Żele pod prysznic

Nivea Take me to Cuba, Care Shower Pielęgnujący żel pod prysznic

• 3 czerwca 2020 o 19:03
    Nic specjalnego
    Żel jak żel. Zmienił się tylko zapach. Oczywiście jest cudowny, do tego ten egzotyczny zapach dłuuugo pozostaje na skórze. Ma delikatną konsystencje i działa nawilżająco. Szkoda natomiast, że to edycja limitowana.
    • nawilżenie
    KAJAL K
    21 listopada 2019 o 17:08
    Jednak Nivea to Nivea
    Fajnie, że nivea wypuściło edycje limitowaną żeli pod prysznic, ale bardziej bym się ucieszyła gdyby ta edycja coś zmieniła., wprowadziła nową jakość cokolwiek... A to jest moim zdaniem po prostu standardowy żel marki Nivea z dodatkiem innego zapachu. Fakt, że zapach jest miły , egzotyczno-owocowy, ale konsystencja i działanie to standard. Nie chcę też, aby ta recenzja przedstawiła ten produkt w złym świetle. Po prostu brak mi efektu zaskoczenia, który by spowodował we mnie chęć kupienia zapasu takiego produktu mając świadomość , że niedługo go nie będzie. Niestety takiego impulsu nie dostałam przy użyciu tego żelu - zużyje go jak każdy inny. Na szczęście jakość standardowych żeli od Nivea mi zawsze odpowiadała , więc i tak jestem zadowolona z zakupu ;)
  • 21 listopada 2019 o 17:00
    Egzotyczny owocowy zapach
    Nivea Take Me To Cuba to cudowna niestety limitowana wersja pielęgnującego żelu pod prysznic. Żel otacza skórę miękką pianką o egzotycznym zapachu owoców. Zapach jest również orzeźwiający i nie przytłaczający, a przede wszystkim pozostanie na skórze nawet po wzięciu prysznica. Skóra po umyciu tym cudnym żelem jest odświeżona i zmiękczona. Czuć, że jest aksamitniejsza w dotyku. Dodatkowo Nivea Take me to Cuba utrzymuje równowagę pH skóry. Bardzo wielka szkoda, że to tylko wersja limitowana, bo żel jest na prawdę super i zachwyca swoją jakością oraz zapachem.
    Zalety:
    • pielęgnuje skórę
    • egzotyczny zapach owoców
    • działa orzeźwiająco
    • pozostanie na skórze nawet po wzięciu prysznica.
    • skóra jest zmiękczona i bardziej aksamitna w dotyku
    Wady:
    • wersja limitowana
  • 8 września 2019 o 9:07
    Pięknie pachnie i przy tym dobrze wpływa na stan skóry.
    Uwielbiam zapachowe żele pod prysznic, a co za tym idzie wszelkie limitowane,wakacyjne wersje kosmetyków! Poranna i wieczorna kąpiel to dla mnie zawsze moment relaksu, więc wszystkie cudowne zapachy są wskazane. Dobry żel pod prysznic potrafi naprawdę sprawić,że będę mieć lepszy poranek lub zakończę pozytywnie dzień. Markę Nivea bardzo lubię i mam do niej ogromny sentyment,więc chętnie sięgam po ich nowości. Tym razem otrzymałam żel w prezencie z czego się bardzo cieszę. Jeśli chodzi o opakowanie to mamy tutaj butelkę, o dość szerokim kształcie, wykonaną z białego,nieprzezroczystego plastiku. Zamknięcie z zatyczką,która działa bez zarzutu,dzięki czemu aplikacja jest bezproblemowa. Opakowanie jest dość plastyczne,więc bez obaw wydobędziemy całą zawartość do samego końca. Szata graficzna jest bardzo delikatna,biel plus lekki motyw kwiatowy,lubię to! Konsystencja jest kremowa i średnio gęsta czyli taka jaką najbardziej lubię. Produkt nie spływa nam z ręki i dobrze się rozprowadza na skórze. Delikatnie się pieni zapewniając same przyjemne chwile. Zapach totalnie przypadł mi do gustu! Wyczuwam intensywną, słodką woń kwiatów, która kojarzy mi się z rajskimi wyspami. Rewelacyjnie odświeża i pobudza do działania. Co więcej zapach utrzymuje się na skórze przez długi czas. Bardzo cenię sobie takie kosmetyki, gdyż mogę rozkoszować się relaksem nie tylko pod prysznicem,ale i po nim. Mogę śmiało powiedzieć, że ta wersja nie ma żadnych wad. Żel doskonale oczyszcza i odświeża skórę. Jest przy tym delikatny i nie wysusza skóry. Mam wręcz wrażenie, że po jego użyciu jest ona w lepszej kondycji. Ciało jest w dotyku gładkie i miękkie, a do tego cudownie pachnie. Osoby z wrażliwą skórą nie muszą się go obawiać,gdyż nie powoduje żadnych podrażnień. Zdecydowanie polecam wszystkim miłośniczkom kremowych,obłędnie pachnących żeli pod prysznic. Nivea przenosi nas na rajskie wyspy,a przy tym ma dobroczynny wpływ na naszą skórę. Jestem ogromnie ciekawa pozostałych wersji!
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • śliczny, słodki, energetyzujący zapach
    • wydajny
    • dobrze się rozprowadza na skórze
    • nie wysusza i nie podrażnia
    • zapach długo utrzymuje się na skórze
    • sprawia,że skóra jest miękka i gładka w dotyku
    Wady:
    • Brak :)
  • 5 września 2019 o 11:37
    Nivea, Take me to Cuba , Care Shower (Pielęgnujący żel pod prysznic)
    Kocham produkty Take me Nivea, żele zakupiłam po tym jak sprawdziły mi się rewelacyjnie dezodoranty Take me- wszystkie 3 zapachy. Po prostu zakochałam się w nich, mają cudowne zapachy dzięki którym masz wrażenie że znów jesteś na urlopie ;). Żel jest aksamitny, bardzo dobrze się pieni, nie wysusza, nawilża i pielęgnuje skórę, zapach długo utrzymuje się na skórze. Jeśli Nivea na stałe wprowadzi te produkty w sprzedaży to jestem ich wierna fanką.
    Zalety:
    • Zapach obłędny
    • Nie wysusza
    • Nawilża
    Wady:

Zobacz także inne Żele pod prysznic