WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Żele pod prysznic

Fa Island Vibes, Hawaii Love, Shower Gel Żel pod prysznic

• 19 lipca 2020 o 8:45
    Wakacyjny klimat nawet w środku zimy :)
    Żel w opakowaniu 400 ml kupiłam podczas zakupów w owadzim sklepie już jakiś czas temu, coś koło zimy, chociaż będąc na zakupach czy to w drogeriach czy hipermarketach to zazwyczaj widziałam go na półkach więc raczej nie ma problemu, aby go kupić. Dopiero niedawno opróżniłam butelkę więc zabieram się za recenzję. Była jakaś promocja i zapłaciłam za tą pojemność ok. 6 zł. Pytam więc no jak nie kupić?? I chociaż wcześniej nie używałam produktów tej marki bo po jednorazowej przygodzie z ich dezodorantami dałam sobie spokój tak tym razem postanowiłam spróbować. Z jakimi skutkami to zapraszam do lektury. Żel został umieszczony w przeźroczystej butelce z zamknięciem typu klik, które rzeczywiście jest solidne, ale nie ma większych problemów z otwarciem. Kolorystyka wakacyjna, dużo, dużo żółtego, który ma nam przynieść na myśl słońce i wakacje. Etykieta także utrzymana w tym klimacie, mamy egzotyczne owoce - ananasy, które grają główną rolę w tym żelu bowiem to właśnie je najbardziej czuję jeśli chodzi o zapach. Muszę przyznać, grafika to im naprawdę wyszła, przyciąga wzrok i idealnie wkomponowuje się w charakter produktu. Konsystencja jest gęsta, żel przeźroczysty. Zgadnijcie w jakim kolorze?? No pewnie, że i tu króluje żółty. Żel jest bardzo wydajny, wystarczy jego niewielką ilość zaaplikować na myjkę by stworzyć mega pianę. Myjąc się rękami efektu tego już nie osiągniemy. Zapach iście kojarzy się z wakacjami, słońcem i egzotyczną plażą, jeszcze przez długi czas po kąpieli roztacza się po całej łazience. Na ciele czuć go jeszcze przez jakiś czas, ale raczej nie za długo. Na pierwszy plan, jak już wspomniałam, wysuwa się ananas. Zapach nie jest mdły ani przesłodzony, dla mnie w sam raz, zwłaszcza zimową porą kiedy to myślami rzeczywiście możemy poczuć jakbyśmy były na wakacjach. Żel z pewnością jest skuteczny. Bardzo dobrze domywa zanieczyszczenia na ciele, a po kąpieli czuję się świetnie odświeżona i czyściutka. Skóra jest miękka i gładka, nie czułam przesuszenia czy ściągnięcia, nawet jeśli nie zastosowałam balsamu po kąpieli. Żel nie spowodował także u mnie żadnych odczynów alergicznych i innych niechcianych reakcji skórnych, chociaż muszę przyznać, że nigdy nie miałam z tym problemów.
  • 13 maja 2020 o 13:54
    cudowne opakowanie
    Zel pod prysznic w opakowaniu ze wspaniala grafika ananasow, ktora przyciaga wzrok! Nie moglam sie oprzec i kupilam oczami :D Zel jest przezroczysty o idealnej konsystencji, daje duzo piany no i nie przecieka pezez palce. Zapach obledny ananasow i jakichs tam kwiatow :) Prysznic odswieza i przywoluje wakacje niczym z rajskich wysp.. no milutko :) Niestety zapach nie utrzymuje sie specjalnie na ciele a szkoda. Dzialanie myjace swietne, pielegnujace troche gorsze. Choc nie zrobil krzywdy na mojej skorze (przesuszonej) to nie wyobrazam sobie nie zaaplikowac na skore balsamu po kapieli. Produkt wydal mi sie malo wydajny.
    • dostepnosc
    • myje jak nalezy
    Wady:
    • nie jest to najdelikatniejszy zel dla naszej skory
    • produkt jest srednio wydajny
    Drogeria Natura
  • 19 stycznia 2020 o 10:29
    Jak chcesz wysuszonej skóry, to jest produkt dla ciebie!
    Nigdy więcej nie kupię żelu pod prysznic z syfiastym składem tylko dlatego, że skusiło mnie opakowanie i obietnica wakacyjnego zapachu. Fa wyleczyło mnie z takich impulsywnych zakupów raz na zawsze. Po wykończeniu prawie całej butelki moja skóra woła o pomstę do nieba. Szczególnie na przedramionach. Zaczęły się pokazywać atopowe zmiany, z którymi miałam nadzieję, że się pożegnaliśmy. W końcu od dwóch lat miałam święty spokój! Ale żel Fa musiał wszystko zrujnować. Nie warto, oj nie warto. Zapach nie jest porywający. Bardziej czuję kwiaty fragipani niż ananasa. Słodycz jest stonowana, choć lepszym określeniem byłoby zmulona/zamglona. Szału nie ma. Tak nie pachną wakacje. Zapach czuć podczas kąpieli, ale nie jest to killer, który wypełnia obezwładniającym aromatem całą łazienkę. Zapach nie wynagradza atrakcji skórnych, które funduje ;) ZALETY: + ładne opakowanie +/- zapach +/- cena WADY: - koszmarnie wysusza, STRZEŻCIE SIĘ WRAŻLIWCY I ATOPOWCY - skład
  • 15 stycznia 2020 o 16:27
    Super
    Żel ,który przyciągnął mnie wyglądem i od razu go kupiłam. Ma piękny zapach ,który utrzymuję się na skórze. Dużym plusem jest gęstość żelu,przy czym jest bardziej wydajny. Na pewno będę kupowała ponownie.
  • 9 stycznia 2020 o 15:55
    bardzo fajny
    Kupiłam żel na promocji, gdyż skusił mnie jego zapach i muszę przyznać, że się nie zawiodłam. Żel ma dużą pojemność, a w dodatku jest bardzo wydajny, co pozwala cieszyć się jego słodkim zapachem przez długi czas. Zapach na skórze nie utrzymuje się długo i właściwie po wyjściu spod prysznica jest już niewyczuwalny. Żel bardzo dobrze się pieni i po jego użyciu skóra nie jest wysuszona. Jak dla mnie idealnie spełnia swoje zadanie.
    • pojemność
    • niska cena

Zobacz także inne Żele pod prysznic