Odżywki do paznokci

Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional, Nail Cement, Odżywka wypełniająca + baza pod lakier do paznokci

• 20 kwietnia 2022 o 22:36
    Odżywka eveline,
    Nie sprawdziła sie u mnie. Na co dzień noszę hybrydy i w przerwie od hybryd chciałam wzmocnić i uzupelnic paznokcie. Po kilku godzinach odzywka zaczęła się kruszyć i odpadać.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Kolor
    Wady:
    • Działanie
  • 20 kwietnia 2022 o 22:10
    Jest ok, ale...
    Bardzo lubię odżywki do paznokci od Eveline, bo zawsze dobrze się u mnie sprawdzają i często do nich wracam. Tym razem testowałam wersję Nail Cement. Moje paznokcie były niedawno w kiepskiej kondycji, więc stwierdziłam, że to dobry moment na coś nowego. Odżywka na pewno trochę wzmocniła paznokcie, wypełniła ubytki i chroniła płytkę przed uszkodzeniami mechanicznymi i łamaniem. Inne odżywki od Eveline dawały u mnie lepszy efekt, ale ta jest w porządku, chociaż na pewno nie poleciłabym jej przy bardzo zniszczonych paznokciach. Nie testowałam jej jako bazy pod lakier, ale pewnie kiedyś spróbuję. Odżywka ma wygodny pędzelek, przez co aplikacja produktu jest szybka i prosta. Na paznokciach pozostawia bezbarwny odcień, który wygląda naturalnie i całkiem dobrze się trzyma. Na plus tez szybki czas wysychania. Na minus niestety zapach. ZALETY Uzupełnia ubytki Wzmacnia i chroni paznokcie Trwała Odcień Szybka aplikacja Wygodny pędzelek WADY Nie sprawdzi się przy bardzo zniszczonych paznokciach Zapach
  • 9 maja 2021 o 13:22
    Nie, nie, nie i jeszcze raz jie
    Brak mi słów na ten produkt. Marka Eveline bardzo mnie rozczarowała. Nie dość że odżywka nie działa to jeszcze szkodzi. Paznokcie wyglądają bardzo źle, łamią się u rozdwajają. Nikomu nie polecam a kosmetyk leci w kosz
  • 2 maja 2021 o 20:37
    średniawka
    Od prawie 4 lat używam hybrydy i do tej pory robiłam przerwy i kuracje olejkiem rycynowym. Ostatnio paznokcie były już bardziej oslabione, chciałam żeby wyglądały lepiej na co dzień 'bez niczego'. Po pierwszym zachwycie powoli przyszło niezadowolenie. Zapach intensywny, drażniący ale ok to po prostu lakier. Nie zasycha za szybko. Przy dwóch warstwach długo schnie, nietrwały. Po jednym z pierwszych użyć zauważyłam efekt. Paznokcie były jakby gładsze, bardziej lśniące. Używałam doraźnie i nie zdążyłam zużyć nawet 1/10 opakowania gdy już lakier stał się gęsty, ciężko się go aplikuje. Kosmetyk jest świeży a już tak nie wygląda i stał się niewygodny w użyciu. Następnego opakowania już nie zakupię. Uważam, że był to nietrafiony zakup i pieniądze wyrzucone w błoto.
  • 31 maja 2020 o 16:21
    Miałam nadzieję na więcej
    Początek był mega! Zachwyt. Myślałam że będę musiała zrezygnować z lakieru bo miałam już tak zniszczoną płytkę. Okazało się, że ta odżywka sprawiła cud. Znowu mogłam cieszyć się gładkimi, długimi pazurkami. A lakier utrzymywał się zdecydowanie dłużej. Po miesiącu odżywka zgęstniała. Jej nakładanie i schnięcie stało się upiorne. Płytka zaczęła żółknąć i rozdwajać się. A lakier odpryskiwać.

Zobacz także inne Odżywki do paznokci