Bazy do paznokci

Neess No Wipe Top Top do paznokci niewymagający przemywania

bibunia
    22 kwietnia 2024 o 8:53
    super top do paznokci
    Ten top do paznokci naprawdę robi robotę w kwestii ochrony lakierów. To świetna opcja zwłaszcza dla tych, którzy dopiero zaczynają przygodę z hybrydami. Gorąco polecam!
    Zalety:
    • trwałość, konsystencja
  • 21 grudnia 2021 o 15:07
    Super efekt!
    To, jaki efekt tworzy top jest po prostu MEGA! Jestem pod bardzo dużym wrażeniem. Top Pędzelek, którym pracuje się łatwo i przyjemnie. Produkt ma na tyle gęstą konsystencję, ze łatwo się go nakłada i rozprowadza.
  • 16 grudnia 2021 o 14:07
    Super top!
    Uważam, że ten top jest dobry ze względu na to, że jest: -trwały -nie wymaga przemywania - jest tani 3 plusy, zero minusów. A jeśli można uzyskać wysoką jakość za atrakcyjną cenę, to jest to najlepsza opcja.
    Zalety:
    • trwały
    • nie wymaga przemywania
    • jest tani
  • 2 lipca 2021 o 19:16
    W porządku
    Nie jest to najgorszy top jaki posiadałam, właściwie to moim zdaniem nie różni się bardzo niczym od tych z wyższej półki. Kupiłam go na promocji i nie żałuję. Robi to co do niego należy, nie rozlewa się po paznokciu, nie śmierdzi. Myślę, że kupię jeszcze nie raz, zwłaszcza na promocji! Po włożeniu ręki do lampy po nałożeniu tego topu, skóra pod paznokciami troche piecze ale nie sądze, by to było coś złego, bo zawsze takie samo pieczenie czułam u kosmetyczki.
    Zalety:
    • robi co do niego należy
    • nie rozlewa się
    Wady:
  • 9 grudnia 2020 o 14:59
    Co za tafla!
    Ależ on tworzy taflę na paznokciu! Cos pięknego. Jestem pod ogromnym wrażeniem wizualnym. Co znajdziemy w buteleczce? Pędzelek, którym pracuje się łatwo i przyjemnie. Produkt na tyle gesty, ze łatwo się go nakłada i rozprowadza. Brak zapachu. Zauważyłam, ze nieco szczypie pod lampą co jest minusem. Trwałość rewelacyjna, aż do zdjęcia. Ja zdejmuję frezarką i nie mam problemu z jego usunięciem. Fajne jest to, że nie trzeba użyć cleanera bo wysusza on mocno skórki i wpływa na stan płytki.

Zobacz także inne Bazy do paznokci