Tusze do rzęs

Bourjois Twist Up the Volume Black Balm Tusz do rzęs

Bourjois Paris Bourjoistusz do Rzęs Twist Up The Volume 22 Black Balm 1 szt.
Bourjois Twist Up The Volume - maskara do rzęs 8ml

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 kwietnia 2025 o 20:01
    Tusz do rzęs na co dzień
    Ten tusz do rzęs jest jak najbardziej dobry do polecenia jako taki zwykły tusz do dziennego makijażu.Rozdziela i wydłuża rzęsy a po przekręceniu szczoteczki na „drugi tryb” pogrubia i dodaje objętości.Ogólnie ten tusz jest jak najbardziej poprawnym tuszem jednak na specjalne okazje albo do makijaży wieczorowych pokusiła bym się o inny tusz który zrobił by efekt WOW.
    Zalety:
    • Wydłuża
    • Dodaje objętości
    • Rozdziela
  • 4 kwietnia 2025 o 16:58
    No niestety nie.
    Kiedyś byłam wielką fanką tego tuszu i korzystając z promocji w Rossku, postanowiłam do niego wrócić ale niestety się rozczarowałam. Nie wiem czy została zmieniona formuła od czasu kiedy ostatni raz używałam tej mascary ale przede wszystkim - produktu jest zdecydowanie za dużo na szczoteczce - muszę nadmiar wyrzec w chusteczkę przed jakimkolwiek użyciem, co jednocześnie bardzo przekłada się na wydajność ponieważ spora część tuszu zostaje na chustce żebym mogła w ogóle przystąpić do malowania. Szczoteczka jest za duża - ciężko się nią manipuluje przy oku, o domalowaniu rzęs w kącikach oczu nie ma mowy. Co najgorsze - już po około dwóch godzinach od aplikacji, produkt pozostawia mi ciemne cienie pod dolną powieką, jakbym miała tam siniaka. Jest to koszmarnie uciążliwe. Ciężko się domywa podczas demakijażu. Cieszę się jedynie z tego, że nie postanowiłam wrócić do tego tuszu gdy był w regularnej cenie.
  • 10 lutego 2025 o 12:15
    Bajer z twistem
    jak w tytule. Fajny bajer ze szczoteczką, która zmienia długość. Sama formuła też uważam, że ciekawa i ładnie podkreśla rzęsy. Dostałam ją w prezencie, więc nie mogę odnieść się do stosunku cena-jakość. Nie kupiłabym ponownie. 1. Nie jest cruelty free, 2. przerzuciłam się na brązowe tusze.
    Ada_1ka
    12 czerwca 2024 o 12:09
    Fajny tusz
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Z tuszami albo się nie lubię albo je uwielbiam. Ten bardzo lubię - spełnił moje oczekiwania. Mam krótkie rzęsy i proste rzęsy, dzięki tej maskarze są dłuższe i podkręcone. Dodatkowo są ultra czarne! Nie pozostawia grudek oraz czarnych plam. Starczył mi na 3 miesiące, a po czasie zaczął niestety się osypywać (stąd końcowa ocena)
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 18 maja 2024 o 21:16
    Bardzo fajny i ciekawy produkt
    Skusiłam się na ten produkt ponieważ byłam ciekawa podwójnego działania tego tuszu oraz opakowania z pokrętłem które zmienia dwa różne ustawienia (pogrubienie i wydłużenie) . Z racji że w codziennym makijażu lubię naturalne rzęsy używam wersję pierwsza która pięknie wydłuża rzęsy i to naprawdę bardzo mocno dając piękny efekt bez sklejania rzęs druga opcja również bardzo lubię daje ona gęste , pogrubione rzęsy ale wyglądające przy tym naturalnie i nie przesadnie, również nie są one sklejone i są pięknie oddzielone. Kolor tuszu to bardzo intensywna i soczysta czerń. Tusz długo się utrzymuje , nie ściera i nie rozciera , nie kruszy się i nie osypuje , szczoteczka jest bardzo praktyczna i z łatwością można nią pracować . Opakowanie jest bardzo poręczne i pojemne a sam produkt wystarcza naprawdę na długo . Jest to bardzo dobry produkt który często bywa na promocjach i można go dorwać w dobrej cenie .
    Zalety:
    • Wydłużenie
    • Pogrubienie
    • Dwie opcje
    • Soczysta czerń
    • Długotrwały efekt
    • Nie skleja rzęs
    • Nie osypuje się
    • Dostępność