WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Wody toaletowe damskie

Oriflame In Tune EDT

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 lutego 2016 o 14:19
    Fuj fuj fuj!
    + bardzo trwały - przez zapach wręcz przeżera się toaletowa cytryna, więc polecam jako odświeżacz w łazience, niweluje też zapach tytoniu w mieszkaniu - POWAŻNIE Jest to wysokiej klasy, markowy odświeżacz powietrza, który otuli Twoje mieszkanie cytrusową aurą... Używam tego produktu od: dawno temu kilka razy Ilość zużytych opakowań: 1 cm flakonu
  • 16 marca 2014 o 13:17
    Zapach radosnej energii
    Tę wodę toaletową dostałam w prezencie. To chyba jeden z najbardziej udanych zapachowo prezentów jakie dostałam. Zapach świeży, czuć w nim energię , na pewno nie kojarzy się z &quot;kostką do kibla&quot; jak piszą dziewczyny o świeżych zapachach. Opakowanie IN TUNE rzeczywiście odzwierciedla zapach. Nie jest porażająco trwały ale tragedii tez nie ma Jakie nuty czuć - na pewno cytrusy ale nie słodkie (nie czuć jakimś konkretnym cytrusem np. cytryną etc. co mi odpowiada bo nie koniecznie lubię pachnieć dosłownie cytryną czy zieloną herbata itd.) Minusem jest to że jak nosiłam flakonik w torebce to dużo wyciekło z niego <chyba nigdy moja torebka nie pachniała tak pięknie jak wtedy ;P> O cenie się nie wypowiem bo nie wiem ile kosztowały, ale myślę że gdyby można było je kupić jeszcze, to z chęcią bym kupiła Pól gwiazdki odejmuje za przeciekanie zapachu gdy flakonik leży oraz za trwałość Używam tego produktu od: jakieś 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: Jedno nie całe
  • 12 maja 2012 o 23:54
    Fajny, świeży, letni zapach!
    Szkoda, że już go nie ma, bo chętnie bym go kupiła. Świeży. Rodzi skojarzenia z latem. Cena w promocji bardzo przyzwoita. Trwałość trwałością, ale za tą cenę to nie ma co oczekiwać jakiejś superjakości.
    Venla17
    26 września 2011 o 18:23
    świeża cytryna
    To zdecydowanie mój typ perfum. Wyczuwam głownie cytrynę i bardzo mi to odpowiada. Krótko utrzymuje się na skórze co jest ogromnym minusem, za to wielki plus za świetne opakowanie i ciekawy, poręczny aplikator. Z chęcią będę powracać do tego zapachu. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 butelka
  • 27 grudnia 2009 o 19:37
    szkoda tylko że tak krótko..
    Zapach jest uroczy! Można w nim odpłynąć... Taki egzotyczny. W sam raz stworzony dla młodzieży i dla mnie. Uwielbiam go, ale niestety ma jedna wadę. Jego zapach utrzymuje się na ubraniu nie dłużej niż godzinkę, albo nawet krócej. Chociaż jakby ktoś zaczął mnie wąchać to by wyczuł, ale tu przecież nie o to chodzi. Zaznaczyłam, że nie kupię więcej, ponieważ jak dowiedziałam się z poprzednich recenzji podobno go wycofano. Ale wydaje mi się, że i tak bym go więcej nie kupiła, gdyż nie lubię cały czas używać takich samych perfum :)Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1