Korektory pod oczy

Revlon ColorStay, Under Eye Concealer Korektor pod oczy

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 sierpnia 2020 o 15:43
    Zdecydowanie nie pod oczy.
    Lubię kosmetyki Revlon i to bardzo. Kto nie zna ich podkładu? Mam duże cienie pod oczami i potrzebuje dobrych korektorów, więc tak trafiłam i kupiłam ten. Kolor wydawał się fajny i idealny by zakrywać worki. No niestety ten korektor to porażka, która okropnie podniosła mi ciśnienie. Tak on mnie denerwował. Bubel na którego wydałam nie mało kasy. Korektor w ogóle nie stapia się ze skórą. Jest mega widoczny, szczególnie pod oczami. Na całej twarzy również jedna wielka katastrofa. Trudno się go nakłada i końcówka nie ułatwia sprawy. Nie łatwo nałożyć go równomiernie. Daje efekt suchej warstwy. Roluje się i zbiera grudkowato. Nie upiększa w żadnym stopniu skóry i nie maskuje mankamentów. Zdecydowanie wam do odradzam. Nie jest wart 1 złotych tak uważam.
    r4dost
    31 maja 2015 o 19:03
    Do niczego
    Mam wyraźne, głębokie cienie pod oczami. Od korektora nie oczekuję cudów, bo jeszcze żaden - a przetestowałam ich masę - nie był w stanie ich całkowicie ukryć, ale nie sądziłam, że istnieje produkt, który zamiast delikatnie zatuszować moje paskudne wory, będzie je podkreślał. - Kompletnie spełnia obietnic producenta. Nie nadaje się pod oczy. Po nałożeniu go wyglądam gorzej niż bez. Cienie pod oczami są widoczne dokładnie tak samo albo nawet bardziej, w dodatku skóra wygląda na starą, zmęczoną i wysuszoną. - Waży się, zbiera się w zmarszczkach i załamaniach powieki. - Próbowałam stosować go na wypryski, ale kryje słabo i efekt jest prawie żaden. - Cena z kosmosu. +/- Aplikacja jest w sumie ok, bo łatwo odmierzyć odpowiednią ilość korektora. Trzeba się jednak wspomagać palcami/pędzlem/gąbeczką, bo tą szczoteczką da się produkt wyłącznie nałożyć na skórę, ale już nie równomiernie rozprowadzić. + Nie widzę żadnych, ale to ŻADNYCH plusów tego produktu. Używam tego produktu od: użyłam ze dwa razy i więcej nie będę. Ilość zużytych opakowań: jedno zaczęte
    blurip
    29 grudnia 2014 o 22:27
    Tragedia
    Ten korektor nie nadaje się pod oczy, mało tego, nie nadaje się do niczego. Plusy: + widać go? + przyjemne w użyciu dozowanie Minusy - nie zakrywa cieni pod oczami - nie zakrywa też wyprysków ani innych niedoskonałości - okrutnie się świeci - zerowa wydajność - zbyt gęsta konsystencja - odróżnia się na twarzy - wchodzi w załamania Kiedyś, po całkiem dobrze przespanej nocy postanowiłam użyć korektora pod oczy - pomyślałam, że może akurat się sprawdzi. Kumpel z pracy słysząc że spałam 9 godzin zapytał jak to możliwe, że mam takie wielkie wory pod oczami. Myślę, że to mówi samo za siebie - pierwszy raz usłyszałam komentarz na temat worów pod oczami z korekterem pod nimi, nigdy za to nie usłyszałam czegoś takiego nie mając korektora żadnego. On wręcz podkreśla wszystkie niedoskonałości, o wydajności nie wspominając - użyłam go dosłownie kilka razy, a mam mniej niż pół opakowania. Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
  • 28 kwietnia 2014 o 22:52
    Nie pod oczy
    Mam cerę suchą,wrażliwą i ten korektor nie sprawdził się za bardzo. Moim zdaniem produkt jest dobry na wypryski czy naczynka,gdyż dobrze kryje. Pod oczy niestety nie tworzy zadowalającego efektu.Zapycha,podkreśla zmarszczki,pory nadal widać. Kolejnym minusem jest wydajność,której niestety nie zauważyłam. Szczerze? Cena nieadekwatna do wydajności. Nie polecam,nie warto. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    zazwi27
    11 listopada 2013 o 15:46
    nie dla mnie
    kupilam na promocji, dlugo lezal i czekal na swoja kolej, mam w najjasniejszym kolorze, jest bardzo maly, ja kupilam z mysla o uzywaniu go pod oczy, niestety nie sprawdzil sie podkresla zalamania, wyglada to paskudnie, moze i zakrywa wszelkie niedoskonalosci pod oczami ale ja mam wrazenie jakby mnie wysuszal, czsem uzywam na policzki ktore mam lekko zaczerwienione, daje rade ale czasem widac go poprostu na skorze, nei podoba mi sie efekt, skoncze i wiecej nie kupie Używam tego produktu od: kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań: mniejsze pol

Zobacz także inne Korektory pod oczy