Tusze do rzęs

Gosh My Favourite Mascara Tusz do rzęs

• 23 grudnia 2023 o 18:32
    Przeciętniak
    Szczoteczka ma krótkie, gęsto ułożone włosie. Grubość szczoteczki jest standardowa, nie ma większego problemu z tuszowaniem rzęs. Tusz dość prędko robi się gesty co jest akurat na plus bo mi łatwiej uzyskać dobry efekt taką konsystencją. Nie osypuje się i nie kruszy, ale zbyt łatwo go rozmazać, często zdarzało się ze miałam jakieś ciapki pod okiem chociażby od deszczu. Nie musiałam wtedy pocierać rzęs żeby coś pod oko spłynęło. Nie czuję się przez to pewnie bo latem ten tusz też robi psikusy, kiedy twarz jest lekko klejąca i spocona. To taka największa wada mascary Gosh. Nazwa wskazuje, że miałby to być ulubieniec, ale zupełnie się nim nie stał. Szukam dalej faworyta. Dam trzy gwiazdki, ale uważam, że to i tak naciągnięta ocena.
    hej_ema
    1 kwietnia 2023 o 10:41
    HIT! Najlepszy w wydłużaniu rzęs!
    Tusz dostałam od mojej mamy. Była zachwycona jego działaniem, więc chciała abym i ja go wypróbowała. I od pierwszego użycia nastało uwielbienie do tego tuszu. Po pierwsze tusz super rozdziela rzęsy. Zawsze każdy nowy tusz zostawia grudki i ciężko się rozczesuje. A tutaj w ogóle nie było takiego problemu. Od początku stosowania zachwycił mnie tym jak niesamowicie wydłuża rzęsy. Sama jestem posiadaczką dosyć gęstych, ale prostych i krótkich rzęs. Tusz bardzo je wydłużył. Ostatnio zapytała mnie znajoma czy to moje naturalne rzęsy, bo takie długie. Jeśli któraś z Was potrzebuje maksymalnego wydłużenia rzęs i kociego oka, to zdecydowanie polecam sięgnąć po ten tusz. W moim przypadku nie pogrubił jakoś znacznie rzęs, ale cudownie wydłużył.
  • 21 listopada 2022 o 18:42
    Mój faworyt!
    Jeśli miałabym wskazać swoją ulubioną maskarę od firmy Gosh, bez wahania wybrałabym "My Favourite". Ten tusz jest GENIALNY. Świetnie rozdziela, wydłuża, i lekko pogrubia rzęsy. Nie osypuje się po kilku godzinach, nie zostawia grudek. Pięknie podkreśla oko. Uwielbiam go używać i często do niego wracam.
    Zalety:
    • Dobrze rozdziela rzęsy
    • Podkręca i wydłuża
    • Lekko pogrubia
    • Wygodna szczoteczka do aplikowania
    Wady:
    • Mógłby być ciut tańszy
  • 17 maja 2020 o 16:11
    Mój must have
    Tusz petarda. Szczoteczka jest bardzo wygodna w użyciu, aplikacja na rzęsy to dosłownie minuta. Największy plus: ten tusz naprawdę wydłuża rzęsy i lekko je pogrubia (mam bardzo krótkie i rzadkie rzęsy). Latami szukałam tuszu, który nie będzie sklejał rzęs, nie będzie się sypał po zaledwie kilku godzinach i zrobi coś więcej z rzęsami, niż tylko delikatnie je podkreśli. To mój hit na równi z Maybelline Lash Sensational. Polecam, cena nie jest wygórowana. Niestety nie raz dużo droższe tusze mnie zawiodły. Ten jest prawdziwym cudeńkiem. Ja z zasady nie używam tuszu dłużej niż przez 1,5 miesiąca malując rzęsy praktycznie codziennie (ten się sprawdził przez ten czas, nie zasychał w opakowaniu).
    Zalety:
    • trwałość
    • aplikacja
  • 11 maja 2019 o 12:19
    Gosh
    Tusz dobrze sprawdził się. Szczoteczka dość spora i dobrze się nią nakłada tusz. Rzęsy nie są sklejone. Wystarczy jedna warstwa tuszu,aby uzyskać naturalne spojrzenie

Zobacz także inne Tusze do rzęs