Lakiery klasyczne

Wibo Incredible Gel Żelowy lakier do paznokci

Wibo Incredible Gel

Nasi użytkownicy zostawili 71 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Her666
    11 kwietnia 2025 o 14:43
    Nie tak trwały i nie szybko schnący…
    Lakier zakupiłam w drogerii internetowej, by ładnie i szybko oraz trwałe pomalować paznokcie na zbliżającą się uroczystość. Niestety bez top coat oraz bazy ma bardzo małą trwałość, schnie bardzo długo bo nawet do 2 godzin potrafi się lepić oraz odduszac. Już po jednym dniu pojawiają się odpryski na końcach, jeśli użyjemy topu oraz bazy utrzymuje się do 4-5 dni , ale proces jest zbyt mozolny bo schnie wtedy jeszcze dłużej,ćwierć jest to produkt dla baaardzo cierpliwych osób . Jeśli chcemy szybki i trwały efekt to jestem osobiście na nie . Jeśli chodzi o kolor i nasycenie to bardzo mi się podoba, ponieważ jedna warstwa ładnie pokrywa paznokieć bez zostawiania prześwitów i smug, ze względu na to , że jest bardzo gęsty.
    Wady:
    • Długo schnie
    • Bez bazy i topu odpryskuje po 1 dniu
    • Przy użyciu bazy i topu schnie jeszcze dłużej
  • 25 lutego 2025 o 13:25
    Bardzo średni
    Lakier ma naprawdę ładne kolory, więc skusiłam się od razu na dwa. Drugim nawet ani razu nie pomalowałam paznokci, bo ten pierwszy mnie mocno rozczarował. Na początek powiem że trwałość jest całkiem ok, najbardziej ścierają sie końcówki, ale nie ma brzydkich odprysków. Ale samo malowanie nim paznokci to jest męczarnia. Lakier jest zbyt gęsty i ma cieniutki pędzelek, czyli z kategorii tych których szczerze nie cierpię. Utrudnia to i wydłuża proces. Wbrew pozorom, pomimo małego pędzelka nie da się nim malować precyzyjnie, właśnie przez tą glutowatą konsystencję. Na dodatek długo schnie i nawet po dwóch godzinach potrafi odcisnąć się np na pościeli. Niestety nie kupię ponownie, bo za tą cenę można kupić dużo lepsze lakiery.
    Zalety:
    • Kolory
    Wady:
    • Gęsty
    • Długo schnie
    • Malutki i nieprecyzyjny pędzelek
    kaskaw8
    29 grudnia 2024 o 19:14
    Nie taki znów „incredible”
    Nic niesamowitego w tym lakierze nie ma. Jeśli używało się już lakierów Wibo to nic innego tutaj nie mamy; podobna trwałość, jakość, krycie itd. Czyli ogólnie nieźle, zwyczajnie, acz bez żadnych nadzwyczajnych właściwości. Lakiery z tej serii mają ładne kolory. Krycie jest w porządku; dla najlepszego efektu warto nałożyć dwie cienkie warstwy. Wysychają w miarę dobrze, lecz trzeba uzbroić się w cierpliwość. Standardowe opakowanie i standardowy pędzelek — to w sumie najbardziej mi przeszkadza w lakierach Wibo — ten nieduży i sztywny pędzelek, którym niełatwo manewrować i pomalować bez smug. Trwałość akceptowalna, ale nie na wiele dni. Efekt żelowych paznokci to slogan i nie widzę tego rezultatu.
    Zalety:
    • Kolory;
    • Dostępność.
    Wady:
    • Sztywny pędzelek.
  • 21 grudnia 2024 o 2:27
    średni
    Mam mieszane uczucia co do tego lakieru, próbowałam kilka kolorów i na pewno co mogę napisać to to, że każdy ma naprawdę dobry pigment, używałam problematycznych kolorów takich jak czarny lub biały, na które bardzo trudno trafić żeby po jednej warstwie był pełny ładny kolor, a tutaj rzeczywiście się tak stało. Natomiast jeśli chodzi o trwałość to mam wątpliwości, lakier zaczyna odpryskiwać naprawdę szybko 2/3 dni to jest norma, czasem nawet pierwszego dnia. Dodatkowo zauważyłam, że jeśli produkt jest otwarty około miesiąca/półtorej to lakier zupełnie inaczej zachowuję się na paznokciu po wyschnięciu. Nieważne ile czekam aby dobrze wyschnął to i tak robią mi się na nim jakieś dziwne odbicia i zmarszczenia. Świeżo po otwarciu lakieru tak nie mam.
    Vardzia
    24 listopada 2024 o 17:54
    Najgorszy jaki miałam od lat
    Jestem pielęgniarką. Już jakiś czas temu dałam sobie spokój z hybrydami i żelami - raz, że moje paznokcie rosną tak szybko musiałabym co dwa tygodnie robić je na nowo, dwa szefostwo się czepia i zachowuje pod tym względem dyscyplinę. Jeśli potrzebuje na wyjścia, maluję więc zwykłym lakierem do paznokci. Ja mam kolor 8 - piękny nudziakowy. Tylko co z tego, jeśli ten kolor i pędzelek słabo kryją. Pędzelek należy do tych wąskich i raczej zbitych - ciężko nim rozprowadzić lakier w momencie kiedy ma się mniej wprawy. Co mnie w nim również irytuje to samo opakowanie - ten prostokątny pędzel bardzo źle się trzyma. Lakier należy do tych długoschnących i raczej glucącacuch się na pędzlu przy malowaniu. Zwłaszcza przy nakładaniu drugiej warstwy ciągnie się jak szalony. Wydajności nie ocenię. Za rzadko nim się maluję żeby to zrobić. Cenowo nie był jakiś bardzo stamtaszny. Zdecydowanie więcej nie kupię. Nie jest to produkt z którego byłabym zadowolona. Pewnie go jeszcze poużywam, póki się nie zestażeje i nie zgluci całkiem, ale ulubieńcem nie zostanie
    Zalety:
    • ładna, klasyczna gama kolorystyczna
    Wady:
    • opakowanie w kształcie prostokąta
    • mały, sztywny pędzel
    • słabe krycie
    • glutowata konsystencja

Zobacz także inne Lakiery klasyczne