Lakiery klasyczne

hairstore.pl
Catrice ICONails - Gel Laquer 170 10,5ml
notino.pl
Catrice ICONails Gel Lacquer 156 Lakier do paznokci 10,5ml

Nasi użytkownicy zostawili 42 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 maja 2025 o 22:04
    Mój ulubieniec wśród lakierów do paznokci
    Mam już kilka kolorów z tej serii i za każdym razem jestem tak samo zadowolona. Lakier świetnie się nakłada – pędzelek jest wygodny, dobrze wyprofilowany, a sama formuła ma idealną konsystencję. Nie zostawia smug, nie robi prześwitów i szybko schnie. To, co naprawdę robi wrażenie, to trwałość. Na moich paznokciach trzyma się bez odprysków przez wiele dni. Nie ściera się na końcach i wygląda świeżo nawet po kilku dniach. Przy tak niskiej cenie i dużym wyborze kolorów naprawdę trudno się nie skusić na kolejne odcienie. To zdecydowanie jeden z tych produktów, do których regularnie wracam. Jedyny minus, o którym muszę wspomnieć to wydajność produktu, która jak dla mnie nie jest wystarczająca.
    Zalety:
    • Równomierna aplikacja
    • Intensywne kolory
    • Trwały
    • Świetny stosunek ceny do jakości
    • Duży wybór odcieni
    Wady:
    • Słaba wydajność
  • 24 listopada 2024 o 21:37
    Ogólnie dobre, ale trochę rozczarował
    Czytając opinii innych recenzentek to mam lekkie uczucie, że kupiłam lakier z wadliwej partii. Kupiłam bo skonczył mi się mój czerwony lakier, a ten był w promocji, i do tego Catrice jest mniej-więcej znaną marką. Lakier mam w odcieniu Caught on the Red Carpet, bardzo ładny ciemny czerwony. Konsystencja jest dobra, pędzel preferuję trochę mniejszy (bo ogólnie mam małe paznokcie), ale z tym też dało się poradzić. Kolor jak w butelce otrzymuje się po 2 warstwach, co dla mnie jest standardową praktyką. Do czego mam pytania to do trwałości. Tańsze lakiery, przy takiej samej aplikacji i aktywności, trzymają się u mnie minimum 5 dni. Ten niestety zaczął schodzić już na 2 dzień. Więc prawdopodobnie jak ten lakier mi się skończy, to go już więcej nie kupię.
  • 23 października 2024 o 13:50
    Super lakier
    Kupiłam skuszona kolorem, nastawiona na to, że po 2 dniach trzeba będzie zmyć. A tu niespodzianka - nie dość, że trwały (tydzień bez problemu) to do tego ładne krycie, wygodny pędzelek i konsystencja idealna.
    Zalety:
    • trwałość
    • pędzelek
    • ładne krycie
    Wady:
    • mógłby być w większych opakowaniach
  • 1 czerwca 2024 o 1:29
    Świetny, zdecydowanie polecam!
    Długo szukałam idealnego winnego odcienia i znalazłam! Nr 127 "Partner in wine" na stałe zagościł w mojej kosmetyczce. Nie dość że kolor jest przepiękny i idealny do osiągnięcia efektu viralowych wine red nails, to lakier sam w sobie sprawca się świetnie. Super pędzelek ułatwiający aplikację, lakier nie schnie wieki, nie jest lejący ani za gęsty. Jedna warstwa koloru 127 jest o wiele jaśniejsza niż kolor lakieru w buteleczce i trochę półprześwitująca, ale dwie wyglądają obłędnie. Zdecydowanie jeden z moich ulubionych!
    Zalety:
    • dość szybko schnie
    • pędzelek ułatwiający aplikację
  • 26 sierpnia 2023 o 15:46
    Przypomnialam sobie za co uwielbiam klasyczne lakiery
    Lakiery klasyczne dawno temu u mnie królowały i szczerze zaczynam do nich powoli wracać i już wiem za co sobie je cenie w każdym momencie nowy kolor nawet codziennie inny kolor uwielbiam to. Lakier ma bardzo fajny Design opakowania minimalistyczny z jednej strony z drugiej konkretnie wszystko opisane. Lakier 10,5 ml to spora pojemność szklana buteleczka z plastikowa podwójna nakrętka. Pedzelek mały sztywny ale precyzyjny Lakier jeśli nałożyły ciensza warstwę dość szybko zapycha -zastyga Lakier dość długo się utrzymuje, nie odbarwia płytki Ładnie się prezentuje i błyszczy Mam chęć na więcej odcieni a mój to 94 delikatny pastelowa brzoskwinia cudnie wygląda przy opalonych dłoniach

Zobacz także inne Lakiery klasyczne