Kredki do oczu

Chanel Stylo Yeux Waterproof Wodoodporna kredka do powiek

Chanel Wodoodporna Kredka do oczu Stylo Yeux Waterproof 0.3g

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 marca 2018 o 15:15
    No lubię
    Niestety, bo cena jak za kredkę do oczu odrobinę nie dla mnie. Jest jednak świetna, miękka, bardzo dobra to robienia kresek, zarówno graficznych, jak i do rozcierania ich pędzlem. Nie podrażnia oczu, nie powoduje łzawienia, nie trzeba jej mocno dociskać do skóry by dawała mocny kolor. Miałam odcień brązowy, o bardzo ładnych, czekoladowych tonach. Świetnie wyglądał przy moich niebieskich tęczówkach. Bardzo udany produkt.
  • 14 lutego 2018 o 13:34
    grafit
    Moja ulubiona kredka z dawnych lat i ulubiony odcień grafitowy. Kupuję tylko wtedy, gdy udaje mi się dorwać w mega promocji. Stosuję ją pod powieką dla delikatnego podkreślenia oka przy grafitowym, szarym makijażu oczu. Rozprowadza się idealnie, utrzymuje około 6-8 godzin. Nie zauważyłam podrażnienia lub rozmazywania. Były takie momenty, gdy mogłam stosować ten produkt codziennie. Dziś już rzadziej wybieram kredki do stylizowania oka. Nie wiem, jak wypadają inne odcienie. Było wiele wersji limitowanych i sezonowych. Mój Ebene zawsze sprawdzał się w dobrych warunkach pogodowych. Nie dla osób lubiących bardzo wyrazisty makijaż.
  • 6 czerwca 2015 o 22:19
    NAJLEPSZA NA ŚWIECIE
    Powiem Wam, że naprawdę, naprawdę warto. Przetestowałam w życiu wieeele kredek i żadna nie utrzymywała się, nie rozprowadzała i nie wyglądała na oczach tak pięknie jak ta. Próbowałam brązową kawową i szarą grafitową. Jest pomiędzy nimi lekka różnica w utrzymywaniu (szara odrobinę się ściera) za to kawowa mimo, że pięknie podkreśla linię wodną, jest miękka, łatwo i bezboleśnie się rozprowadza to jeszcze utrzymuje się aż do czasu zmywania makijażu. Kto nie spróbuje niech żałuje! Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 2 kredki
  • 25 lipca 2014 o 0:12
    Wreszcie idealna kredka na linię wodną
    Już zwątpiłam, że znajdę kredkę na górną linię wodną która by tam trwała, nie rozmazywała się i przede wszystkim nie schodziła na dolną linię wodną bo to akurat jest moim skromnym zdaniem obrzydliwe. Ale znalazłam. Kredka trwa może nie cały dzień ale kilka godzin, nie rozmazuje się u mnie ani odrobinę (mam kolor czarny). Schodzi minimalnie, podkreślam minimalnie tworząc jasniutki szary na dolnej linii wodnej ale po jednym przetarciu już się to nie powtarza, więc po prostu, świeżo po malowaniu wystarczy przetrzeć, a potem przez reszte dni wszystko gra. Przyznam, że trochę ciężko się nią maluje, jest bardzo twarda i trzeba trochę popracować, żeby wydobyć czarny kolor ale nie jest to dla mnie problem, biorąc pod uwagę, że szukałam takiej kredki z 10 lat. Cena dzisiaj znacznie wyższa niż deklarowana- wydaje mi się, że w Douglasie w graniacach 130 PLN. Ale jak dla mnie warto, bo w szukaniu idealnej kredki wydałam dużo więcej, a żadnej nie używałam do tego celu. Kredka jak na czarny "sprzęt" do oka jest bardzo komfortowa. Schodzi dyskretnie, nie rozmazuje się, nie odbija, a spełnia swoją funkcje idealnie- niesamowicie upiększa oko. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 18 lipca 2014 o 11:36
    Strasze rozczarowanie
    Jestem załamana, mam problem z tym, że kredka do oczy zawsze mi się rozmazuje. Używałam dotychczas eyelinera L\'oreala i rozmazywał się. Poszłam więc do Douglasa i postanowiłam kupić "najlepszą jaką mają". Cena powaliła mnie zupełnie 115 zł... No ale jadę zaraz na wakacje, nie chce chodzić ciągle rozmazana na urlopie, zatem kupiłam. Po pół godziny od nałożenia byłam czarna zarówno pod jednym jak i drugim pod okiem. Majac nadzieje, że to tusz do rzęs spróbowałam eksperymentu. Sam tusz bez kredki. Nic nie spłynęło więc to na 100% kredka. Straszne :( Dodam, że nie używam ciężkiego tłustego kremu co mogłoby powodować, że kredka spłynie. Nie dotykam też rękoma oczu... Wywaliłam kupę pieniędzy i jestem ogromnie rozczarowana. Nigdy więcej. Dodam jeszcze, że ilość kredki w kredce jest żenująco mała. Już po krótkim używaniu widzę, że na długo mi nie wystarczy. Może to wina mojego oka. Bo widzę, że jednak większość osób pozytywnie się o niej wyraża. Dla mnie straszne rozczarowanie. :(