WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Żele pod prysznic

Tesori d'Oriente Jasmin di Giava, Doccia Crema Aromatica Kremowy żel pod prysznic

• 10 lutego 2021 o 13:27
    Przesuszył skórę
    Kupiłam ten żel spontanicznie, skuszona piękna szatą graficzną, choć nie wiem po co ten łańcuszek, nie kojarzę by ktoś wieszał swoje żele do mycia, więc dodatkowe produkowanie śmieci. Zapach ładny, żel wydajny i ładnie się pieni. Niestety po kilku dniach stosowania przesuszył mi skórę, a szkoda, bo chętnie bym spróbowała więcej zapachów, ale pewnie jeszcze się skuszę na inny wariant, może będzie lepszy. Co ciekawe, kupiłam go w lumpeksie, na dziale z chemią.
    Zalety:
    • pieni się
    Wady:
    • przesuszył skórę
  • 23 października 2015 o 22:33
    przesłodziak dla odważnych
    Cóż za zawód. Miał być jaśmin, a w opakowaniu znalazłam tylko waniliowy budyń i jakieś mdlące kwiatki. Zapach bardzo mocny, świdrujący oraz przesłodzony. Żel nie posiada żadnych dodatkowych właściwości pielęgnacyjnych. Nie ulega jednak wątpliwości, że kosmetyk dobrze się pieni, ma odpowiednią konsystencję i myje jak należy. Niestety jego zapach z czasem stał się dla mnie nie do zniesienia. Pod koniec zdarzało się wręcz, że myłam nim wannę, aby szybciej pozbyć się zawartości pomarańczowej tuby. Opakowanie: zwyczajne, mało ekskluzywne Cena: przesadzona PLUS/MINUS u mnie, z oczywistych względów, minus - zadziwiająca trwałość zapachu. Używam tego produktu od: używałam dwa-trzy lata temu Ilość zużytych opakowań: jedno całe
    katja2
    3 kwietnia 2011 o 14:02
    cudo
    Uwielbiam żele tesori d\' oriente. Nie używam ich cały czas, ale zawsze do nich z utęsknieniem wracam. Myjąc się nimi odczuwam luksus naprawdę zapach odurza, pobudza wszystkie zmysły. Czuję się jakbym kąpała się w perfumach. Od wariantu jaśminowego wole wariant hammam, ale oba są wspaniałe. Cóż dodać... wszystkie aspekty jak i pozytywne tak i negatywne przyćmiewa ten cudowny zapach... jak jestem w sklepie i mam okazję go spotkać, po prostu muszę powąchać. Oj tak to zdecydowanie mój KWC! Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: cztery
  • 10 lipca 2010 o 17:46
    Genialny
    Piękny zapach i nawilżona miękka skóra i to że nie trzeba stosować balsamu to zalety tego kremowego żelu pod prysznic. Miałam ten i jeszcze inny wariant, oba tak samo doskonałe. Potem skóra pachnie pięknie przez wiele godzin. Konsystencja jest ok, może opakowanie trochę nieporęczne - w moim przypadku ta rączka tylko przeszkadza; trochę trudno się otwiera. Ale zawartość zachwyca. Muszę kupić jeszcze jeden. Używam tego produktu od: paru lat Ilość zużytych opakowań: 2
  • 14 czerwca 2008 o 13:57
    Nie lubie zapachu
    Mieszkam we Wloszech i tu Tesori dOriente sa bardziej dostepne i tansze niz w Polsce. Mialam z 2 razy ten zel pod prysznic, w tubce, jak na zglaszajacym zdjeciu oraz w pollitrowej, metalowej butelce. Nie lubie tego zapachu - prawie identyczny z perfumami Angel, nie podobaja mi sie :( Za to piekny jest zel o zapachu bialego pizma oraz nieco mniej fajny o zapachu lotosu. Sa tez smierdziuszki, jak np zapach mirry. Zele Tesori dOriente sa dosc wydajne i dobrze sie pienia. Na dlugo pozostawiaja swoj zapach na skorze. Widze, ze ceny w Polsce sa dosc wysokie. Ja ostatnio kupilam zel lotosowy za niecale 2 euro. Użylam tego produktu kilka razy Ilość zużytych opakowań: 2