Wody toaletowe damskie

Oriflame Masquerade EDT

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 listopada 2021 o 9:54
    Przełamanie kwiatowych nut za pomocą owoców
    Zapach jest ciekawą propozycją - z jednej strony jest taki codzienny kwiatowy, ale z drugiej strony jest mocny i konkretny na wieczór. Głównie wyczuwa się zapach jeżyn w mojej ocenie, co daje tą słodycz, ale ma taką drzewną podstawę, która daje ten konkretny zapach. Trwałość perfum bym oceniła jako dobrą, w pełnej okazałości czuć go około 4 h, potem intensywność maleje, ale stopniowo, nie jest tak, że nagle nic się nie czuję. Sam zapach jest wyczuwalny tak do 10 - 11 h, co uznaję jako super wynik. Komu przypasuje? Każdemu kto lubi mocniejsze klimaty na codzień, albo tylko dla osób, co moc lubią na większe wyjścia. Jest to mega ciekawa kombinacja zapachów, które powinna się spodobać wielu osobom i mega ją polecam, bo wydajność też jest w porządku. Jedyne do czego się mogę przyczepić to zatyczka, która nie trzyma się dobrze flakonu i lepiej za nią nie łapać, bo może spaść flakon.
    Zalety:
    • ciekawa kombinacja zapachowa
    • na codzień, jak i na większe wyjścia
    • trwałość dobra do 4 h intensywnie pachnie
    • dobra wydajność
    Wady:
    • średnie mocowanie zatyczki
  • 6 listopada 2021 o 19:18
    Ciekawy zapach
    Perfumy dostałam w prezencie. Sama raczej bym ich nie zakupiła za taka cenę w dodatku katalogowe. Te mnie nie powaliły na kolana ale ogólnie podobają mi się. Chętnie przyjmuję takie prezenty bo mam okazję przetestować nawet jeśli jest on nie trafiony. Ojj ciężko jest trafić w mój gust, w gust mojego nosa. A mam kilka które powalają mnie ale te nimi nie są. Woda nie jest zła, zapach delikatnie słodki, nie są przesadzone, nie wyczuwam tu nadmiernej ilości alkoholu, nie są drażniące. Są łagodne ale zapach jest całkowicie do przyjęcia. Z trwałością jest nawet nawet, bo utrzymują się kilka godzin może dlatego ze lubię dużo pryskać. ZALETY: delikatnie słodkie nie są duszące utrzymują się kilka godzin WADY: cena
  • 30 lipca 2020 o 12:34
    Tajemnicze i intensywne
    Ciekawa propozycja od Oriflame. Ten produkt to całkiem ładny i bardzo kobiecy zapach. Perfumy są niesamowicie intensywne, wystarczy psiknąć kilka razy, aby były idealnie wyczuwalne. Zapach jest tajemniczy i bardziej słodki. Moim zdaniem bardziej pasuje na chłodne wieczory. Idealnie sprawdzą się na jakimś przyjęciu lub imprezie, nawet sam wygląd flakonu na to wskazuje. Doskonale pasują na wyjście do klubu lub na sylwestra. Opakowanie jest bardzo ładne i wygodne. Dobrze wygląda na półce, ale też można go przechowywać w torebce. Zatyczka jest solidna, dobrze zabezpiecza przed wylaniem perfum.Jak dla mnie zapach jest troszkę zbyt "ekstrawagancki", ale do radosnej ekstrawertyczki będzie pasować idealnie.
  • 1 czerwca 2020 o 22:55
    Piękny słodki zapach
    Bardzo lubię słodkie nuty zapachowe, a wodę toaletową Masquerade pokochałam ,gdy tylko weszła do katalogu. Jest u mnie naprawdę częstym gościem. W ładnej ,prostej choć ciekawej na swój sposób buteleczce znajduje się 50ml wody. Zapach drzewa sandałowego i jeżyn tworzą razem tajemniczą, zmysłową słodką kompozycję. Jak na wodę toaletową jest naprawdę dobra jakościowo, zapach jest trwały i wystarczy odrobinka by pięknie pachnieć. Używam jej razem z balsamem tej samej serii i w duecie są naprawdę wspaniałe. Dla osób lubiących słodycz zdecydowanie polecam, a w promocji można kupić za niewielkie pieniądze.
  • 27 lutego 2020 o 18:21
    Słodki nie duszący zapach
    Zdecydowanie polecam go dziewczynom, które uwielbiają słodkie zapachy ale on w ogóle nie jest ciężki i duszący a lekki i przyjemny dla nosa. Na początku czuć spirytus ale jak on wyparuje zostaje właśnie ten przyjemny słodki zapach. Są to nuty drewna sandałowego oraz słodkich jeżyn, które są właśnie najbardziej wyczuwalne. Zapach utrzymuje się przeciętnie jak każda woda toaletowa. Jeśli chodzi o buteleczkę jest śliczna.
    Zalety:
    • ładna buteleczka
    • słodki nie duszący zapach
    Wady:
    • cena ( chociaż jeśli jest na promocji można dorwać go w fajnej cenie)