 listopada 2024 o 13:10
    Peeling cukrowy
    Cudo idealny peeling szczególnie na wakacje zapach przypomina mi hawaje cukier jest dość gruby więc łatwo się go nakłada olej nawilża skórę a cukier usuwa naskórek zdecydowanie polecam ja swój kupiłam na wyprzedaży i zaluje ze nie było więcej opakowań bo robi to co ma robić jest bardzo wydajny posiada piękny zapach który raczej krótko utrzymuje się na skórze zdecydowanie polecam ten produkt
    Zalety:
    • Wydajny
    • Tani
    • Pięknie pachnie
  • 26 lipca 2023 o 0:35
    Kolejne cudo!
    Peeling kupiłam w Rossmannie za naprawdę niską ceną bo było to 5zł na końcowej wyprzedaży i cieszę się, że kupiłam kilka sztuk na zapas. Opakowanie mamy w formie plastikowego słoiczka o pojemności 230g. Kosmetyk jest peelingiem cukrowym, ma dosyć grube drobiny, więc można działać nim bez rękawicy, ale żeby podbić efekt ja używam go z rękawicą. Zapach jest cudowny, kokosowy, zostaje na skórze. Drobiny są zamoczone w oleju, który pozostawia świetny efekt na skórze. Jest nawilżona, zdrowo wygląda, miękka, odżywiona. Produkt bardzo dobrze usuwa martwy naskórek oraz zanieczyszczenia z powierzchni skóry. Nie podrażnia skóry i na pewno poprawia jej kondycje. Dla mnie jest świetny i z przyjemnością wykorzystam kolejne opakowania.
    Zalety:
    • skóra jest miękka, odżywiona
    • zapach pozostaje na skórze
    • drobiny
    • skutecznie usuwa martwy naskórek
    Wady:
    • edycja limitowana
  • 2 czerwca 2023 o 17:43
    Najlepszy peeling jaki miałam!
    Peeling kupiłam na wyprzedaży ( za 4 zł!), a szczerze mówiąc kupiłam ich więcej na prezenty dla znajomych. Oprócz mnie, każda znajoma była nim zachwycona! Idealne połącznie peelingu z cukru plus delikatny olejek otulający skórę po wykonaniu peelingu to najlepsze uczucie! Mam nadzieję, że znowu pojawi się w sprzedaży
    Zalety:
    • Wydajny
    • Tani
    • Piękny zapach
    • Delikatny olejek pozostający na skórze
    Wady:
    • Nie jest w stałej ofercie
  • 23 kwietnia 2023 o 12:46
    piękny zapach
    sana Brazil Feeling Zucker-Öl Peeling to produkt, który zdecydowanie zasługuje na pochwałę. Ten peeling cukrowy z olejem to prawdziwy rarytas dla skóry, któremu trudno się oprzeć. Zapach tego peelingu jest po prostu niesamowity - tropikalny i słodki, wzbogacony nutami kokosa i mango. Konsystencja produktu jest idealna - cukrowe kryształki rozpuszczają się delikatnie, a olejek pozostawia skórę miękką, gładką i delikatnie nawilżoną. Isana Brazil Feeling Zucker-Öl Peeling to produkt, który doskonale radzi sobie z usuwaniem martwego naskórka oraz zanieczyszczeń z powierzchni skóry. Pozostawia skórę czystą i odbudowaną. Dodatkowo, olej z pestek winogron i olej ze słodkich migdałów zapewniają skórze odpowiednią dawkę nawilżenia i odżywienia. Jednak co najważniejsze, peeling jest łagodny dla skóry i nie podrażnia jej. Jest odpowiedni do każdego rodzaju skóry, a jego regularne stosowanie może pomóc w poprawie kondycji skóry. Podsumowując, Isana Brazil Feeling Zucker-Öl Peeling to produkt, który zapewni Twojej skórze prawdziwe doznania i oczyszczenie, a jednocześnie delikatnie ją zmiękczy i nawilży. Polecam go wszystkim, którzy chcą mieć piękną, gładką i zdrową skórę.
  • 22 kwietnia 2023 o 15:35
    Jest to naprawdę fajny, cukrowo-olejowy peeling, który daje świetne efekty stosowania, przy tym dostarczając przyjemności pod prysznicem.
    Peeling ten kupiłam w drogerii Rossmann, gdzie też króluje marka Isana. Cena nie była wysoka, co również jest charakterystyczne dla tej marki. Ogółem bardzo lubię peelingi do ciała, to mój rytuał podczas kąpieli pozwalający poprawić wygląd skóry, więc staram się go wykonywać raz w tygodniu. W tym konkretnym przypadku nasz kosmetyk jest zamknięty w plastikowym słoiczku. Niestety papierowa etykietka szybko zaczyna od niego trochę nieestetycznie odchodzić pod wpływem wilgoci, choć nie będę tego uważać za jakąś ogromną wadę. W opakowaniu znajduje się 230g zawartości, mnie ta ilość starczyła na jakieś 4 użycia. Produkt może nie jest najbardziej wydajny pod słońcem, ale przynajmniej rezultaty wymiatają, ale o tym dalej :) Co do konsystencji, jest ona dosyć zwarta, z mnóstwem kryształków cukru. Przed nałożeniem kosmetyku na skórę warto nabraną dozę trochę namoczyć, wtedy rozprowadzenie produktu jest o wiele łatwiejsze i przyjemniejsze. Kryształki cukru nie ulegają rozpuszczeniu pod wpływem wody, dobrze masują i ścierają martwy naskórek. Naprawdę różnica po użyciu tegoż kosmetyku jest odczuwalna! Skóra jest o wiele bardziej miękka, wygładzona, odświeżona i nawilżona - po zastosowaniu peelingu nie jest nawet konieczne stosowanie balsamu, odżywienie i natłuszczenie od zawartych w INCI olejów naprawdę czuć. Dodatkowo produkt ładnie pachnie hmm... wakacjami, a to w czasie, gdy za oknem nie jest jeszcze szczególnie letnio jest podwójnie miłe i doceniane przeze mnie. Co do INCI, jest krótko i bez zarzutu. Peeling bazuje na sacharozie, która odpowiada za właściwości złuszczające. Dalej zaś mamy oleje: słonecznikowy, z orzeszków kukui oraz ze słodkich migdałów dodające skórze odżywienia, gładkości, miękkości. Podsumowując: jest to naprawdę fajny, cukrowo-olejowy peeling, który daje świetne efekty stosowania, przy tym dostarczając przyjemności pod prysznicem. Polecam!
    Zalety:
    • nawilżenie, natłuszczenie i nadanie miękkości oraz gładkości skórze, dokładne usunięcie martwego naskórka
    • przyjemny zapach
    • nie podrażnia, nie uczula
    • zwarta konsystencja
    • dostępność w drogerii Rossmann
    Wady:
    • trochę mała wydajność