Pędzle do oczu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 8 listopada 2023 o 19:39
    Fajnie rozciera cienie
    Pędzel Hulu P38 o stożkowym kształcie świetnie łączy ze sobą cienie, tworząc makijaż typu smokey eye. Używam go również do rozcierania cieni pod linią wodną oka, jest niewielki także idealnie się przy tym sprawdza. Jego włosie to mieszanka włosia kozy z włosiem syntetycznym. Jest miękkie i delikatne. Pędzel podczas mycia nie gubi włosia, po myciu i suszeniu nadal zachowuje swój kształt. Pędzel służy mi już ponad rok.
  • 12 października 2019 o 1:24
    Do zaznaczania zewnętrznego kącika
    Pędzel jest zbity, miękki dość sprężysty. Nie odkształca się po myciu, Może być trochę nie miły przy malowaniu dolnej powieki dlatego wole go używać do zaznaczania zewnętrznego kącika i załamania powieki. Nadaje się tez do nakładania mocniej rozświetlającego cienia w wewnętrznym kąciku.
    Zalety:
    • nie odkształca się po myciu
  • 7 września 2019 o 10:59
    Bardzo dobry
    Bardzo lubię pędzle Hulu, w sumie są moimi ulubieńcami. Pędzel P38 wykonany jest z połączenia włosia kozy oraz włosia syntetycznego. Używam go do malowania małych powierzchni na górnej powiece i do łączenia cieni, sprawdza się do tego idealnie, mam już parę egzemplarzy P38, wszystkie zachowują się w ten sam sposób – nie odkształcają się po myciu, nie gubią włosia, bardzo dobrze się nimi pracuje. Słaba dostępność stacjonarnie – ja swoje kupiłam w Drogeriach Polskich w Katowicach a część przez internet. Uważam, że cena 14,99 za taki pędzel jest bardzo atrakcyjna, ponieważ posłuży nam bardzo długo a i używanie go to sama przyjemność.
    Zalety:
    • nie odkształca się po praniu
    • nie gubi włosia
    • przyjemnie się nim pracuje
    • porządne wykonanie
    Wady:
    • słaba dostępność stacjonarnie
  • 18 lutego 2019 o 17:09
    Ja go lubię
    Pędzel kupiłam w jednej z drogerii internetowych. Z tego co kojarzę marki Hulu chyba nie ma w sklepach stacjonarnych, a szkoda. Kupiłam go w poszukiwaniu dobrego i niedrogiego pędzla do nakładania i rozcierania cieni. Miałam już do czynienia z tą marką i w przypadku pędzli do twarzy byłam bardzo zadowolona. Przy pomocy tego pędzla mogę wygodnie nałożyć cień na górną jak i dolną powiekę. Jest on niewielki gabarytowo. Ma zaokrąglony kształt włosia. Umożliwia to precyzyjne wykonanie makijażu oka. Można nim delikatnie rozcierać cień w załamaniu, co sprawia, że możemy nim wykonać coś na kształt chmurki, rozblendować produkt na powiece. Jeśli chodzi o wykonanie to pędzel jest solidny. Posiada ładny, minimalistyczny design, a jego cena to około 15 zł plus koszt przesyłki rzecz jasna. Pędzel dobrze się czyści. Po myciu zachowuje swój kształt, a jego włosie nie wypada. Jestem zadowolona z jego użytkowania. Nie jest to drogi pędzel, a doskonale spełnia swoje zadanie.
    • wykonanie
    • kształt włosia
    • dobrze się czyści
    • włosie nie wypada
    • rozciera, nakłada cień
    Wady:
    • dostępność (tylko online)
  • 27 stycznia 2018 o 19:58
    Nie przypadł mi do gustu
    +produkt polski, +tani, +ładny design, szczególnie przypadł mi do gustu matowy trzonek, +ładne logo i nazwa w ogóle, +pędzel jest bardzo lekki i świetnie leży w dłoni, +włosie nie wypada, -/+może i nie drapie, ale jest dosyć zbite to włosie i nie jest takie całkowicie komfortowe, -brak możliwości zakupu stacjonarnego, -tylko w kilku drogeriach online, -jakość jednak trochę gorsza od Hakuro i to widać, -da się nim rozcierać cienie, ale pytanie po co, skoro są do tego lepsze pędzle, wygodniejsza i przyjemniejsze, a przede wszystkim większe, -do nakładania cieni za mały, -żeby rozświetlić kącik wydaje się być za ostry, troszkę kłuje, -dolnej powieki nie da się nim tknąć, drapie, podrażnia, -no i właśnie zrobił się bezużyteczny, niestety Kolejny pędzel Hulu, który okazał się być bardzo średni.
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do oczu