Żele pod prysznic

Luksja Care Pro, Soften, Mleczko pod prysznic z mleczkiem owsianym

AnnNowa
    18 listopada 2021 o 0:52
    Świetny żel
    Moja skóra lub robić mi psikusy i czasami reaguje negatywnie na kosmetyki. Z tym żelem się polubiła. Nie uczulił mnie i nie podrażnił. Skóra po prysznicu stała się miękka, delikatna. Produkt świetnie nawilża i pozostawia na skórze piękny zapach. Żel jest bardzo wydajny, nie kosztuje dużo i jest łatwo dostępny. Polecam
    • nawilżenie
    • nie podrażnia i nie uczula
  • 31 lipca 2018 o 23:26
    Mleczna kąpiel
    Mleczko otrzymałam w prezencie. Początkowo myślałam, że produkt służy do pielęgnacji ciała jako nawilżajacy balsam do smarowania - jakże się zdziwiłam, kiedy dotarło do mnie, że to kosmetyk służący do pielęgnacji pod prysznicem! :) Zacznę od tego, że kosmetyk pachnie bardzo ładnie, delikatnie, subtelnie. Z pewnością nie jest to nachalny, męczący zapach. Posiadam opakowanie z pompką - jest bardzo, bardzo wygodne, a obecność pompki pozwala na precyzyjną aplikację produktu :). Mleczko dobrze się pieni i wspaniale oczyszcza skórę. Nie podrażnia, nie wysusza, nie uczula - jestem posiadaczką wrażliwej skóry i od razu zasygnalizowałaby mi jakieś nieprawidłowości. Tak się na szczęście nie stało. Mleczko pozostawia skórę idealnie nawilżoną, miękką i aksamitną w dotyku. Efekt może nie jest spektakularny, ale na pewno jest zauważalny. I choć nie jest niestety długotrwały, bardziej doraźny, chwilowy, to mleczko i tak skradło moje serce. Kąpiel z jego użyciem jest naprawdę bardzo przyjemna :). Ponadto jest wydajne i wystarcza na długi czas. Polecam!
    Zalety:
    • wygodne opakowanie z pompką,
    • subtelny zapach,
    • gęsta konsystencja,
    • dobrze się pieni,
    • wspaniale oczyszcza skórę,
    • jest przyjemny w użyciu,
    • ma niewygórowaną cenę.
    Wady:
    • efekt nawilżenia jest krótkotrwały.
    Alaku12
    30 lipca 2018 o 15:14
    Delikatne mleczko
    Na ten produkt trafiłam w jednej z drogerii w moim mieście. Luksja zawsze była jedną z moich ulubionych marek tego typu kosmetyków. Teraz również mnie nie zawiodła. Konsystencja jest gładka, jedwabista, kremowa. Zapach nieba, a odżywienie skóry genialne. Więcej informacji poniżej.
    Zalety:
    • Kremowa konsystencja
    • Nie podrażnia skóry
    • Nie pozostawia uczucia lepkości
    • Skóra jest gładka i nawilżona
    • Długotrwałe uczucie ochrony
    • Nawilżenie starcza na bardzo długo
    • Intensywne się pieni
    • Wydajny
    • Duża pojemność opakowania
    • Atrakcyjny design opakowania
    • Niska cena
    • Duża dostępność w sklepach internetowych jak i drogeriach
    • Łagodny zapach
    • Idealny na codzień
    Wady:
    • Brak wad
    missi13
    30 lipca 2018 o 15:07
    miły dla skóry
    Fajne mleczko pod prysznic z dozownikiem. PRzyjemnie, delikatnie pachnie. Rozprowadza się po ciele dobrze, daje uczucie nawilżenia, otula skórę miękkością. Skóra jest wyraźnie gładka i czysta. Jest bardzo wydajny i w rozsądnej cenie. Mleczko jest niesamowicie delikatne, nie podrażnia.
    Eriska1
    7 lipca 2018 o 17:38
    Mleczne odżywienie
    Jestem pod wielkim wrażeniem mleczka Luksji, nie dość, że bardzo ładnie, delikatnie pachnie to faktycznie odżywia skórę, pozostawiając ją gładką i aksamitną. Absolutnie nie podrażnia i nie uczula. Dobrze się pieni i zmywa zanieczyszczenia. Opakowanie jest wygodne, do tego często jest w promocji,choć i cena regularna nie jest wysoka.

Zobacz także inne Żele pod prysznic