Balsamy do ciała

Herbus The Rich Body Balm Intensive Regeneration Intensywnie regenerujący balsam do ciała

Komga
    4 września 2024 o 21:01
    Bardzo zadowolona
    Balsam Herbuś do ciała jest tak dobry,że zdecydowałam się zamówić sama produkt. Mam problem z przesuszona skóra na ciele. Używałam wieku balsamów a Herbuś spełnił swoje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona wkoncu nie wstydziłam się ubrać mojej ulubionej sukienki bo miała pięknie nawizona skórę
  • 27 czerwca 2024 o 22:17
    Świetny balsam.
    Balsam ma bardzo wygodne opakowanie, takie właśnie lubię. Używałam go zgodnie z zaleceniami producenta i zdecydowanie spełnił moje oczekiwania. Szybko się wchłaniał jest wydajny a skóra jest nawilżona i miękka. Jak dla mnie super produkt który warto wypróbować!
    Jowi25
    27 czerwca 2024 o 19:39
    Świetnie nawilża
    Balsam t moje odkrycie roku, przyznam się, że lepszego nie miałam. Duży plus za fajne opakowanie, plus dobre Nawilżenie i wydajność. Wystarczy niewielka ilość produktu, żeby dorbze nawilżyć i odżywiać skórę. Idelany nawet do wrażliwej skóry, tak jak moja.
  • 27 czerwca 2024 o 19:06
    Skóra gładka jak u niemowlaka
    Miałam okazję wypróbować balsam do ciała marki Herbus i jestem bardzo zadowolona. Produkt znajduje się w wygodnej butelce z pompką, co ułatwia dozowanie. **Zapach i Konsystencja** Balsam ma mocniejszy zapach, który nie utrzymuje się zbyt długo po nałożeniu. Konsystencja jest bogata, łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. **Działanie na Skórze** Moja wrażliwa skóra, zwłaszcza po depilacji, wymaga intensywnego nawilżenia. Balsam Herbus nie podrażnia, a wręcz przeciwnie, zapewnia głębokie nawilżenie, szczególnie na kolanach i łokciach. Nie podkreśla tzw. truskawkowych nóg po depilacji. **Wydajność i Składniki** Balsam jest wydajny i zawiera mocne składniki aktywne, które nawilżają i nawadniają skórę, zapewniając długotrwałe uczucie komfortu. Balsam do ciała marki Herbus to doskonały wybór dla wrażliwej skóry potrzebującej intensywnego nawilżenia. Polecam!
  • 26 czerwca 2024 o 22:59
    Balsam do ciała który polubiłam
    Balsam do ciała to produkt który zawsze musi być w mojej łazience. The Rich Body Balm Intensive Regeneration (Intensywnie regenerujący balsam do ciała) spełnił moje oczekiwania. Jest wydajny, nie klei się, szybko wchłania a skóra jest nawilżona. Idealny