Tusze do rzęs

Pierre Rene Medic, Sensitive Mascara Hypoalergiczny tusz do rzęs

Pierre Rene Maskara Medic Sensitive 12ml 12 ml
Pierre Rene Pierre René Medic Laboratorium z keratyną do wrażliwych oczu Black Paraben & Silicone Free Hypoallergenic
Pierre René Professional

• 5 marca 2022 o 13:29
    Taka sobie :)
    Mascara bardzo delikatna, efekt jest, ale niezbyt zauważalny. Delikatna - faktycznie dla wrażliwych oczu. Używa się całkiem fajnie - nie ciągnie, nie szczypie. Nie odbija się na powiekach. Dostałam ją w boxie, ale sprawdziłam jej cenę - ok 15zł, więc powiedziałabym, że jest warta swojej ceny.
    Zalety:
    • przyjemna w użyciu (nie ciągnie, nie szczypie)
    Wady:
    • efekt dla mnie jest niezadawalający
    j_fly
    12 sierpnia 2016 o 21:15
    Może być :)
    Skończyłam pierwsze opakowanie i jestem zadowolona. Mascara nadaje się bardziej na co dzień, niż na wieczór, ponieważ daje bardzo naturalny efekt. Delikatnie rozdziela rzęsy i leciutko wydłuża. Dla oczu również jest łagodna. Na pewno jeszcze do niej wrócę :)
  • 16 maja 2014 o 19:12
    Średni
    Tusz nie zachwyca ani też jakoś specjalnie nie rozczarowuje. Moim zdaniem szczoteczka jest zbyt mała, mimo, że ma fajny kształt klepsydry. Nie wydłuża, nie pogruba, daje efekt raczej lekkiego makijażu, wolałabym coś wyraźniejszego. Opakowanie dość "apteczne", ale mnie osobiście się podoba, cena przystępna. Nie mam problemu z nadwrażliwością oczu, więc nie oceniam jego właściwości hypoalergicznych. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    laisla
    14 maja 2014 o 23:46
    Niestety nie
    Długo czaiłam się do tej mascary ale jakoś zawsze wygrywały inne, które chciałam wypróbować. Ostatnio w naturze była promocja na wszystkie produkty do makijażu więc nadszedł czas i na nią. Ten tusz ma jak dla mnie głównie wady stąd niska ocena. - tworzy typ makijażu make up no make up czyli właściwie ledwo co go widać :rolleyes:, a to nie do końca wymarzony efekt dla osób bez naturalnie gęstych i długich rzęs -kolejny dyskwalifikujący minus to fakt rozmazywania się po kilku godzinach Nie do końca rozumiem tak wysokie oceny u poprzedniczek, cóż, muszę popsuć trochę mu opinię. Znajdzie się jednak też coś na plus: + bardzo estetyczna, apteczna buteleczka, bardzo lubię takie surowe opakowania + wygodna szczoteczkaUżywam tego produktu od: dwa tygodnieIlość zużytych opakowań: pierwsze edit. dodaję sprawiedliwie połowę gwiazdeczki ponieważ tusz nieco zgęstniał i obecnie nieco bardziej podkreśla rzęsy;)
    Verry
    5 marca 2014 o 21:41
    Delikatność dająca naturalny efekt.
    Mam gęste, ciemne rzęsy, lekko podkręcone i w miarę długie. Stosowałam maskary, które dawały teatralny efekt i bardzo sklejały rzęsy. Ta maskara nigdy mnie tak nie skrzywdziła, dlatego ją kocham. Do rzeczy: + cena - za taki kosmetyk świetna + dostępność - Nie trudno go zdobyć w pierwszej lepszej drogeri + nie uczula przy soczewkach kontaktowych (wcześniejcza z Rimmel to robiła) + bardzo delikatna + dobrze się zmywa + cudowny, naturalny efekt. + konsystencja + ładne, profesjonalne opakowanie, widać że maskara jest dla wrażliwców +szczoteczka jak dla mnie super Minusu: - Wcale nie dla delikatnych rzęs! Wykruszał mi wychodowane na odżywce końce! - Szybko wysycha Za taką cenę i subtelny efekt nie będę jednak narzekała. Na pewno kupię następne opakowania :) Uwaga! Nie nadaje się dla ultrawrażliwców. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: kilka