Balsamy do ciała

Fluff Superfood, Dragon fruit Body Cream (Krem do ciała `Smoczy Owoc`)

Fluff Fluff Krem Do Ciała Smoczy Owoc 200ML
Fluff Krem do Ciała Smoczy Owoc 200ml

• 30 września 2024 o 14:59
    Polecam każdemu
    Krem do ciała o zapachu smoczego owocu od Fluff to prawdziwa przyjemność dla mojej skóry! Już po pierwszym użyciu zauważyłam, jak pięknie nawilża i wygładza ciało, a do tego zostawia delikatny, owocowy zapach, który utrzymuje się przez długi czas. Jest lekki, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu, co dla mnie jest ogromnym plusem, bo mogę go używać nawet w ciągu dnia. Uwielbiam jego kremową konsystencję – nie jest zbyt gęsta, ale wystarczająco bogata, by odżywić nawet suchą skórę. Smoczy owoc to nie tylko egzotyczny zapach, ale także składnik, który cudownie pielęgnuje moją skórę, sprawiając, że jest miękka i promienna. Opakowanie jest urocze i bardzo wygodne w użyciu, a sam produkt jest naprawdę wydajny – niewielka ilość wystarcza, aby pokryć całe ciało. Jestem zachwycona tym, jak moja skóra wygląda i pachnie po użyciu tego kremu! Polecam go każdemu, kto szuka lekkiego, a zarazem odżywczego kremu, który nie tylko działa, ale także świetnie pachnie!
    • skuteczność
    • nawilża
    • odżywia
  • 2 czerwca 2024 o 13:24
    Fajny
    Zacznijmy od zapachu - jest to absolutnie fenomenalne! Krem ma świeży, owocowy zapach, który od razu przenosi Cię w tropikalne miejsce, aksamitny aromat smoczych owoców, który jest zarówno subtelny, jak i orzeźwiający. Konsystencja tego kremu jest też niezwykła. Jest lekki i łatwo się wchłania, pozostawiając skórę gładką i nawilżoną, ale nie tłustą. To idealne rozwiązanie na lato, gdy nie chcesz czuć się obciążona ciężkim kremem. Ale teraz najlepsze - jego działanie! Krem naprawdę działa cuda dla mojej skóry. Moja skóra staje się miękka, gładka i promienna po każdym użyciu. Nawilża ją głęboko, dzięki czemu czuję się świeża i pełna energii przez cały dzień.
    Zalety:
    • Świeży i owocowy zapach, który przenosi Cię w tropikalne miejsce.
    • Lekka konsystencja, która łatwo się wchłania, pozostawiając skórę nawilżoną i gładką.
    • Skuteczne nawilżenie i odżywienie skóry, sprawiając, że staje się ona miękka i promienna.
    Wady:
    • Zapach może być zbyt intensywny dla niektórych osób, zwłaszcza jeśli nie lubią owocowych aromatów.
    • Cena może być nieco wyższa niż przeciętna, ale uważam, że warto zainwestować w tę jakość
  • 21 lipca 2022 o 21:58
    Wodnista formuła
    Krem do ciała to jak dla mnie zbyt duże słowo bo jego konsystencja przypomina wręcz rozrzedzony balsam z wodą ze względu na swoją dość płynną konsystencje. Posiadam skórę zazwyczaj suchą i nawilżenie po prysznicu, kąpieli to dla mnie konieczność. Wyjątkiem jest użycie peelingu, który nawilży skórę oraz naprawdę dobry żel pod prysznic. Zazwyczaj używam masła do ciała, coś bardziej odżywczego, jednak na lato wystarczają mi klasyczne balsamy. Ten produkt mimo swojej jak już wspominałam płynnej kosneystncji nawet dobrze nawilża! Pachnie znośnie, nie jest drażniący ani urokliwy. Rozmasoruwje się uciążliwej, pozostawia białą warstwę, którą muszę nieco więcej poświęcić na równomiernym rozsmarowaniu niz zazwyczaj. Nawilżenie jest ok ale z całą pewnością nie byłby wystaczający, gdyby skóra była podrażniona lub przesuszona. Jeśli chodzi o podstawowe nawilżenie jak najbardziej się sprawdza. Skóra po jego użyciu jest gładka i miękka bez lepkiej warstwy. Podsumowując krem jest ok, jednak spodziewałam sie czegoś lepszego.
    Zalety:
    • podstawowe nawilżenie
    • skóra jest gładka, miękka
    • bez lepkiej warstwy
    • szybko się wchłania
    • nie podrażnia, nie uczula
    • wygodne opakowanie
  • 28 czerwca 2022 o 14:39
    Mleczko do ciała w porządku, ale opakowanie to istna tragedia
    Krem do ciała a raczej mleczko do ciała od fluff zakupiłam na promocji w Rossmannie po tym gdy przypadkowo zobaczyłam je na półce i piękne kolory przyciągnęły mój wzrok Zacznę od opakowania, produkt mamy umieszczony w wygodnej butelce z pompką w pięknych kolorach, wszystkie ważne informacje jak data ważności, skład jest proste do znalezienia na opakowanie, ale ta pompka..... opakowanie rozwaliło mi się już pierwszego dnia, ale dobra pomyślałam, że to jakiś felerny egzemplarz, kupiłam drugie i dokładnie to samo. Przez co muszę najpierw odkręcać opakowanie a potem "wytrząsać" zawartość. Bardzo niepraktycznie Krem konsystencją przypomina bardziej mleczko, jest niby gęste, ale w kontakcie z ciepłą skórą robi się takie bardziej wodniste, dobrze rozprowadza się na skórze, mocno bieli więc trzeba poświęcić trochę czasu na wmasowanie produktu w skórę. Mało wydajny. Ma bardzo intensywny zapach, ładny owocowy, ale bardzo intensywny, niektórych domowników mocno drapie w nos:) utrzymuje się na skórze przez wiele godzin. Ma ładny naturalny skład, zawarta woda kokosowa, woda brzozowa, olej z kokosa czy oliwa z oliwek i gliceryna to składniki mocno nawilżające naszą skóre i zabezpieczające przed odparowaniem wody. Gdyby nie to opakowanie dałabym pewnie 5 gwiazdek, normalnie podczas oceny nie biorę pod uwagę opakowania produktu chyba, że zrobi na mnie ogromne wrażenie, ale w tym wypadku naprawdę sprawiało, że ta procedura była dla mnie upierdliwa i trochę denerwująca stąd 4 gwiazdki
  • 8 listopada 2021 o 12:22
    Owocowy krem
    Marka Fluff poszła tutaj w stronę natury , gdyż krem jest na bazie wody brzozowej i kokosowej do tego znajdziemy tu ekstrakt z owocu granatu. Krem ma raczej konsystencję mleczka ale zostawia skórę nawilżoną o aksamitnym wyglądzie. Zapach jest obłędny ale nie duszący i pozostaje na dość długo. Pompka pozwala na precyzyjną aplikację kremu bez marnowania produktu. Kremik szybko się wchłania i nie pozostawia lepiącego się filmu na skórze. Jak na taką cenę opakowanie jest dość małe ale kremik jest dość wydajny , nawet niewielka ilość wystarczy aby odżywić skórę. Cieszy mnie też to że to nasza polska marka i do tego postawiła na naturalne i wegańskie kosmetyki w pięknych pastelowych opakowaniach . Warto szukać promocji, gdyż ten kremik ustrzeliłam za 1 grosz przy zakupie innych kosmetyków.
    • Nawilżenie
    • Aksamitna skóra
    Wady:
    • Regularna cena
    • Pojemność opakowania