Bronzery i pudry brązujące

Eveline Cosmetics Contour Sensation, Step 2 Bronze, Kredka do konturowania twarzy

Maturus
    28 czerwca 2018 o 19:10
    Wygodny, szybki kontur ...
    Kupiłam ten sztyft, żeby zobaczyć czy lepiej i szybciej konturuje się twarz na "mokro". Mogę śmiało przyznać, że konturowanie twarzy w taki sposób to idealne rozwiązanie szczególnie na lato bez używania tony pudru, ale z dobrą pielęgnacją cery. Daje to nam naturalny efekt . Na twarz używam kremy CC (mieszam czasem różne kolory) potem używam właśnie tej kredki i rozcieram ją szybko płaskim wąskim pędzlem. Potem stosuję korektor , rozświetlacz w płynie i róż w kremie. Dopiero potem omiatam twarz pudrem i stosuje bronzer w kamieniu. Dla mnie ta kredka to rewelacja. Nie zapycha skóry, nie podrażnia, pachnie neutralnie i nie kosztuje fortuny. Mam ją w kolorze najjaśniejszego brązu, który daje lekki kontur bez przerysowania, co jest idealnym rozwiązaniem dla zabieganych kobiet - po prostu robię kreski ciach ciach i gotowe ;-) Ilość produktu wystarczy nam na sezon letni. Kredka nie ściera się w trakcie dnia i nie ma obawy, że spłynie nam z twarzy w czasie upałów. Sztyfty to idealne rozwiązanie na lato.
    Zalety:
    • poręczne opakowanie, trwałość, cena
    Wady:
    • mała ilość odcieni
  • 30 października 2017 o 0:02
    Nawet ok
    Kupiłam go bo potrzebowałam produktu do konturowania na szybko. produkt dobrze się nakłada ma nie zaciemny kolor , dobrze się nim konturuje. Jest bardzo trwały woda i mydłem nie do zdarcia (próbowałam na ręce ) jedynie płynem do demakijażu można go zmyć. Niestety robi plamy i nie rozciera się równomiernie.
    Zalety:
    • Trwałość kolor
    • Podręczne opakowanie
    • Łatwość i szybkość użycia
    Wady:
    • Cena trochę wysoka jak za ilość produktu
    • Robi plamy
  • 18 października 2017 o 16:25
    średnio
    niby nie robi plam i łatwo się nim posługiwać, ale z drugiej strony ciężko zrobić ciemniejszą linię. Dość delikatny kolor, mimo, że nie mam ciemnej karnacji. Trzyma się tak sobie. Być może po prostu u mnie nie sprawdzają się produkty mokre do konturowania.