Wkładki higieniczne

Bella Panty, Herbs Plantago, Sensitive Normal Wkładki higieniczne wzbogacone babką lancetowatą

• 23 lutego 2023 o 14:23
    Wkładki higieniczne
    DOSTĘPNOŚĆ – w wielu sklepach i drogeriach, stacjonarnie i online OPAKOWANIE – papierowe pudełko z zamknięciem, co jest super opcją, bo nie trzeba niszczyć opakowania, żeby mieć swobodny dostęp SZATA GRAFICZNA – wpada w oko, kojarzy się z naturą SKŁAD – nie znam WYDAJNOŚĆ – 60 sztuk wystarcza na dość długi czas, kilka miesięcy ZAPACH – niewyczuwalny JAKOŚĆ PRODUKTU – przyjemna, cienka i miękka wkładka TRWAŁOŚĆ – klej jest słabej jakości EFEKT – maskuje zapach, wchłania, nie podrażnia ZESTAW – nie widziałam PODRÓŻ – sprawdza się, wszędzie się mieści CENA – mniej niż 10 zł za 60 szt.
    • szata graficzna
    • jakość produktu
    • efekt
    • podróż
    Wady:
    Luqia
    5 kwietnia 2022 o 12:21
    Oddychające i delikatne dla skóry
    Wkładki te kupiłam przez obietnice producenta. Po nieprzyjemnym incydencie z wkładkami Biedronkowej marki szukałam takich, które będą jednocześnie chłonne i oddychające. Kosztowały około 10 złotych za 60 sztuk w drogerii Hebe. Miejsca intymne każdej z nas są delikatne i wrażliwe, ale czasami wydaje mi się, że moje są jakieś wyjątkowo wrażliwe... Bardzo łatwo je podrażnić, a do tego szybko łapię infekcje. Niedawno się zbuntowały przez sztuczne i nieoddychające wkładki Biedronkowej marki, które natychmiast odstawiłam. Szybko poleciałam wybrać dla siebie nowe i padło właśnie na te od Bella. Nieperfumowane, oddychające, dla szczególnie wrażliwej skóry - jakby były dla mnie stworzone. I wiecie co? Rzeczywiście od momentu kupienia owych wkładek nie mam już problemu z podrażnieniami. Na co warto przede wszystkim zwrócić uwagę, to małe kropeczki, które są dziurkami. Ułatwiają one dostęp powietrza do skóry, a co za tym idzie, skóra może normalnie funkcjonować. Wpływ na to ma również miękki materiał, z którego są wykonane. W ciągu dnia w ogóle nie czuję, że mam je na sobie. Należą do tych o średniej grubości, czyli jednocześnie zapewniają świetną ochronę i dają miejscom intymnym swobodnie oddychać. Nie przeciekają nawet wtedy, kiedy upławy są bardziej obfite lub użyjemy ich na końcówkę okresu. Dobrze trzymają się bielizny przez mocny klej na całej długości i nie zwijają się w rulon - pracują wraz z poruszającym się ciałem. Ponadto, o czym wspomniałam już wcześniej, nie są perfumowane, więc nie muszę się martwić o dodatkowe podrażnienia ze strony substancji zapachowych. Jednym słowem - idealne. Dawno nie miałam do czynienia z tak świetnymi wkładkami. Na pewno kupię kolejne opakowania.
