Żele pod prysznic dla mężczyzn

Old Spice Timber with Mint, Shower Gel Żel pod prysznic dla mężczyzn

• 30 października 2019 o 0:19
    Mój mąż kocha te żele :)
    Żel pod prysznic Old Spice timber with mint moj mąż zakupił sam w supermarkecie. Zazwyczaj to ja mu kupowałamt tego typu kosmetyki higieniczne, tym razemzzrobił to sam. Chwali sobie bardzo żele od Old spice'a. Żele ładnie pachną, odświeżaja. Fajnie nawilżają i pozostawiają zapach na ciele na bardzo długo. Opakowanie wygodne, wydajne. Cena ok 12 zl.
    Zalety:
    • konsystencja żelu
    Wady:
    • Bez wad
  • 3 maja 2018 o 12:46
    Używamy razem
    Produkty Old Spice używał kiedyś mój tata(ten oryginalny i jedyny w swoim rodzaju zapach) Nowa wersja jest wersja dość odmłodzona.. I bardzo dobrze, bo firma potrzebowała nowej odsłony... Dzięki temu wróciła na salony:) wersje zwierzęce kocham tak samo jak mój mąż, płyny do mycia były kwestią czasu%) Żel w wygodnej i solidnej butelce. Zapach niby męski, ale bardzo orzeźwiający.. Taki sportowy... Świetnie się pieni, dobrze myje, ładnie pachnie i jest wydajny. Używam go razem z mężem i żaden z nas nie ma pretensji. Ahaha czasem się nawet wymieniamy... Mąż stosuje mango isany a ja Old Spice :) ?produkt jest bardzo ciekawy i przyjemny. Cena nie jest wysoka
    Olsen0
    6 września 2017 o 12:11
    Fajny!
    Ten żel pod prysznic używa mój narzeczony i muszę przyznać ze marka Old Spice tworzy bardzo fajne produkty dla mężczyzn. Żel ma bardzo ładny - delikatny zapach (kolejny zresztą), który osobiście uwielbiam. Bardzo wydajny i trwały. Co więcej ma bardzo wygodne opakowanie.
    Zalety: