Żele pod prysznic dla mężczyzn

Nivea Men, Silver Protect, Żel pod prysznic do ciała, twarzy i włosów

NIVEA MEN Silver Protect Żel pod Prysznic 500 ml
Nivea MEN Silver Protect
Nivea Żel pod prysznic Silver Protect 500 ml
Nivea Men Silver Protect Shower Gel 500ml M Żel pod prysznic 69770

• 19 stycznia 2025 o 13:50
    Polecam
    Żel ma wygodne opakowanie. Zapach jest bardzo przyjemny. Żel dobrze oczyszcza skórę i daje uczucie świeżości. Nie podrażnia, a skóra po jego użyciu jest gładka. Stosowany do włosów też bardzo fajnie się sprawdza, bo nie powoduje powstawania łupieżu. Bardzo lubię ten produkt. Zużyłem już kilka opakowań i z pewnością jeszcze kiedyś kupię.
    Gogo145
    5 listopada 2022 o 11:20
    Dla mnie bomba, według męża zbyt chłopięcy zapach!
    Żelu używa mój mąż , posiadacz suchej skóry. Aplikuje go na ciało i włosy, pomijając twarz i na tej podstawie dokonam jego oceny . Produkt dostępny jest w srebrnym, plastikowym opakowaniu z widocznym logo producenta. Pojemności - 250 ml. Konsystencja - kremowa, barwa - biała z delikatną poświatą fioletu i błękitu, Zapach- typowy dla marki w męskim wydaniu, świeży, zmysłowy, lekki i orzeźwiający. Naniesiony na skórę pieni się dobrze uwalniając zapach, obok którego nie można przejść obojętnie. Mąż kiedy wychodzi z łazienki "ciągnie za sobą ogon" , a ja uwielbiam kiedy ta woń dociera do mojego nosa . W opinii męża zapach jest jednak zbyt chłopięcy, niby świeży ale bez wyrazu . Ciało po aplikacji jest nie tylko świeże, ale również dobrze oczyszczone i pełne energii. Włosy po użyciu produktu, również wykazują oznaki dobrego oczyszczenia i odświeżenia. Skóra głowy nie swędzi. Gdybym to ja miała oceniać produkt dałabym mu maksymalną liczbę gwiazdek za działanie, zapach, konsystencję i wydajność. W opinii męża zbyt chłopięcy zapach produktu klasyfikuje żel gwiazdkę niżej.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza i odświeża skórę
    • nie powoduje ściągnięcia i przesuszenia
    • nadaje się do ciała i włosów
    • duża wydajność produktu
  • 22 października 2022 o 13:57
    Odświeża
    Żelu używam praktycznie codziennie. Żel fajnie pachnie i odświeża . Żel dobrze myje moje owłosione ciało. Po prysznicu czuje się jak prawdziwy mężczyzna. Zapach żelu meski .
    Zalety:
    • Fajne opakowanie
    • Gęsty
    • Wydajny
  • 15 października 2022 o 16:43
    Jest ok
    Żel pod prysznic pięknie pachnie i się pieni podczas kąpieli a zapach unosi się na cały dom. Świetnie oczyszcza skórę głowy. Opakowanie jest praktyczne a cena ok.
  • 15 października 2022 o 16:26
    Stały gość
    Mój mąż go bardzo lubi i jesteśmy już tak nauczeni, że mamy bardzo duży zapas w łazience bo albo on kupuje albo ja- tylko czekamy na promocję. Oczywiście i bez promocji jest w bardzo dobrej cenie ale obserwując taki stały zakup wiemy że co jakiś czas jest niezły upust. Butelka Jest solidna, plastikowa, Kanciasta i świetnie trzyma się półek w łazience mimo dużego strumienia wody który czasami mi się niechcący wyrwie spod deszczownicy. Sam żel jest gęsty ale bardzo wydajny - super się pieni i ma mocny męski zapach. Wiem dokładnie bo sama czasami po niego sięgam do kąpieli, bo na włosy nie ryzykowałam.... mam swoje już produkty. Hehe mój mąż twierdzi że jest to świetny produkt i spełnia wszystkie jego wymagania : świetnie myje, zapach Trzyma się długo ciała i jak to mój mąż się śmieje czuję tą srebrną moc.