Korektory pod oczy

Rouge Bunny Rouge Fine-Spun Light Luminous Skin Wand Rozświetlający korektor w pędzelku

Rouge Bunny Rouge Twarz Korektor 1 szt. (479575)

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

hacin
    13 lipca 2016 o 16:12
    W porządku
    Stosuję pod oczy, jako podkład pod cienie, na brzeg nosa i brodę. Nie roluje się. Wygląda bardzo naturalnie. Ale chyba chciałabym, aby nieco bardziej krył i rozświetlał. Na tyle rzadko robię pełny makijaż, że chciałabym efektu łał :)
  • 4 maja 2014 o 21:56
    sama nie wiem...
    Korektor kupilam poniewaz jestem bardzo zadowolna z podkladu BRB Milk Aquarelle, a wlasnie skonczyl mi sie korektor YSL Ten korektor jesli chodzi o dzialanie jest dosc podobny, ladnie rozswietla okolice oka, rozprasza swiatlo i niweluje ciemne podkowki jesli sie zdarza. Bardzo trafione kolory, idealnie stapiaja sie ze skora. Jesli chodzi o wydajnosc to jestem juz mniej zachwycona. Korektor bardzo szybko zasycha na pedzelku i codziennie trzeba wyciskac jego nowa porcje (w YSL moglam spokojnie uzyc korektor ktory zostal na pedzelku z poprzedniego uzycia). Jesli chodzi o cene to jest do przezycia i na poczatku bylam przekonana ze oszczedzam w porownaniu do YSL, ale teraz widze ze nie do konca. Opakowanie estetyczne, ale zawaza na mojej ogolnej ocenie kosmetyku. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 30 marca 2014 o 12:33
    Baśniowy przyjaciel
    Poszukiwałam korektora , który będzie spełniał funkcję rozświetlacza. O korektorze RBR słyszałam same pochlebne opinie. Zakmnięty jest w pięknym , eleganckim opakowaniu . Motyw piórka jest przepiękny. Jest bardzo uniwersalny , można go aplikować na kości policzkowe, brzeg nosa, łuk brwiowy, brzeg górnej wargi, czy brodę. Zaznaczam , to nie jest korektor na niespodzianki. Służy wyłącznie niwelowaniu cieni wokół oczu oraz rozświetleniu spojrzenia. Jest lekki jak piórko. Ma konsystencje kremową , niesamowicie nawilża , wygładza. Nie zbiera się w zmarszczkach. Ja posiadam kolor jaśniejszy czyli Orionis - łączy w sobie pigmenty różowe oraz beżowe, dlatego będzie pasował większości karnacji. Skład jest bardzo ciekawy : -Składnik haloxy, który ukrywa ciemne cienie i zmarszczki - Fermiskin, na bazie grzybków shitake, wygładzający skórę i zmniejszający obrzęki, worki pod oczami - Witaminy A,C, E i B5 odżywiające i nawilżające skórę Ja korektor aplikuję zawsze na podkład RBR Mleczna Akwarela albo Sanktuarium dla skóry . Razem świetnie się uzupełniają. Cena wynosi 145 zł. Pojemnośc to 2,5 ml. Kosmetyki Rouge Bunny Rouge dostępne są wyłącznie w Douglas. Jest to kropka na i . Jest to uzupełnienie całego makijażu . Nie wyobrażam już sobie porannego makijażu bez użycia mojego baśniowego przyjaciela. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 korektor
  • 29 grudnia 2013 o 21:23
    najlepszy
    Jak dotąd najlepszy korektor rozświetlający, jakiego używałam. + lekki + delikatny, półtransparentny (nie ma co liczyć na wielkie krycie) + świetny żółtawy kolor + nie zawiera żadnych błyszczących drobinek, a jednak rozświetla + estetyczne opakowanie + bardzo wydajny
  • 9 grudnia 2012 o 21:27
    może być, ale bez szału
    Generalnie niezły produkt, leciutki, lekko transparentny więc czasem nie przykrywał sińców pod moimi oczami w 100% ale i tak było nieźle, trwałość w miarę OK, z innymi niedoskonałościami cery raczej sobie nie radził, ale pod oczami trzymał się i nie rolował w zmarszczkach. Łatwo niestety przesadzić z ilością nie polecam ponownej aplikacji, bo łatwo wtedy o katastrofe. Nie podrażniał mnie, nie uczulał. Co mnie najbardziej raziło to mało wygodny i niehigieniczny aplikator - no bo jak ten pędzelek oczyścić dokładnie? Zawsze miałam wrażenie, że jest trochę brudny poza tym niewygodny, wolałam delikatnie rozklepać korektor opuszkiem palca. Wydajność niepowalająca ale do wytrzymania. Irytujace, było to że nie wiadomo kiedy się skończy. Cena - no, dość wygórowana. Używam tego produktu od: jak na razie już nie używam Ilość zużytych opakowań: jedno całe