WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Wkładki higieniczne

Bella Panty Ultra Large, Wkładki higieniczne

• 13 kwietnia 2025 o 7:29
    Super wkładki
    Wkładki są dość cienkie, przepuszczające powietrze dzięki czemu skóra oddycha. Wkładki są miękkie oraz dobrze trzymają się bielizny co zdecydowanie zapewnia uczucie komfortu. Są bardzo chłonne. Nie podrażniają i nie uczulają.
  • 1 września 2024 o 9:34
    Polecam
    Wkładki są super cienkie i chłonne. Są proste bez żadnych udziwnien i niepotrzebnych dodatków jakie inni producenci wkładek faszerują swoje produkty.Na plus jest to że nie przesuwają się i dopasowują się do ciala. Dzięki zatrzymywaniu wilgoci czuje się czysto i świeżo w każdej sytuacji. Zapach jest przyjemny, delikatny i świeży. Wkładki są w rozmiarze ultra large więc zadowola każda kobietę która chce czuć się świeżo i komfortowo. Zdecydowanie polecam ten produkt. Firma Bella nigdy mnie nie zawiodła i lubię kupować ich artykuły higieniczne
    Zalety:
    • Rozmiar
  • 5 września 2022 o 11:06
    Dobre wkładki za rozsądną cenę
    Polecam te wkładki, kosztują kilka złotych, a są bardzo dobrze wykonane , dobrze trzymają się bielizny, są niewyczuwalne, chłonne i czuję się w nich komfortowo. Cienkie. Użyte materiały są miękkie , nie ocierają delikatnej skóry, nie wydzielają nieprzyjemnych zapachów, nie zwijają się, nie odklejają. Dla mnie to bardzo dobre wkładki, które będę kupować jako pierwszy wybór. Jedyny minus - nie wszędzie są dostępne.
  • 31 sierpnia 2022 o 22:56
    znakomite
    miękkie wkładki cienkie do 2mm, że nawet ich nie czuć, ich uniwersalny kształt sprawia, że pasują do każdego typu bielizny. Bezzapachowe, jednak czuję się w nich tak świeżo i kobieco. ✔️ pozwalają swobodnie oddychać skórze miejsc intymnych, zapewnia uczucie świeżości i komfortu do 12 h ✔️ warstwa kleju na całej powierzchni wkładki sprawia, że jest ona dobrze przymocowana do bielizny przez cały dzień, nie przesuwa się, nie zwija
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Gogo145
    23 stycznia 2022 o 8:38
    Polecam
    Wkładek używam codziennie dlatego w domu zawsze mam jakiś zapas tych produktów. Te w stosunku do dotychczas używanych są zdecydowanie bardziej kobiece. Wytłoczenia nadają wkładkom lekkości i delikatności. Sama wkładka jest dobrze wyprofilowana, niezwykle cienka , doskonale przylega do bielizny i w ciągu dnia nie ulega migracji czy odklejeniu. Cały dzień czuje się świeżo i pewnie , bo produkt doskonale chłonie wilgoć i zapachy, a jednocześnie jest niewyczuwalny dla ciała. Polecam
    Zalety:
    • wkładka idealnie przylega do bielizny
    • są niezwykle miękkie, delikatne, chłonne
    • neutralizują zapachy
    • nie odklejają się w ciągu dnia

Zobacz także inne Wkładki higieniczne