Żele pod prysznic

Palmolive Pampering Clay Body Wash Żel pod prysznic z glinką i olejkiem różanym

carly_m
    3 czerwca 2020 o 11:53
    Niczym się nie wyróżnia
    Żel bardzo zwyczajny, właściwie niczym się nie wyróżnia. Konsystencja fajna, lejąca, nie za rzadka i nie za gęsta - jest dla mnie największym plusem. Opakowanie przeciętne, ogólnie wygodne. Lubię zapach róży i dlatego wybór padł na ten żel, ale akurat tutaj mi nie odpowiada, chociaż trzeba przyznać, że jest wyrazisty. Cena niewygórowana, idąca w parze z jakością. Żel odświeża, nie wysusza skóry, ogólnie spełnia swoją rolę.
    KiciaBP
    18 kwietnia 2020 o 9:30
    Fajny produkt
    Oczywiście ciekawość zwyciężyła i także go upolowalam żeby sprawdzić czy będzie mi przychylny. Żel w dobrej cenie , poręczne zgrabne opakowanie. Żel jest gęsty pachnie różami co akurat mi odpowiada nie jest super pieniący ale dobrze się rozprowadza i nie trzeba dużo produktu co daje mu wydajność. Poza tym oczyszcza, nie podrażnia i skóra jest w dobrej kondycji szczerze polecam i sięgnę ponownie
    • Działanie oczyszczania
    Drogeria Super-Pharm
  • 18 kwietnia 2020 o 9:12
    fajny żel
    Ciekawy produkt. Skóra po użyciu jest taka śliska, czysta, ale nie ma na niej żadnej warstwy jak po niektórych produktach (parafina? nie wiem...). To pewnie zasługa owej glinki. Żel ma ok konsystencję, miły, acz delikatny jak na palmolive zapach (ich żel shea kupowany w Niemczech kiedyś mnie uwiódł zapachem). Nie wysusza skóry. Nie wiem czy kupię ponownie, bo jest taki wybór na rynku żeli, że ja lubię za każdym razem próbować inny. Baaaardzo rzadko kupuję drugi raz ten sam (wyjątek YR kawa). Nie mam mu jednak nic do zarzucenia i nie używam z musu jak w przypadku niektórych nietrafionych, tylko z czystą przyjemnością :)
    Zalety:
    • fajny efekt po prysznicu
    • zapach ok
  • 2 listopada 2019 o 18:43
    Cudowny!
    W końcu dorwałam ten żel, dużo dobrego o nim słyszałam i nie mogłam się doczekać kiedy i ja go spróbuję. W końcu udało się i muszę przyznać, że wszyscy mieli racje, że ten żel jest super. Cudowna, gęsta konsystencja żelu idealnie rozsmarowuje się a skórze, wygładzając ją i oczyszczając. Bardzo podoba mi się glinka i jej działanie. Do tego, ze pachnie bardzo ładnie, różanie. Ja lubię ten zapach i przypadł mi do gustu. Kolejny plus to duże i wydaje opakowanie oraz ciekawy kolor żelu. Do tego świetna cena. Same plusy i nie mogę się do niczego przyczepić. Zalety: - gęsta konsystencja, - wygładza, - ładny zapach, - oczyszcza, - nie wysusza skóry, - wydajność, - cena.
    koshe
    21 października 2019 o 21:05
    Bardzo fajny żel pod prysznic
    Żel jest bardzo fajny. Dzięki dodatkowi glinki dobrze oczyszcza i pielęgnuje ciało. Skóra pozostaje nawilżona i miękka w dotyku. Jedyne co przeszkadza w tym żelu do kąpieli, to zapach. Nie jestem miłośniczką zapachu róży, a w tym produkcie jest on bardzo intensywny.
    • działanie
    • dodatek glinki (skóra pozostaje miękka i nawilżona)
    Wady:
    • zapach! (jest bardzo intensywny)
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl