Lakiery klasyczne

Golden Rose Ice Chic Nail Colour Lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 79 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

dhajka
    26 lutego 2024 o 22:00
    Piękny połysk. Przy jednej warstwie super trwałość.
    Lakier ma średnio gęstą konsystencję. Przy pomocy szerokiego pędzelka bezproblemowo się nim maluje paznokcie. Pędzelek jest dobrze dopasowany do płytki paznokcia. Lakier kryje już po jednej warstwie. Przy jasnych kolorach daje bardzo naturalny efekt i długo się utrzymuje. Przy ciemniejszych kolorach trzeba nałożyć dwie warstwy.
  • 9 stycznia 2024 o 13:16
    Dobry
    Nie wiem czy błyszczą jakoś szczególnie bardziej niż inne, ale to całkiem przyjemna seria. Mam wrażenie że jest nieco lepszej jakości niż ta WOW. Kolorów jest dużo, często są bardzo oryginalne. Zwykle dwie warstwy są wystarczające. Trwałość jest bardzo dobra. Na minus pędzelek który bjest zdecydowanie lepszy w serii kolor ekspert. Jeśli rzadko malujecie paznokcie i czujecie że nie zuzyjecie dużego lakieru to polecam. Jeśli macie ulubiony odcień używany regularnie, polecam serię color ekspert czy Rich.
  • 31 października 2023 o 22:10
    Dobry lakier do paznokci
    Ja miałam kolor 15, który całkowicie podbił moje serduszko. Ja jestem fanką kolorów nude na paznokciach, jednak takiego bez wpadania w żółte (zbyt ciepłe) tony. Standardowo, dwie warstwy wystarczyły, żeby otrzymać ładne krycie (bez żadnego topu). Wytrzymałość nie była jakaś niezwykła, jednak powiedziałabym, że porównywalna do lakierów innych firm z podobnej półki cenowej. Mniej więcej po 2-3 dniach się ścierał lub pojawiały się odpryski, ale ręczne zmywanie naczyń znacznie skracało żywotność tego lakieru.
    Zalety:
    • Ładny kolor
    • Estetyczne opakowanie
    • Wygodna aplikacja / dobry pędzelek
  • 7 października 2023 o 11:29
    Przepiękne kolory
    Lakier do paznokci Golden Rose Ice Chic Nail Colour to prawdziwy klejnot dla miłośniczek pięknych paznokci. Na początek warto wspomnieć o jego niskiej cenie, która sprawia, że jest to doskonały wybór dla osób z ograniczonym budżetem, nie rezygnujących jednak z jakości. Jednym z największych atutów tego lakieru jest jego dostępność oraz ogromny wybór kolorystyczny. Bez względu na to, czy preferujesz delikatne pastele, czy odważne, ciemne barwy – z pewnością znajdziesz coś dla siebie. Szczególnie imponujące jest to, że ciemne kolory pokrywają paznokcie równomiernie już po jednej warstwie, co znacznie przyspiesza proces malowania. Efekt końcowy to nie tylko intensywny kolor, ale także ładny połysk. Co ważne, lakiery te rzadko gęstnieją, co oznacza, że możesz z nich korzystać przez długi czas bez obawy o zmiany w ich konsystencji. Trwałość tego lakieru to kolejny element, który zasługuje na wyróżnienie. Mimo że standardowa trwałość wynosi około 3-5 dni, z możliwością przedłużenia efektu poprzez nałożenie top coatu, jest to znakomity rezultat jak na zwykłe lakiery do paznokci. Dodatkowy plus to pędzelek, który jest w sam raz – ani za duży, ani za mały, co ułatwia precyzyjne nakładanie lakieru. Co więcej, lakier dosyć szybko wysycha, co jest istotne, szczególnie dla osób o szybkim tempie życia, które nie mają czasu czekać długo na wyschnięcie paznokci. Podsumowując, Golden Rose Ice Chic Nail Colour to doskonały wybór dla każdej kobiety, która ceni sobie jakość, trwałość, szybkość i przystępną cenę. Jego ogromny wybór kolorystyczny sprawia, że możesz eksperymentować z różnymi odcieniami, podkreślając swoją indywidualność i styl.
    Zalety:
    • niska cena
    • duży wybór kolorystyczny
    • dość dobra trwałość
    • pędzelek
    • całkiem szybko wysycha
  • 14 czerwca 2023 o 9:05
    Wysoka jakość w niskiej cenie
    Około 2 lata temu na stronie Golden Rose kupiłam 3 lakiery z serii Ice Chic: nr 12 jasny wrzos, nr 57 lawendowy (widoczne na zdjęciu) i ze srebrno-fioletowym brokatem. Nie wiem, jaki numer tego ostatniego, bo już go wyrzuciłam ze względu na to, że zgęstniał i nie dało się nim malować, ale po takim czasie wcale się nie dziwię ;) Ogólnie bardzo lubię lakiery do paznokci od Golden Rose, bo przy niskiej cenie mają naprawdę bardzo dobrą trwałość i szeroką gamę kolorystyczną, także każda kobieta znajdzie coś dla siebie. Na moich paznokciach te lakiery potrafią wytrwać bez odpryskiwania nawet przez 3 dni, a po nałożeniu na kolor warstwy brokatowej nawet dłużej! Lakier bardzo dobrze się nakłada. Na upartego wystarczyłaby jedna warstwa, bo nie pozostawia smug, ale ja z przyzwyczajenia zawsze nakładam dwie. Kosmetyk równomiernie pokrywa płytkę paznokcia kolorem, który jest intensywny. Szybko wysycha. Brokatowy potrzebuje trochę więcej czasu. Lakiery łatwo zmywają się przy zastosowaniu nawet bezacetonowego zmywacza. Jedynie brokatowy jest dość uparty i trzeba najpierw przyłożyć do paznokcia płatek solidnie nasączony zmywaczem na ok. 30 sekund, aby wstępnie lakier trochę rozpuścić. Nie powodują żółknięcia płytki paznokcia. Na pewno wrócę jeszcze nie raz do lakierów nie tylko z tej serii, ale i do pozostałych marki Golden Rose. Polecam, bo (raczej) się nie zawiedziecie :)
    Zalety:
    • szeroka gama kolorystyczna
    • bardzo dobra trwałość
    • równomierne pokrycie paznokcia bez smug
    • pędzelek odpowiedniej wielkości (nie za duży, nie za mały)
    • łatwo się zmywają
    Wady:
    • brokatowe lakiery dłużej wysychają i trudniej się je zmywa

Zobacz także inne Lakiery klasyczne