Balsamy do ciała

Eveline Cosmetics Extra Soft, Bio oliwka i aloes, Łagodzący krem głęboko nawilżający do twarzy i ciała

Eveline
Bio oliwka aloes łagodzący krem głęboko nawilżający do twarzy i ciała
Eveline Extra Soft Bio Oliwka Krem do Twarzy i Ciała 200ml
Eveline BODY Krem 175ml tw ciał E.S.Oliwka Aloes Evelin
notino.pl
Eveline BODY Krem 175ml tw ciał E.S.Oliwka Aloes Evelin

• 30 sierpnia 2024 o 14:53
    Aloesu nigdy dość
    Krem ma wyjątkowo lekką konsystencję, która szybko się wchłania, pozostawiając skórę intensywnie nawilżoną i miękką przez cały dzień. Dzięki naturalnym składnikom, jak oliwka i aloes, moja skóra jest nie tylko głęboko odżywiona, ale także uspokojona, co jest szczególnie ważne po długim dniu. To uniwersalny produkt, który świetnie sprawdza się zarówno do twarzy, jak i całego ciała, zapewniając kompleksową pielęgnację.
    Zalety:
    • Żelowa konsystencja
    • Szybko wchłania się w skórę
    • Nie klei się
    • Ładnie pachnie
  • 28 sierpnia 2024 o 8:30
    Świetny ksometyk pielęgnacyjny
    Bardzo lubię kremy wielofunkcyjne Eveline, chętnie sięgam po nowe wersje i tak trafiłam na Bio Oliwkę i Aloes. Lubię go za to, że dobrze nawilża i wygładza,pozostawia skórę aksamitną w dotyku. Krem znajduje się w praktycznym, zgrabnym słoiczku o pojemności 200 ml. Grafika przedstawia główne składniki aktywne, czyli oliwki i liście aloesu, w otoczeniu napisów. Jest wyjątkowo ładna i od razu mi się spodobała, a wyrazisty kolor od razu przyciąga wzrok. Opakowanie w formie słoiczka umożliwia szybkie otwarcie i zamknięcie a w razie potrzeby dołożenie produktu, możemy zużyć go do ostatniej kropli. Krem jest dość aksamitny, ale zarazem lekki dzięki czemu szybko się wchłania pozostawiając przyjemną warstewkę dająca uczucie aksamitnej miękkości. Świetnie radzi sobie z nawilżaniem normalnej skóry, którą posiadam. Ma ładny zapach, który umila jego stosowanie. Produkt odżywia i regeneruje skórę, niweluje uczucie ściągnięcia i dyskomfortu. Można stosować go do ciała i twarzy, ale ja stosowałam go tylko jako kosmetyk do ciała. Ma dobry skład, wegańską formułę i jest cruelty-free. Plusy Ładny zapach Przyjemna konsystencja Nawilża, wygładza, odżywia Szybko się wchłania Wiele zastosowań Ładne i praktyczne opakowanie Korzystna cena
  • 24 sierpnia 2024 o 23:41
    Co najbardziej urzekło mnie w tym kremie, to jego skład. Aloes znany ze swoich kojących właściwości sprawia, że skóra jest dobrze nawilżona i miękka.
    Jestem absolutnie zachwycona Eveline Cosmetics Extra Soft z bio oliwką i aloesem. To prawdziwy ratunek dla mojej skóry, szczególnie w okresach, kiedy staje się ona bardziej sucha i podrażniona. Krem ma niezwykle przyjemną, lekką konsystencję, która bez problemu rozprowadza się na skórze. Mimo swojej bogatej formuły, wchłania się błyskawicznie, nie pozostawiając tłustego ani lepkiego filmu. To ogromny plus, zwłaszcza gdy chcę szybko wrócić do swoich zajęć, bez obaw o to, że moja skóra będzie się świecić. Od pierwszego użycia zauważyłam, że moja skóra stała się znacznie bardziej nawilżona i miękka. Krem działa niemal natychmiastowo, przynosząc ulgę nawet najbardziej przesuszonym partiom ciała, jak łokcie czy kolana. Regularne stosowanie przyniosło widoczne rezultaty – moja skóra zyskała zdrowy blask, jest bardziej elastyczna i jędrna. Co więcej, Eveline Extra Soft skutecznie łagodzi podrażnienia i zaczerwienienia, dzięki czemu czuję się komfortowo przez cały dzień, bez względu na warunki atmosferyczne. Eveline Cosmetics Extra Soft to krem, który naprawdę spełnia swoje obietnice. Dzięki niemu moja skóra jest nie tylko nawilżona i gładka, ale także doskonale chroniona i zregenerowana. To doskonały wybór zarówno do twarzy, jak i całego ciała, szczególnie jeśli szukasz produktu, który łączy w sobie intensywną pielęgnację z lekką, przyjemną formułą. Eveline Extra Soft stał się dla mnie niezastąpionym elementem codziennej pielęgnacji, a efekty są naprawdę rewelacyjne. Gorąco polecam każdemu, kto pragnie kompleksowej i skutecznej pielęgnacji swojej skóry.
