Nabłyszczacze do włosów

Marion Maribell Professional, Nabłyszczacz do włosów

Marion nabłyszczacz do włosów 75ml

Nasi użytkownicy zostawili 71 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 czerwca 2024 o 22:37
    nabłyszczacz
    Jako osoba z matowymi i nawet suchymi włosami sięgnęłam po ten nabłyszczacz aby nadać moim włosom blasku. Produkt nawet mi się sprawdził, ale trzeba uważać z ilością aby nie przesadzić. Włosy w miarę ładnie się błyszczą. Super sprawdza mi się przy okazjonalnym stosowaniu.
  • 17 lutego 2024 o 11:11
    Nie dla mnie
    Kupiłam na specjalną okazję, żeby nadać trochę błysku moim ciemnobrązowym włosom. Jak informuje producent nie jest to produkt utrwalający tylko nabłyszczający ułożoną już fryzurę. Należy używać go w niewielkiej ilości i z większej odległości bo inaczej włosy będę wyglądały na nieświeże. Stosując go, na drugi dzień moje włosy były przetłuszczone i nadawały się tylko do mycia. Jeśli chodzi o samo nabłyszczenie to na ciemnych włosach faktycznie coś tam widać, a przez to, że używamy go ze znacznej odległości to i podłoga się świeci:) Zapach duszący. Nawilżenia też nie zauważyłam. Używam sporadycznie bardziej po to żeby zużyć opakowanie, więcej nie kupię.
    Drogeria Natura
  • 17 marca 2023 o 20:44
    Nabłyszczacz MARION
    Nie używałam wielu kosmetyków do nabłyszczania włosów więc nie mam dużego porównania. Jednakże nabłyszczacz firmy Marion spełnił moje oczekiwania. Produkt należy nakładać umiejętnie gdyż zdażyło mi się psiukać go zbyt blisko i nie wyglądało to dobrze. W momencie zastosowania z odpowiedniej odległości oraz ilości efekt końcowy jest fajny. Wlosy zdecydowanie bardziej się błyszczą i wyglądają na dużo zdrowsze. Cena kosmetyku bardzo korzystna. Dużym atutem byłaby możliwość zakupu produktu równiej o większej pojemności.
    Zalety:
    • Niska cena
    Wady:
    • Mała pojemność
  • 25 lutego 2023 o 22:07
    Polecam, ale z umiarem :)
    Nabłyszczacz marki Marion kupiłam przypadkowo w galerii. Produkt ten z pewnością nabłyszcza włosy, natomiast na pewno ich nie utrwala czy wygładza. Moje włosy są względnie zdrowe, natomiast lubię nadać im dodatkowego blasku przy zakończeniu stylizacji właśnie za pomocą nabłyszczacza. Należy uważac z ilością tego produktu, ponieważ jego nadmiar powoduje efekt przetluszczonych włosów. Co do zapachu to oczywiście kwestia gustu. Jak dla mnie bardzo przyjemny zapach. Wydajność? Nie jest to duza pojemnosc, za to cena jest bardzo atrakcyjna, a więc jeśli ktos lubi to zapewne zaopatrzy sie w większą ilość opakowań. Podsumowując polecam, ale z umiarem :)
    Zalety:
    • Cena.
    • Zapach.
    Wady:
    • Wydajność.
    • Możliwy efekt przetluszczonych włosów.
    _inga
    8 lutego 2023 o 7:26
    Nabłyszczacz do włosów, Maribell Professional, Marion
    Nabłyszczacz do włosów kupiłam w Drogerii Natura. Opakowanie zawiera 75 ml, zapłaciłam około 8 zł. Nabłyszczacz ładnie pachnie, postać sprayu zapewnia łatwą prostą wygodną aplikację. Mam cienkie włosy i nico matowe nabłyszczacz okazał się dobrym pomysłem nabłyszcza nadje włosom zdrowy wygląd, nie obciąża cienkich włosów. Nabłyszczacz używam okazjonalnie, nakładam na na suche włosy z pominięciem nasady, trzeba uważać by dać go niewielką ilość inaczej włosy będą wyglądać nieświeżo. Minus za małą pojemność opakowania niestety nie znalazłam by ten nabłyszczacz był dostępny w opakowaniach o większej pojemności. Podsumowując nabłyszczacz spełnia swoje zadanie o ile nie przesadzimy z ilością, nabłyszczacz sprawdza się przy okazjonalnym zastosowaniu nie wiem jak by było przy codziennym używaniu, na pewno nie jest to mój hit ale na jeszcze do niego wrócę.
    • nabłyszcza
    • nie obciąża cienkich włosów
    • łatwa aplikacja
    Wady:
    • mała pojemność
    Drogeria Natura