Kredki do oczu

Clinique Cream Shaper For Eyes

Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 kwietnia 2020 o 10:14
    Black diamond dla mnie idealna
    Uwielbiam tę kredkę, to najlepsza konturówka do oczu jaką w życiu posiadałam. Nie używam jej codziennie, tylko na większe wyjścia. Zwykle makijaż oka wykonuję cieniami, ale na wyjście, do zadań specjalnych ta kredka jest idealna. Jest trwała, nie osypuje się, nie rozmazuje się, nie zmienia koloru. Do tego kolor black diamond dla mnie jest idealny. To nie jest taka nachalna mocna czerń, jest taka elegancka z subtelnym błyskiem, nie wygląda na oku tandetnie. Samo malowanie kredką jest przyjemne. Jest miękka, kremowa i wyrazista. Dobrze się temperuje, za co u mnie ma duży plus. I najważniejsze. Nie podrażnia moich wrażliwych oczu.
    Zalety:
    • Kolor
    • Kremowa konsystencja
    • Dobrze się temperuje
    • Dobrze się zmywa
    Wady:
    • Cena, dość wysoka, ale warto kupić, bo kredkę mam długo.
    KiciaBP
    20 listopada 2018 o 21:06
    Black diamond ok
    Bardzo.przyjemna miekka kredka, kolor czerni idealny dla mnie zarówno do oka jak.i. brwi. Dobrze sie naklada, nie rozmazuhe jest trwala nie podraznia, dobrze sie zmywa nue ma co chciec wiecej. Sięgnęłam raz siegne znowu bo to dibru godny polecenia produkt.
    Zalety:
    • Dobrze sie naklada
    • Miekka
    • Trwala
    • Nie podraznia
    bj87
    9 kwietnia 2018 o 21:45
    Dobra
    Posiadam odcień 105 chocolate lustre - jest to ciepły odcień brązu, bardzo ładny, powiedziałabym, że jesienny. Kredka sama w sobie jest przyjemna w stosowaniu. Jest miękka, dobrze się nią rysuje kreskę zarówno na dolnej jak i na górnej powiece. Jej wada to dla mnie ostrzenie jej (może nie umiem ;) ) i niestety cena regularna. Swoją kredkę kupiłam w zestawie z cieniami i pomadką już jakiś czas temu. Pewnie nie kupię ponownie z uwagi na cenę i fakt, że nadal ją mam pomimo upływu dłuższego już czasu :)
    MdM
    22 kwietnia 2017 o 22:56
    dobra
    Kredek pod oczy uzywam na gorna powieke rzadko, poniewaz ciagle trzeba je temperowac, a narysowanie idealnej kreski przy uzyciu mocno napigmentowanego cienia i cienkiego skosnego pedzelka jest o wiele latwiejsze. Na dolnej powiece swietnie sie jednak sprawdza, choc na codzien nie maluje dolnej powieki zbyt mocno, a powyzsza kredke posiadam w odcieniu czarnym. Uzywam jej wlasciwie tylko od swieta i na wieksze wyjscia. Kredka ma naprawde ladny odcien czerni, bardzo intensywny, jest dobrze napigmentowana. Generalnie bardzo ja lubie, jest miekka, dobrze rysuje. Robi dokladna, intensywna linie, nie sciera sie, nie lamie (a juz mi kilkakrotnie spadla). Wlasciwie jedyna jej wada jest to, ze sie osypuje pod oczami po jakims (dluzszym) czasie. Tego problemu nie mam, gdy uzywam cieni do powiek do malowania kreski. Poza tym jest dobra, jestem zadowolona.
  • 2 kwietnia 2017 o 0:24
    Bliska doskonałości
    Kredka Cliniqe nie tylko świetnie sprawdza się w makijażu powiek, ale także jako kredka do brwi. Odpowiednio dobrany odcień pozwoli na przedłużenie/wymodelowanie linii brwi u osób, którym w wyniku długotrwałej epilacji na łuku brwiowym, włoski przestały rosnąć lub stały się jasne i cienkie. Produkt dobrze współgra z wszelkimi odżywkami do brwi i rzęs. Makijaż jest trwały i, co nie jest takie oczywiste, łatwy do usunięcia. Nie powoduje reakcji alergicznych nawet przy bardzo wrażliwej skórze wokół oczu. Wystarcza na długo, nie łamie się. Polecam.