Tusze do rzęs

Chanel Inimitable, Multi-Dimensional Mascara Waterproof Wodoodporny tusz do rzęs wydłużający, pogrubiający i podkręcający

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

sanati
    23 czerwca 2021 o 11:21
    Tusz z super wygodną i łatwą w użyciu szczoteczką
    Lubię go za prostą i bardzo wygodną, silikonową szczoteczkę. Dodatkowym atutem jest to, że występuje również w kolorze brązowym. Fajnie unosi i podkręca rzęsy. Formuła tuszu jest bardzo przyjemna, idealnie się go nakłada bez powstawania grudek.
    Zalety:
    • Wygodny w użyciu, super, że posiada brązowy wariant kolorystyczny, wygodne i eleganckie opakowanie.
    Wady:
    • nie ma
  • 7 lutego 2021 o 22:45
    Efekt wow
    Tusz dostałam w prezencie i jest to zdecydowanie udany prezent :) z natury mam niezbyt długie i proste rzęsy. Stosowałam przeróżne tusze które mialy je wydłużyć czy pogrubić, ale muszę przyznać, że ten tusz daje najlepsze efekty jak dotychczas! Rzęsy są wyraźnie podkreślone i wydłużone. Dwie warstwy dają zadowalający efekt, i mocno podkreślają oko. Po pewnym czasie miałam wrażenie jakby trochę przesechł, ale nadal spełnia swoje zadanie.
  • 31 lipca 2018 o 21:10
    Nie do końca to czego oczekiwałam
    Na pierwszy rzut oka nie mam się do czego przyczepić. Tusz ma ładne, zgrabne opakowanie, a szczoteczka mi podpasowała, z łatwością nią na kładłam tusz nawet w koncikach oczu i na dolnych rzęsach. Kupiła wersje wodoodporną wiadomo latem zawsze lepiej się zabezpieczyć i unikną efektu pandy. Sprawdziła się w upały, a i nie miałam problemu z jego zmyciem, oczywiście używam płynu dwufazowego i schodził bez problemu. Zawiodłam się troszkę na nim, ponieważ liczyłam na większe wydłużenie rzęs i pogrubienie. Nie to żeby nie wydłużał, ale miałam tusze, które robiły efekt WOW, a tu mi tego zabrakło.
  • 5 maja 2014 o 20:15
    Produkt specjalny
    Jest to dla mnie produkt kontrowersyjny. Zakupiłam go po raz pierwszy kilka lat temu i do dzisiaj jest mi trudno go ocenić. Właściwie jako tusz wodoodporny spełnia swoją rolę wręcz perfekcyjnie i paradoksalnie uważam to za jego największy mankament. Mascara ma bardzo przyjemna w użyciu szczoteczkę, doskonale rozdziela rzęsy, efekt pogrubienia i podkręcenia jest zauważalny, nie zauważyłam jednak spektakularnego wydłużenia (jestem posiadaczką naturalnie długich rzęs, więc nie jest to dla mnie problem). Mascara ma bardzo ładny odcień głębokiej czerni, doskonale pokrywa rzęsy, zdarza się jej minimalnie pokruszyć, ale jedynie po wielu godzinach od nałożenia. Niestety dokładne usunięcie tegoż produktu z moich rzęs jest rzeczą niemalże nieosiągalną, radzi sobie z tym jedynie kilka specjalnych płynów, a biorąc pod uwagę, że mam bardzo wrażliwe oczy, to naprawdę trudna sprawa. Ostatecznie używam jej zimą podczas wypadów na narty, a latem podczas opalania na plaży- w tych wypadkach jest po prostu idealna i niezastąpiona. Dlatego też ta właśnie mascara jest produktem specjalnym, do naprawdę specjalnych zadań.
    elbrus
    17 września 2012 o 12:22
    Nie zadowala mnie efekt
    Oceniam odcień niebieski (nr 30 ? ) Kupiłam przed wakacjami, abym na wyjeździe nie musiała się martwić o poprawki, rozmazywanie tuszu itp., a przy tym aby oryginalniejszy, niebieski odcień dodał mi trochę frajdy na wakacjach ;) Jeśli chodzi o wodoodporność, to oceniam na 4 - basenu nie przeżyje, ale jest niezła, a przy tym dobrze zmywa się dwufazowym Garnierem, czy Biodermą Sensibio. Kolor niebieski jest ładny, mało widoczny (do kolorowych mascar marki Pupa mu baaaardzo daleko w nasyceniu kolorem), ale jednak jest bardziej widoczny, niż np. niebieski z YR Tusz jest bardzo wydajny i bardzo powoli wysycha, przez co możemy go długo używać i nie traci swych właściwości przedwcześnie. Wszystko niby ok: trwałość, nieosypywanie się, kolor, ładny design opakowania itp., ale jeśli chodzi o sam EFEKT NA RZĘSACH, to dla mnie jest zupełnie niezadowalający :( Bardzo dobrze wydłuża rzęsy, ale już nie dodaje im uroku, wdzięku - są posklejane, większość wygląda jak "pajęcze nogi" :( A całość wygląda jak zmaltretowane spojrzenie :/ A nie o taki efekt mi chodzi..... Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno skończone