Pharmaceris D, Vita - Moistatic, Krem intensywnie nawilżający

• 2 maja 2011 o 0:59
    ideał
    Jak narazie jest to mój KWC: - ładnie pachnie - dobrze się wchłania - przyjemna konsystencja zostawia lekki film, ale dla suchej skóry to ulga - skóra po nim jest bardzo miękka - po tygodniu usunął problem suchych skórek - bardzo dobry pod podkład - stan cery wyraźnie się poprawił a po cieżkim zimowym wysuszeniu myślałam, że to potrwa dużo dłużej - wygodny i higieniczny aplikator - przyzwoita cena - nie podrażnił mojej wrażliwej ceny Może to dopiero początek ale jestem zachwycona ;)) Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    meesha
    31 stycznia 2011 o 17:44
    dobry, nie idealny dla cer tłustych
    mam cerę tłustą, trądzikową, którą muszę nawilżać po specyfikach od dermatologa. Ten krem dobrze nawilża, święcę się po nim, ale tak samo jest po każdym kremie ;) zdecydowanie lepiej nawilża od Humektanu, a na dodatek NIE ZAPYCHA, co jest dla mnie wielkim plusem :) ciągle szukam czegoś równie dobrze nawilżającego, gdyż jednak to świecenie jest denerwujące, ale wracam do niego często, gdy moja cera potrzebuje odpoczynku od trądzikowego wysuszenia :( Świetny aplikator :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
  • 28 maja 2010 o 15:13
    może być
    Opakowanie wygodne, krem wydajny. Dobrze nawilża, skóra staje się po nim miękka, jednak czasami powoduje podrażnienia i skóra mnie piecze. Gdybym nie miała tak wrażliwej skóry kupiłabym go po raz drugi. Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: nie 1
    meritka
    1 października 2009 o 15:40
    fajny kremik ale bez rewelacji
    Intensywnie nawilżający? Bez przesady... Intensywnie to za duże słowo. Jego zaletą jest konsystencja, lekka. Krem wchłania się dosyć szybko więc nie czuć go godzinami na twarzy. Używam tego produktu od: 6 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 2
    Vedma
    12 stycznia 2008 o 13:48
    Uniwersalny
    Używam go juz ponad pol roku, wiec po pierwsze - jest wydajny. Bardzo mi sie podoba jego zapach, konsystencja jest okej, chociaz moglaby byc odrobine lzejsza. Uzywam go jako kremu na dzien (na noc - krem aktywnie regenerujacy z tej samej serii). Poczatkowo rzeczywiscie odczuwalam lekkie uczucie sciagniecia przez jakis czas po nalozeniu kremu, ale widocznie moja skora musiala sie przyzwyczaic do nowego kosmetyku. Te objawy szybko ustapily. Krem ladnie sie wchlania, nie mam zadnych problemow ani z twarza ani z szyja i co najwazniejsze - nie luszcze sie! A zawsze mialam z tym problem w miesiacach zimowych. I najwazniejsze - aplikator! Cudowna rzecz! Kolejny fajny produkt Dr Eris, polecam. Używam tego produktu od: Pol roku Ilość zużytych opakowań: 1