Płatki kosmetyczne

Design produktu:
    yromem
    1 maja 2017 o 23:26
    Warte polecenia
    Bardzo przyjemne w użyciu płatki kosmetyczne. Lubię tę markę, produkty są dobrej jakości. Płatki nie rozwarstwiają się, są odporne na uszkodzenia, trudno je rozerwać, a gdy chcemy wyciągnąć z opakowania jedną sztukę- z pewnością jedną wyciągniemy. Bardzo irytuje mnie w niektórych produktach tego typu rozwalanie dziesięciu płatków, "bo ja chciałam tylko jednego..." Przyjemna szata graficzna (oh, fiolecie...), Poza tym przystępna cena, odpowiednia grubość, dobra dostępność. Co tu więcej mówić...polecam:)
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 11 października 2016 o 12:58
    Warte uwagi
    Kolejne płatki, które nie zawiodły mnie swoją jakością. Podczas wyjmowania z opakowania w celu zwykłego przekładania nie zauważyłam, żeby rozdwoiły się lub roztargały więc już wiedziałam, że mam do czynienia z dobrymi płatkami. Podczas demakijażu były naprawdę wytrzymałe. Nie pochłaniały zbyt wielkiej ilości toniku/płynu micelarnego, więc spokojnie wszystko było nakładane na twarz, a nie wchłaniało się bezczynnie w płatek. Podczas demakijażu oczy nie miałam ich podrażnionych oraz nie miałam na rzęsach żadnych włókien. Dodatkowymi atutami zachęcającymi do kupna oprócz oczywiście wysokiej jakości to jest oczywiście cena oraz dostępność. Polecam jak najbardziej.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    elbrus
    12 sierpnia 2015 o 15:21
    P O L E C A M
    Płatki są rewelacyjne. Chciałam je nawet kiedyś dodać, jak jeszcze ich nie było w bazie, ale zapomniałam. A teraz czas na recenzję: * Nie rozwarstwiają się. * Są tanie (często w Hebe za 2+1, a ostatnio w małym Carrefourze kupiłam je nawet jeszcze taniej!!) * są cienkie, dzięki temu mało produktu wchłaniają, więc nie jest tak, że kupujemy tonik, a później 3/4 toniku jest tak naprawdę w grubym waciku, a nie na twarzy. * Szeroko dostępne. * Nie zostawiają kłaczków na twarzy. * Opakowanie się nie rozwala, i całkiem estetycznie wygląda w łazience, nie robi takiego "jarmarku" Zużyłam przez kilka lat z 20 opakowań i będą następne! P O L E C A M Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: wiele, z 20??
  • 8 sierpnia 2015 o 19:07
    Ulubione
    Płatki kosmetyczne Tami to płatki, które najczęściej u mnie goszczą. Po pierwsze są tanie, w Hebe często w promocji 2+1. Po drugie, nie zostawiają kłaczków, pomimo tego, że nie są zszywane. A poza tym: są cieniutkie, więc nie wchłaniają masy toników, zmywaczy czy innych dobrodziejstw, których aktualnie używam. Dzięki żłobieniom mam wrażenie lepiej oczyszczają. Nie rozwarstwiają się. Jest ich dużo w opakowaniu. Polecam. Używam tego produktu od: kilku lat z przerwami Ilość zużytych opakowań: kilkanaście, około 1 na miesiąc
  • 5 stycznia 2015 o 17:46
    IDEALNE
    Największą zaletą płatków kosmetycznych Tami jest to, że się nie rozwarstwiają, są cieniutkie ale chłonne. Cena bardzo przystępna biorąc pod uwagę to, że można kupić je w Hebe (bardzo często są promocję) a kiedyś obecnie nie wiem czy są jeszcze dostępne w Tesco i Realu. Osobiście nie spotkałam się z lepszymi płatkami kosmetycznymi nawet bardziej znanych marek. Używam ich od kilku lat dlatego z czystym sumieniem mogę je polecić :-) Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: kilkanaście