    Zalety:
    • Miły, miękki materiał
    • Są dziurkowane, czyli ułatwiają dostęp powietrza do skóry
    • W ciągu dnia nie czuję, że mam je na sobie
    • Zapewniają świetną ochronę
    • Dzięki mocnemu klejowi dobrze trzymają się bielizny i nie zwijają w rulon
    • Nieperfumowane
    • Wzbogacone babką lancetowatą
  • 12 lipca 2021 o 20:54
    Idealne
    Wkładki z Belli mają wszystkie właściwości, jakie dobre wkładki powinny mieć. Są cienkie i delikatne, praktycznie niewyczuwalne w ciągu dnia, a dzięki temu bardzo komfortowe w użyciu. Są wystarczając chłonne jak na wkładki. Są miękkie i miłe dla skóry, nie powodują podrażnień. Dodatkowo - mimo, że znam wiele wkładek - te są wyjątkowo wytrzymałe i mają świetnej jakości klej. Nie ma mowy o przemieszczaniu się wkładki w ciągu dnia. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • Cienkie, delikatne
    • Komfortowe w użyciu
    • Chłonne
    • Nie powodują podrażnień, miłe dla skóry
    • Wytrzymałe
    • Dobry klej
  • 7 maja 2020 o 12:06
    Delikatność i komfort w każdej sytuacji
    Bardzo lubię markę Bella, często kupuję jej produkty. Tym razem kupiłam wkładki higieniczne z wyciągiem z babki lancetowatej. Wkładki są w kartonowym opakowaniu, bardzo ładnym zresztą z liśćmi babki. W opakowaniu jest 18 sztuk wkładek ułożonych równolegle. Całe opakowanie jest jakby matowe, co jeszcze bardziej mi się podoba. Zamykanie z boku, nie ma z nim problemu. Wkładki są bezzapachowe,wykonane z bardzo delikatnego materiału. Jakby jedwab. Klej jest na całej powierzchni z tyłu wkładki, dlatego doskonale trzyma się bielizny. Wkładka nigdzie się nie przemieszcza nawet w trudnych warunkach. Ogromny plus za wyciąg z babki, która pomaga pielęgnować skórę. Ma działanie łagodzące, przeciwdziała odparzeniom i stanom zapalnym. Dodatkowo wykazuje działanie przeciwbakteryjne i pomaga zwalczać wolne rodniki. Wkładki są wyjątkowo komfortowe do noszenia. Chyba lepszych nie miałam. Jeszcze nie spotkałam się z tak delikatnym wykonaniem. W ogóle nie są wyczuwalne podczas noszenia i nie muszę obawiać się że się przesuną. Wkładki doskonale radzą sobie z przykrym zapachem i nie przeciekają. Może są trochę droższe, ale naprawdę warto. Polecam. Ja pewnie jeszcze do nich wrócę.
    • Delikatne
    • Chłonne
    • Trwałe
    • Z wyciągiem z babki lancetowatej
    Azile20
    7 kwietnia 2020 o 16:38
    Bardzo dobre wkładki higieniczne, które są niewyczuwalne i zapewniające pełne uczucie komfortu.
    Wkładki higieniczne Bella z babką lancetowatą 60 szt kupiłam za niecałe 10 zł. Cena jest bardzo atrakcyjna w porównaniu z uczuciem komfortu, który zapewniają w 100%. Kupiłam rozmiar "Normal". Wkładki higieniczne znajdują w kartonowym opakowaniu zbiorczym. Delikatna, miła dla oka szata graficzna podkreśla charakter wkładek. Z boku kartonika jest ząbkowane nacięcie, które otwiera się ku górze na wzór otwieranej koperty. W ten sposób ułatwiony jest dostęp do wkładek. Po wzięciu wkładki zahaczając końcówkę ruchomej części o wycięty bok można zabezpieczyć wkładki zamykając je. Wewnątrz kartonika rzędem ułożone są wkładki, gotowe do wyciągnięcia. Wkładka ma kształt podłużnej około 10 cm klepsydry i idealnie dopasowuje się do bielizny. Grubość wkładki to 2 mm, jest bardzo cienka i miękka. Klej trzyma bardzo dobrze i już po chwili zapomina się o jej istnieniu. Wkładka jest bezzapachowa, biała i oddychająca. Na powierzchni wybity jest wzór kwiatu babki lancetowatej. Od razu daje uczucie komfortu i pewności, że wszystko jest ok. Wkładka jest chłonna. Używam jej po okresie w czasie kiedy zdarzają się jeszcze drobne "wpadki" i nigdy mnie nie zawiodła. Pomimo tego, że wkładka jest bezzapachowa niweluje lub w znacznym stopniu ogranicza przykry zapach. Przy stosowaniu tych wkładek nie ma mowy o podrażnieniu czy odparzeniu nawet w cieplejsze dni. Stosuję regularnie, mam skórę wrażliwą jednak z tymi wkładkami czuję się pewnie i ufam im w 100%. Babka lancetowata ma właściwości bakteriobójcze i zwalcza wolne rodniki. Nie mam problemu z infekcjami jednak tak jak napisałam wkładki bardzo dobrze niwelują przykry zapach może po części jest to z tym związane. Ogólnie bardzo polubiłam wkładki higieniczne od Bella, są dokładnie takie jak zapewnia producent. Z pewnością kupię je ponownie.
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Wkładki higieniczne