WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Wkładki higieniczne

Bella Panty Intima Plus Normal, Wkładki higieniczne z prebiotykiem

• 7 czerwca 2025 o 10:10
    Wkładki higieniczne dla wrażliwej skóry
    Wkładki kupiłam w Rossmanie. Postanowiłam je wypróbować ze względu na zawartość prebiotyku i wykonanie ze 100% bawełny organicznej. Wkładki są cienkie i dyskretne.Nie przesuwają się i nie rozwarstwiają. Niewyczuwalne podczas noszenia i chłonne. Wkładki nie posiadają żadnych substancji zapachowych i nie powodują podrażnień. Idealne dla wrażliwej skóry zapewniają uczucie świeżości przez cały dzień.
    Zalety:
    • Cienkie
    • Zawartość prebiotyku
    • Brak substancji zapachowych
  • 9 maja 2025 o 23:01
    Bella Panty Intima Plus Normal, Wkładki higieniczne z prebiotykiem
    Wkładki Bella Panty Intima Plus Normal pozytywnie mnie zaskoczyły. Przede wszystkim są bardzo cienkie i dyskretne, a jednocześnie chłonne, dzięki czemu zapewniają uczucie świeżości przez cały dzień. Duży plus za dodatek prebiotyku – zauważyłam, że moja skóra w okolicach intymnych była mniej podatna na podrażnienia i czułam większy komfort nawet przy dłuższym noszeniu.
  • 9 maja 2025 o 19:41
    Bardzo dobre wkładki!
    Wkładki higieniczne Bella Panty Intima Plus Normal otrzymałam w ramach testów Wizaż, za co bardzo dziękuję! Przyznaję, że naprawdę się z nimi polubiłam. Jeśli chodzi o środki higieniczne takie jak podpaski czy wkładki, nie łatwo mnie zadowolić, jednak Bella po raz kolejny mnie nie zawiodła. Wkładki są naprawdę "wygodne" w noszeniu, nie przesuwają się i nie przeszkadzają w normalnym funkcjonowaniu. Nie odczuwałam w nich żadnego dyskomfortu. Zdecydowanie polecam!
  • 9 maja 2025 o 19:26
    Delikatność i świeżość na co dzień
    Jestem posiadaczką wrażliwej skóry, dlatego wybór odpowiednich wkładek higienicznych ma dla mnie duże znaczenie. Bella Panty Intima Plus Normal pozytywnie mnie zaskoczyły – są cienkie, elastyczne i praktycznie niewyczuwalne podczas noszenia. Mają delikatny, świeży zapach, który nie drażni i nie przytłacza. Ich powierzchnia jest miękka i przyjemna w dotyku, nie powoduje podrażnień ani otarć, co jest dla mnie ogromnym plusem. Doceniam również obecność prebiotyku, który wspiera naturalną mikroflorę intymną, co przekłada się na większy komfort i poczucie higieny. Opakowanie jest estetyczne i poręczne – łatwo zmieścić je w torebce. Produkt sprawdza się idealnie na co dzień, zapewniając uczucie świeżości i suchości. Zdecydowanie polecam osobom z delikatną skórą, które szukają niezawodnej ochrony.
  • 9 maja 2025 o 11:15
    Bardzo fajne wkładki
    Bella Panty Intima Plus Normal to wkładki higieniczne, które wyróżniają się zastosowaniem prebiotyku, co może pozytywnie wpływać na mikroflorę pochwy i komfort użytkowania. Ich rozmiar i kształt są dopasowane do potrzeb codziennej higieny, zapewniając uczucie świeżości i bezpieczeństwa przez cały dzień. Wkładki są miękkie, dobrze przylegają do bielizny i są dyskretne, co czyni je wygodnym wyborem dla kobiet ceniących wygodę i naturalne rozwiązania. Dodatkowo, obecność prebiotyku może wspierać zdrową florę bakteryjną pochwy, co jest ważne dla ogólnego komfortu i zdrowia intymnego. Podsumowując, Bella Panty Intima Plus Normal to skuteczna i komfortowa opcja dla kobiet, które poszukują higienicznych wkładek z dodatkiem pielęgnującym mikroflorę.

Zobacz także inne Wkładki higieniczne