Wody toaletowe damskie

Burberry The Beat EDT

Burberry The Beat Woman Woda Toaletowa 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

KAJAL K
    1 listopada 2021 o 12:25
    Idealnie casualowy
    Ten zapach to dla mnie kwintesencja zapachu casualowego, takiego na codzien do jeansów. Jeśli ktoś zna wersję EDP to napewno odnajdzie wspólny mianownik, przy czym wersja EDT jest po prostu lżejsza odsłona. EDP to dla mnie typowo jesienny zapach, który ciężko nosić w ciepłe dni, zaś wersja biała EDT to taki bezpieczny całoroczny zapach. Mi kojarzy się ze schludnym t-shirtem i jeansami. Nie są to typowe dziewczęce kwiatki czy gourmondowy ulep. Nic z tych rzeczy. Jest to coś schludnego, zgrabnie skomponowanego i nie do pomylenia . Jak się ten zapach pozna raz to jest zapamietaywany, bo n Bo osobiście nie znam nic podobnego. Ciężko powiedzieć, czy spodoba się mężczyznom, moim zdaniem nie, bo nie jest to taki przytulasny słodziak jakie lubią mężczyźni. A na koniec gorsza wiadomość - powoli jest wycofywania :(
    Zalety:
    • Charakterystyczny i jednocześnie delikatny
    • Codzienny
    • Ładny flakon
    Wady:
    • nie robi efektu wow i wrażenia na płci przeciwnej
  • 17 sierpnia 2018 o 14:55
    Zdecydowanie inny niż edp
    Zdecydowanie wolę wersję Edt tego zapachu. Dla mnie jest urzekająco piękny, radosny, wibrujący i słodki. Nie jest przesadzony, ani mdły tylko komfortowo przyjazny. Z cytrusowym otwarciem dostajemy porządną dawkę orzeźwienia i soczystości. Ogólnie jest to zapach bardzo owocowy i lekko herbaciany. Ale nie ma tutaj nadmiaru kwaskowości cytrusów i żadna nuta nie przytłacza całości. W nucie serca wyczuwam pięknego irysa, który daje zapachowi lekkiej wytrawności i elegancji. Nie jest to urocze psikadełko czy inny różowy zapaszek, to przemyślana letnia kompozycja. Również baza stanowi o urodzie tego zapachu, doskonale wyważone piżmo miesza się to z wetywerią i cedrem pozwalając poszczególnym akordom wybrzmieć wspaniale. Jestem zachwycona tym zapachem. Wracam do niego często i nie wyobrażam sobie letnich dni bez edt.
    Zalety:
    • Jakość
    • Kompozycja zapachowa
    • Dostępność
  • 15 października 2017 o 13:19
    Świeże
    W tym przypadku,podobnie jak mademoiselle EDT to zupelnie inny zapach niz EDP. Świeży,cytrusowy.Lekki i przyjemny,mozemy smialo uzywac go w najwieksze upaly.Wersja wody toaletowej podoba mi sie nawet bardziej niz EDP.
    zawra
    10 kwietnia 2017 o 16:41
    delikatne i niepowtarzalne
    Kupilam je w ciemno i nie żałuję, świetny zapach na codzień. Delikatny, bliskoskórny, niestety u mnie niezbyt trwały. W sam raz do pracy lub na spacer.
    kuki9
    14 stycznia 2015 o 15:50
    Rześka herbata z cytryną
    Następny zapach z serii "gdyby nie próbka, która wpadła mi w ręce przypadkiem to bym po niego nie sięgnęła". Ale darowanej próbce i tak dalej... ;) Zapach jest bezsprzecznie lekki i rześki. Mocno wybijają się tutaj cytrusy, właściwie to zapach cytrusowy można by rzec. Zaraz po nich wyraźnie czuć herbatę. Tak! Sama była zdziwiona ale herbata to drugi mocny składnik. Na początku czuć też różowy pieprz. Ogólnie zapach kojarzy mi się z chłodną, cytrynową ice tea. Polecam miłośniczkom Light Blue, I Love Love lub Funny. Beat jest delikatniejszy, mniej kwaśny ale to podobny typ zapachu. Szukałąm czegoś na nadchodzącą wiosnę i lato. A Beat wydał mi się idealny. Trwałość ok 4-5 godzin, projekcja umiarkowana. Aha i tutaj uwaga - EDT znacząco różni się od wersji EDP. To jakby dwa różne zapachy (EDP jest słodki, cięższy) więc polecam uwagę i rozwagę podczas zakupów i testów. Używam tego produktu od: kilka razy Ilość zużytych opakowań: próbka i zaczęty flakon