Wody toaletowe damskie

Oriflame VIP Only EDP

• 17 kwietnia 2020 o 20:02
    Malinka
    Perfumy słodkie, ale nie duszące. Zabierają w letnie, ciepłe, bezwietrzne popołudnie. Głównie czuć malinę. Trwałość raczej słaba jak to Oriflame. Jakość do ceny nieproporcjonalna. Jedyne co mnie zachwyciło w tych perfumach to piękny zapach, niestety nietrwały. Dobry na wiosnę, lato. Flakon według mnie wygląda jak z bazaru.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    Wady:
    • Nietrwałe
    • Paskudne opakowanie
  • 17 maja 2018 o 6:54
    Ta malina psuje wszystko
    Słodko-gorzkie rozczarowanie to najkrótszy komentarz na temat tego zapachu, który przychodzi mi do głowy. Szukałam dla siebie jakiegoś psikadła na przechodni okres późnoletni i po przeczytaniu składu kompozycji zapachowej pomyślałam, że to nie może być kiepski zapach. Ponieważ jestem wielbicielką słodkich i ciężkich zapachów - liczyłam na podszytą owocami wanilię i intensywnie drzewne aromaty. Pierwsze psiknięcie - na wstępie alkohol, a zaraz później jakaś gorycz - coś w stylu gorzkiego, niedojrzałego grejpfruta, jakaś piwniczna, lekko benzyniasta i ostra nuta. Szukałam w tym zapachu otulającego ciepła, ale niestety - jest tam może jakaś cierpka wiśnia, ale nic specjalnego. Po paru godzinach zapach rozchodzi się po skórze - jest wówczas delikatniejszy i bardziej otulający, ale niestety nie jest to nadal ciepła słodycz na którą liczyłam. Najbardziej zniechęca mnie w nim właśnie ta szorstka, sztuczna gorycz. Nie zdecyduję się na kolejny flakon.
  • 26 grudnia 2017 o 22:11
    Słodziutki
    Przecudny słodziak,z gatunku tych,którymi spryskuje się nadgarstek po to,żeby co chwilę go wąchać.Jest radosny,pozytywny i autentycznie poprawia mi humor.Takie trochę romantyczne i dziewczęce.Średnia trwałość ok 4-5 godzin.Zgrabny,wygodny w użyciu flakon
  • 13 grudnia 2017 o 23:23
    Polecam
    Jak dla mnie bardzo przyjemny i kobiecy zapach, wyczuwa się w nim słodką nutę owocową, co akurat dla mnie jest aututem, bardzo lubię tego typu linie zapachowe. Długo się utrzymuje wiec jest równoczesnie wydajny. Ale cena mnie trochę nie przekonuje, kupuję go na promocjach, bo mimo, że pięknie pachnie to cena jest zbyt wygórowana.
  • 1 sierpnia 2017 o 22:53
    fajny
    Chociaż reklamowany jako kwiatowo-owocowy, bardzo przypadł mi do gustu, prawdopodobnie dlatego, że bardzo wyczuwalna jest w nim słodka malina i ja raczej określiłabym go jako owocowo-słodki. Wanilia dodaje mu tej słodyczy, jeden z fajniejszych zapachów jakie Oriflame ma w ofercie, aczkolwiek nie grzeszy on trwałością niestety. Zdecydowanie na sezon wiosenno-letni.
    Zalety:
    • butelka