  • 4 kwietnia 2024 o 13:50
    Krótkotrwałe nawilżenie
    Krem bioOliwka i Aloes znajduje się w plastikowym opakowaniu o poj. 200 ml, ma przyjemną dla oko zieloną szatę graficzną. Zamknięcie opakowania to szeroka nakrętka, pod którą dodatkowo znajduje się folia zabezpieczająca. Krem przyjemnie pachnie, ma lekką konsystencję, więc łatwo się rozprowadza, ale niezbyt szybko się wchłania, nie pozostawia tłustości na skórze. Krem używałam jedynie do ciała, na twarz się nie odważyłam. Niestety obietnica marki Eveline Cosmetics dotycząca głębokiego nawilżenia skóry u mnie się nie spełniła. Bezpośrednio po użyciu kremu skóra jest miękka, gładka i nawilżona, ale to uczucie nawilżenia jest zbyt krótkotrwałe - skóra już po kilku godzinach domaga się kolejnej porcji nawilżenia. Uważam, że krem nie chroni przed przesuszeniem skóry. Niestety zawiodłam się, więc nie kupię go ponownie.
    Zalety:
    • Wygodne opakowanie
    • Ładna szata graficzna opakowania
    • Lekka konsystencja
    • Przyjemny zapach
    Wady:
    • Niezbyt szybkie wchłanianie
    • Krótkotrwałe nawilżenie
    • Nie chroni skóry przed przesuszeniem
  • 15 lipca 2023 o 6:46
    Zbyt mała porcja nawilżenia.
    Eveline kosmetyki firmy znam od dawna i z chęcią sięgam po kolejne. Podczas zakupów w Biedronce była promocja kup dwa w niższej cenie, wariant z bio oliwką i aloesem kupiłam ponieważ nie było dwóch opakowań wersji czerwonej, która jest numerem 1 (recenzja umieszczona wcześniej). Opakowanie wykonane z plastiku w tym wariancie zielone/seledynowe o pojemności 200 ml, PAO 6 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. Produkt testowany dermatologicznie, nie testowany na zwierzętach, przeznaczony do twarzy i ciała dla skóry suchej, wrażliwej i alergicznej. Skład średni . Czytelna szata graficzna z naklejkami z dwóch stron opakowania w języku polskim. Pod nakrętką znajduje się sreberko. W składzie kremu znajdziemy: *Aloe barbadensis leaf extract - 100% naturalny wyciąg z aloesowy skutecznie łagodzi podrażnienia, przywraca skórze miękkość, elastyczność i chroni przed utratą wody. *fitoekstrakt z liści oliwek i oliwą z oliwek - wzmacnia naturalną barierę hydrolipidową, głęboko odżywia i regeneruje skórę *proteiny jedwabiu - intensywnie nawilżają, zmiękczają i regenerują skórę *D-pantenol i alantoina - działają łagodząco na zaczerwienioną skórę Krem o lekkiej konsystencji szybko się rozprowadza i wchłania, daje uczucie świeżości, nawilżenia i ukojenia skóry zwłaszcza po ekspozycji na słońce. Zapach jest rześki typowy dla produktów z aloesem. Bez problemu po aplikacji można się ubrać bez obawy o ubrudzenia odzieży. Balsam nie nadaje się do twarzy ponieważ zapycha. Wydajność też pozostawia wiele do życzenia, schodzi naprawdę duża ilość nałożona na całe ciało, a efekty nawilżenia skóry są chwilowe. Wystarczy na trzy tygodnie stosowania dwa razy dziennie. Więcej tej wersji nie kupię, zostaje przy czerwonej SOS.
    Zalety:
    • produkt przebadany dermatologicznie
    • produkt nie testowany na zwierzętach
    • rodzima marka
    • cena, się tak ciągle się promocje
    • przyjemny delikatny zapach
    • lekka konsystencja szybko się rozprowadza i wchłania
    • przyjemnie chłodzi
    • nie pozostawia śladów na przedmiotach, nie podrażnia skóry
    • nie pozostawia tłustego filmu
    • czytelna szata graficzna opakowania
    • standardowa pojemność 200 ml
    • PAO 6 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia
    Wady:
    • nieciekawy skład kremu
    • nie nadaje się do stosowania na twarz - zapycha
    • mało wydajny
    • uczucie nawilżenia i ukojenia skóry jest chwilowe