Wkładki higieniczne

Bella Panty, Herbs Plantago, Tilia Wkładki higieniczne wzbogacone kwiatem lipy

• 18 marca 2025 o 11:28
    Moje ulubione z rodzaju "multiform".
    Wkładki Bella "Herbs Planatgo" urzekają wyglądem - są małe, zgrabne, w ładnym zielonkawym kolorze. Materiał chłonący nie jest cienki jak papier, dzięki czemu naprawdę spełniają dobrze swoją rolę - nadają się na plamienie przed lub w ostatni dzień miesiączki. Jeśli chodzi o chłonięcie upławów, jakie zdarzają się w infekcyjnych momentach to radzą sobie dobrze, ale to wiadomo zależy od nasilenia i ilości wydzieliny, po prostu trzeba pilnować, by odpowiednio często je wymieniać. Dobrze trzymają się bielizny, ale też są elastyczne, a niektóre wkładki "multiform" przeznaczone do bardziej skąpej bielizny mają problem z przyklejeniem się pod materiał majtek i odchodzą od materiału, te nie mają tego problemu. Nie podrażniają skóry, nie powodują u mnie żadnych otarć, reakcji alergicznych. Bardzo je polecam.
  • 15 marca 2025 o 20:46
    Skuteczne chronią bieliznę, dobrze się trzymają .
    ◾️ Spotkałam się z wieloma opiniami na temat wkładek higienicznych inni są ich zwolennikami inni przeciwnikami ją należę do tych drugich uważam, że wkładki pomagają utrzymać mi higienę i dzięki, nim czuje się jakoś bezpieczniej, no i zahaczyłam, że dzięki wkładka nie mam problemów z infekcjami intymnymi. ◾️W swoim życiu wypróbowałam wiele wkładek, ale te od marki Bella są moje ulubione. ◾️Opakowanie: ➖️Opakowanie wkładek higienicznych Bella ➖️Panty Herbs Tilia jest zaprojektowane z myślą o wygodzie i funkcjonalności. ➖️Wkładki zostały zapakowane w kartonowe opakowanie. ➖️Kartonik jest wykonany z materiałów, które chronią wkładki przed wilgocią i zanieczyszczeniami, co zapewnia ich świeżość. ➖️Kartonik o prostokątnym kształcie z fajnym otwarciem, dzięki czemu możemy je bez problemu zamknąć z powrotem. ➖️Opakowanie o ładnej szacie graficznej. ➖️Opakowanie w kolorze białym z dodatkami w różnych odcieniach zieleni. Napisy na opakowaniu czytelne szczegółowe w różnych językach. ➖️Napisy na opakowaniu w kolorze granatowym. ◾️Pojemność: W opakowaniu mieści się 18 sztuk wkładek. ◾️Użytkowanie: ➖️Wkładki są wyjątkowo cieniutkie i wykonane z dobrej jakości materiałów. ➖️Wkładki nie odklejają się i są wygodne w noszeniu. ➖️Fajna opcja jest fakt, że wkładki można nosić do zwykłej bielizny, jak i bielizny typu stringi czy brazyliany ponieważ posiadają opcje mixform . ➖️Wkładki posiadają delikatny zapach, dzięki któremu czuje się komfortowo i świeżo przez wiele godzin.
    Zalety:
    • Przyjemne w noszeniu
    • Dają uczucie świeżości
    • Dobrze trzymają się bielizny
    Wady:
    • Brak wad
  • 20 lutego 2025 o 0:32
    Poprawne wkładki higieniczne
    Jak dla mnie to mała odskocznia od wkładek Discreet i myślę, że również spełniają swoją podstawowe zadanie, choć ze względu na swoją grubość, są bardziej wyczuwalne. Jednak nadrabiają zadowalającą chłonnością, więc coś za coś. Mają wygodny kształt, bo dzięki cieńszym brzegom łatwo je dopasować do każdego kroju bielizny, nie ma też problemu z ich dostępnościach w drogeriach i marketach. Jedyne co, to dla mnie ta wersja zapachowa jest mało zapachowa, tzn. zapach jest słabo wyczuwalny nawet zaraz po otwarciu opakowania, ale to nie jest jakimś wielkim problemem.
    Zalety:
    • Cena (8,69 zł / 60 szt., czyli 14 gr/szt.)
    • Kształt
    • Chłonność
    • Estetyczne opakowanie
    • Dostępność
    • Przyjemna powłoczka
    Wady:
    • Nie czuć, że jest to wariant zapachowy
    • Grubość wkładki sprawia, że jest ona lekko wyczuwalna
  • 9 sierpnia 2024 o 17:37
    W porządku
    Wkładki w kartonowym opakowaniu, które trochę się niszczy w trakcie użytkowania, ale nie ma tragedii. Są cienkie i dość wygodne, dobrze wyprofilowane, nic nie obcierają. Zdecydowanie zaletą jest dość mocny klej dzięki czemu nie przemieszczają się w trakcie noszenia. Komfortowe, a cena dostosowana do jakości.
  • 4 czerwca 2024 o 0:53
    Najchętniej wybierane wkładki
    wkładki higieniczne Bella Panty Herbs, wzbogacone kwiatem lipy, są jednym z moich najlepszych wyborów jeśli chodzi i tę kategorię. Te ultracienkie wkładki, które można nosić zarówno do fig, jak i stringów, zapewniają mi wyjątkowy komfort i świeżość. Sa delikatne , nie powodują podrażnień i łagodzą uczucie swędzenia i dzięki temu, nosząc je mogę cieszyć się nie tylko wygodą, ale także dbałością o zdrowie intymne. Dodatkowym ich atutem jest przyjemny, słodki zapach, który odświeża i dodaje pewności siebie przez cały dzień. Wkładki są oddychające. Myślę, że to idealny wybór dla kobiet poszukujących ultracienkich, komfortowych i skutecznych wkładek higienicznych. Są one moim ulubionym produktem, który zawsze zapewnia mi uczucie świeżości i komfortu. Mega polecam
    Zalety:
    • Ultracienkie
    • Przyjemny zapach
    • Nie podrażniają
    • Można je nosić do każdego typu bielizny
    • Chłonne

Zobacz także inne Wkładki higieniczne