Balsamy do ciała

Isana Brazil Feeling Soft-Öl-Balsam Balsam do ciała

• 20 października 2024 o 21:19
    Średniak!
    Isana Brazil Feeling Soft to produkt, który niestety mnie nie zachwycił. Na początku byłam pełna nadziei, bo obiecywał dużo, ale po użyciu okazało się, że nie spełnił oczekiwań. Pierwsze, co zauważyłam, to piękny zapach – naprawdę ładny i orzeźwiający, sprawia, że aplikacja jest przyjemna. Niestety, jeśli chodzi o nawilżenie, to tutaj jest spory zawód. Balsam nawilża skórę tylko na chwilę, a po niedługim czasie uczucie suchości wraca. Dodatkowo zostawia tłustą warstwę, co nie jest dla mnie komfortowe. Ogólnie mówiąc, to produkt, który ładnie pachnie, ale z nawilżeniem sobie nie radzi. Jak dla mnie, to średniak, który raczej nie wróci na moją półkę.
  • 1 sierpnia 2024 o 23:09
    Pachnie przepięknie, nawilża jeszcze lepiej
    Balsam pachnie obłędnie! Zapach długo pozostaje na skórze. Nie jest to jednak typowy balsam z Isany, ten jest bardziej tłusty, gęsty i nie wchłania się szybko. Świetnie nawilża skórę, uważam, że powinien zostać wprowadzony na stałę, nie jako limited edition, ponieważ w moim odczuciu nawilża o wiele lepiej niż inne balsamy marki Isana, dodatkowo, pachnie obłędnie, jest wydajny i kosztuje jedynie 10 zł!
    Zalety:
    • Pięknie pachnie, jest wydajny, bardzo dobrze nawilża
    DagiStr
    1 kwietnia 2024 o 13:39
    Piękne opakowanie
    Zakochałam się w opakowaniu i powiem szczerze, tak dla niego zakupiłam balsam Nie był drogi więc ryzyko niewielkie W samym produkcie się nie zakochałam niestety, bardzo ciężko rozsmarować go na skórze, mam wrażenie że się mazi, co do zapachu również nie jest dla mnie hitem, a wręcz odwrotnie lekko mnie irytuje, spodziewałam się zupełnie innej kompozycji zapachowej. Tak więc reasumując produkt do zużycia i tyle. Ale jeszcze raz podkreślę ogromne brawa za grafikę tubki, niewątpliwie mocno przyciąga.
    Zalety:
    • Piękne opakowanie
    Wady:
    • Problem z rozsmarowaniem
    SandriQ
    2 sierpnia 2023 o 19:58
    Nie mój typ
    Isana oferuje tym razem produkt do ciała,zamknięty w plastikowej tubie,którą pokryto kojarzącymi się z egzotyką motywami.Połączenie kwiatów,liści i kokosa wraz z kolorowymi wstawkami na białym tle prezentuje się zacnie. Z tyłu natomiast mamy opisy po niemiecku,ale jest również naklejona na nie nalepka z opisami w języku polskim.Bardzo szybko jednak traci ona swój wygląd,ściera się. Skład pokazuje nam,że jest to produkt bez mikroplastiku,czyli pomyślano tutaj o morzach i oceanach,posiada dobroczynne składniki oleje,m.in że słodkich migdałów,substancje nawilżające,Wit.E. Jest to produkt wegański. Z opakowania odczytamy również,że PAO wynosi rok,ale nie znajdziemy daty ważności. Pojemnik jest miękki i się poddaje,więc łatwiej wycisnąć balsam do pewnego poziomu,potem trzeba przeciąć lub wyrzucić niezużytego do końca. Zakończony jest pomarańczową zatyczką z klapką,która dobrze zabezpiecza wnętrze,nie pękła podczas podróży,a z odpowiedniej wielkości otworu nic się samo nie wylało.Jedynie resztki kosmetyku osadzają się po jej wewnętrznej stronie i zasychają,więc regularnie trzeba to doczyszczać. W trakcie zużycia,gdzie kosmetyku jest coraz mniej tworzywo wygina się,nie mając już pierwotnego kształtu i wtedy już nie można go postawić w pionie.Nie wygląda to za estetycznie. Produkt charakteryzuje sie białą barwą,ma bogatą konsystencję,jest delikatnie lejący.Przyjemnie pachnie mixem masła kakaowego z nutą kwiatową- nie jest to mój hitowy aromat. Na rozmarowanie balsamu potrzeba więcej czasu,a gdy się go da za dużo to dopiero jest wyzwanie.Zmienia swój wygląd na tłustawą,oleistą powłokę i długo się wchłania.Brudzi piżamę. Do jego działania nie mam zarzutów ,bo nadaje się do szybkiej regeneracji po opalaniu czy goleniu. Daje szybki efekt zminimalizowania suchych skórek na nogach,wygładza i koi. Nie spowodował u mnie działań niepożądanych. Jest przeciętnie wydajny,tani i jak narazie(edycja limitowana) łatwo dostępny.
    Zalety:
    • Cena❤️
    • Skład❤️
    • Design❤️
    • Dostępność❤️
    • Nie podrażnia❤️
    • Działa regenerująco❤️
    Wady:
    • Zapach????
    • Długo się wchłania????
    Edytaj7
    17 kwietnia 2023 o 19:46
    Pół na pół
    Kolejny balsam z Isany, który kupiłam dla opakowania. Cudne jest. Szata graficzna kojarzy mi się z latem i wakacjami. Samo opakowanie to plastikowa tubka z zamknięciem na zatrzask. W sklepie nie wąchałam balsamu, tak więc pod tym względem trochę się rozczarowałam. Myślałam, że zapach będzie intensywny a okazał się jakiś taki mdły. Konsystencja też jest raczej rzadka ale nie traktuję tego jako minus. Dobrze rozprowadza się na skórze i szybko się wchłania ale skóra pozostaje nawilżona. I efekt utrzymuje się całkiem długo. Niestety nie jest zbyt wydajny. Jak dla mnie to tak pół na pół. ????