Ziaja Masło Kakaowe, Kremowe mydło pod prysznic (stara wersja)

Stara wersja produktu

KR12345
    17 marca 2016 o 22:32
    zapach jest genialny
    Zapach całej serii masła kakaowego jest powalający, kto by go nie lubił, czuć go z daleka, jest to chyba najbardziej charakterystyczny zapach, który rozpoznaje prawie każdy :) Plusy: +zapach +aksamitna konsystencja +skóra po kąpieli jest gładka +nie wysusza +cena +wydajność Minusy: - hmmm, tylko jeden, nie daje takiej całkowitej świeżości jak w przypadku innych produktów (włąśnie przez ten słodki, piękny zapach, no niestety ale większość płynów słodko pachnących nie daje tego efektu odświeżenia). Kąpiąc się wieczorem i wstając rano często czuję się nieświeżo, jakbym w ogóle się nie kąpała dnia poprzedniego.
    wunsz
    31 grudnia 2015 o 2:35
    Świetne
    Jestem fanką kosmetyków ziaji bo jako jedne z naprawdę nielicznych mnie nie uczulają. Tego mleczka używam codziennie pod prysznic i jest super, świetnie pachnie, nie wysusza skóry, idealne dla alergików. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: kilkanaście
  • 7 listopada 2015 o 18:31
    Zapach obłędny i uzależniający!
    Ten żel to moje odkrycie roku! Jest cu-dow-ny. Uwielbiam ten zapach, coś jakby karmel, uzależniłam się od niego. Czasami chodziłam do łazienki tylko po to, żeby go sobie chwilę powąchać... Teraz mi już trochę przeszło, ale nadal odpływam pod prysznicem. Kolor żelu też jest taki krówkowy, aż by się chciało zjeść! Żel świetnie myje, pieni się super zarówno z gąbką jak i bez, w kąpieli tworzy mnóstwo piany. Wydajność jest niezła w kierunku średniej, ale prawdą jest, że go sobie nie żałuję. Cena rewelacyjna za taką pojemność. Najważniejsza sprawa- nie wysusza, a powiedziałabym nawet, że nawilża. Działanie mocnego detergentu zostało złagodzone obecnością kilku substancji nawilżających i natłuszczających. Tutaj absolutnie nie ma się do czego przyczepić. Ma chyba najlepszy skład spośród ziajowych żeli pod prysznic, może poza wersją kokosową. Mój ulubieniec. Polecam na 100%! Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: trzy
  • 27 października 2015 o 19:14
    Zapach obłędny
    Posiadam jeszcze starą wersję kosmetyku więc ją ocenię.Opakowanie jest wydajne, starcza na wiele użyć, kosztuje nie wiele. Jeśli chodzi o działanie moja skóra nie jest ani podrażniona ani wysuszona więc jak najbardziej na plus , no i ten zapaszek. Mimo wszystko wolę, żele pod prysznic :) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
    agatqa9
    2 września 2015 o 13:46
    Świetny żel
    Zalety: - ładnie natłuszcza skórę - dobrze nawilża - dobrze się pieni - świetny się nim myje - pięknie pachnie - wydajny - moja ulubiona marka - dobra cena - wygodne opakowanie - nie uczula wad - brak Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 500 ml 1 opakowanie