WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Bella Bio Based Pantyliners 100% Bamboo Normal Wkładki higieniczne bambusowe

Annajnp
    28 września 2023 o 10:48
    Drogie i do niczego
    Piszę tę recenzję, bo jestem wściekła. 13 zł za wkładki, które zupełnie nie trzymają się bielizny i po kilku minutach sa juz pozwijane i do niczego. Pierwsze lepsze wkładki z marketu mają lepszą jakość. Kupiłam je, bo potrzebowałam czegoś delikatnego - bez zapachu i wybielacza. Myślę, że produkt (nawet eko) powinien przede wszystkim spełniać swoją funkcję a odrobinę mocniejszy klej nie jest sprzeczny z troską o środowisko. Czuję się oszukana.
    Zalety:
    • Bezzapachowe
    Wady:
    • Zupełnie nie trzymają sie bielizny
    alu_bi
    25 września 2023 o 12:25
    Fajne wkładki
    Wkładki są delikatne i odpowiednie dla wrażliwców (nie podrażniają, nie uczulaja, są bezzapachowe). Dobrze trzymają się bielizny, nie przesuwają się podczas używania, są dobrze wyprofilowane i dla mnie ich wielkość jest idealna. Dodatkowy plus za powłokę bambusową i eko opakowanie.
    Zalety:
    • delikatne
    • dobrze się trzymają bielizny
    • dobrze wchłaniają
    • EKO opakowanie
    loopsa
    21 września 2023 o 22:46
    Bardzo lubię !
    Wkładki mięciutkie, delikatne, cienkie i do tego chłonne. Bezzapachowe i bardzo dobrze trzymające się bielizny. Nie podrażniają skóry, bo wierzchnia warstwa to 100% bambusa i to faktycznie się sprawdza ;). Polecam !
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 13 września 2023 o 13:07
    Z jednej strony zachwyt, z drugiej strony rozczarowanie
    Wkładki standardowej długości, która jest wystarczająca. Dopasowują się do bielizny, nie czuje krępacji w poruszaniu się, więc ochrona jest dyskretna. Są cienkie, ale nie na tyle bym nie czuła się chronioną przed ewentualnym przecieknięciem. Nie miałam podrażnień po ich użyciu, więc pod każdym względem są super, więc co nie wyszło? Są wyścielone taką powłoczką, która się kulkuje i przyczepia do wszystkiego, co osobiście mnie denerwuje i nie czuje się komfortowo. Gdyby nie ten aspekt to świetny, przyjazny naturze produkt, a tak to po prostu dobry, ale nie wybitny.
    Zalety:
    • cienkie
    • dopasowują się do bielizny
    • przyjazne naturze
    • dobrze chronią
    • nie podrazniają
    Wady:
    • kulkują się
  • 13 września 2023 o 0:04
    Delikatne i komfortowe
    Wkładki Bella, Bio Based Pantyliners 100% Bamboo Normal są delikatne nawet dla skóry wrażliwej. Są komfortowe w noszeniu i chronią przed zabrudzeniem. Są ekologiczne i przyjazne dla środowiska
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Wkładki higieniczne