Prostownice i pielęgnice do włosów

Fale Loki Koki Prostownica z podczerwienią N°103

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 5 maja 2023 o 17:53
    Fajna prostownica w dobrej cenie
    Prostownicy Fale Loki Koki używam od ok.2 lat. Jest ona bardzo lekka, poręczna. Posiada cyfrowy wyświetlacz, bardzo łatwo ustawić w niej temperaturę (w przedziale od 130 do 230 ° C, co 10 stopni ). Bardzo szybko się nagrzewa. Jest to najlepsza prostownica jaką miałam, pozostawia włosy gładkie i idealnie wyprostowane. Mam wrażenie, że nie niszczy bardzo włosów, nawet przy codziennym stosowaniu. Mimo to, konieczne jest używanie termoochrony. Niestety od zakupy raz musiałam oddać ją na gwarancję z powodu tego, że na wyświetlaczu wyświetlał się ciągle error, a sama prostownica nie nagrzewała się. Zostało to szybko naprawione w ramach gwarancji, jednak od tego czasu co jakiś czas w trakcie użytkowania wyświetla się error, a prostownica przestaje się nagrzewać. Po odłączeniu i ponownym włączeniu do prądu wszystko wraca do normy, jednak jest to lekko uciążliwe. Poza tym, wszystko działa bez zarzutu. Prostownica bardzo szybko się chłodzi, bardzo podoba mi się to, że po pewnym czasie automatycznie się wyłącza.
  • 23 października 2018 o 16:25
    Prostownica
    Prostownica z podczerwienią N°103 Fale Loki Koki . Kupiłam ją w sklepie Fale Loki Koki kosztowała 299 zł .Profesjonalna prostownica z podczerwienią do włosów .Prostuje, wygładza i odżywia włosy. Podwójna płytka zapewnia równomierne rozłożenie ciepła i szybkie prostowanie .Nanocząsteczkowa technologia antybakteryjna zapewnia świeżość prostowanych włosów. Ochrona koloru włosów farbowanych i wzrost odporności na uszkodzenia mechaniczne. Ustawienie temperatury od 130 do 230°C .System szybkiego nagrzewania oraz odzyskiwania ciepła. Auto wyłączenie po 72 minutach przerwy w użytkowaniu .Obrotowy (360°) przewód o długości 2,7 m . Za sprawą promieniowania podczerwonego: -odbudowuje i nawilża oraz poprawia strukturę i elastyczność włosów. -chroni kolor włosów farbowanych i zwiększa odporność łuski na uszkodzenia mechaniczne . Ze względu na to ,że bardzo często praktycznie codziennie prostuję włosy zdecydowałam się na zakup prostownicy profesjonalnej polecanej przez fryzjerów . Dzięki ultra czerwieni włosy nie są tak niszczone podczas prostowania . Jestem bardzo zadowolona z tej prostownicy .Pomimo częstego prostowania moje włosy dzięki niej nie są w takim złym stanie . Szybko i w łatwy sposób dzięki niej prostuje się włosy . Często pomimo prostowania zwykłą prostownicą moje włosy po chwili dalej się kręciły . Dzięki tej prostownicy moje włosy są proste nawet po wyjściu na dwór . Zrobienie nią loków również nie jest problemem . Bardzo podoba mi się w niej jej wygląd biały kolor czarna ceramiczna płyta z ultraczerwienią . Loko Fale Lolki Koki zdobi prostownicę ,kabel w czarnym kolorze . Uwielbiam tą prostownicę i nie wymieniłabym ją na inną .
    Zalety:
    • szybkie prostowanie włosów
    • wygląd
    • nie niszczy tak włosów jak zwykła prostownica
    • szybko się nagrzewa
    • włosy proste już po jednym pociągnięciu
    • bez problemu zrobimy nią loki
  • 14 kwietnia 2018 o 17:50
    Najlepsza prostownica jaką miałam
    Najlepsza prostownica jaką miałam. Mam włosy z natury grube i kręcone na końcach. Ta prostownica prostuje na bardzo gładko moje włosy przy temp. 150 °C. Jestem bardzo zadowolona z zakupu ,poniewaz tak jak obiecuje producent nie niszczy wlosow .
    Zalety:
    • Nie niszczy wlosow
    • Bardzo szybko sie nagrzewa
    • Prostuje przy uzyciu niskiej temperatury
    Wady:
    • Zero
    U konsultantki
    redzi13
    11 stycznia 2018 o 14:38
    bardzo dobra,nie niszczy i nie pali wlosow,szybko prostuje,dobze prostuje nawet krecone wlosy
    Bardzo dobra prostownica.Nie pali i nie niszczy wlosow.Z natury mam kręcone bardzo wlosy dlatego mam problem zawsze z doborem prostownicy i trafiłam na mój Bestseler.Stosuje wraz z srodkiem tzw amortyzaczem który powoduje ze dluzszy jest efekt prostych wlosow i tak szybko potem się nie kreca.Dosc szybko można nia wyprostować nawet przedluzane wlosy. Wygodna w stosowaniu bo bardzo waziutka.Wystarczy 150 stopni żeby wlosy nyly proste. Nie niszcza się i nie lamia. Dla mnie moj faworyt.
    Zalety:
    • Szybko prostuje wlosy
    • Wystarczy na 150 stopni nastawić
    • Nie niszczy i nie pali wlosow
    • Prostuje nawet przedluzane wlosy
    • Szybki efekt na dlugo
    Wady:
    • Cena jest spora ja zaplacilam 350 złotych można kupic nawet zo okolo250 jak się dobze poszuka ale uważam ze warto. Ja szanuje i dbam o moje wlosy i nie zaluje tego wydatku.