Kremy na dzień

o2skin Oxygen Deep Moisturizing Day Cream Tlenowy głęboko nawilżający krem na dzień 30% tlenu

kora777
    22 kwietnia 2025 o 11:57
    Nawilzacz i nic ponadto
    Krem kupiłam za grosze, razem z hualuronowym serum w pompce. Fajnie się uzupełniają, sam krem ma aksamitną konsystencję, lekko żółtawy kolor i nienachalny zapach. Zamknięty w eleganckim szklanym sloiczku. Rozprowadza się przyjemnie, wchłania błyskawicznie do matu i nie zostawia lepkiej powłoki. Dobrze współgra z SPF i retinalem. Jest bardzo wydajny dzięki lekkiej żelowej konsystencji, a jednocześnie dość treściwy. W sam raz na okres między zimą a latem. Skład nie porywa-bardzo przeciętny, w "natlenianie" skóry nie wierzę ;) Nawilżył i wygładził buzię, nie jest ściągnięta ani przesuszona, nie podrażnił oczu co też jest plusem. Wywołał trochę kaszki i pojedynczych niedoskonałości na policzkach (zrewiduje pod koniec opakowania, niemniej stanowi to spory minus). Ot przeciętny nawilżający krem "dla każdego", który ani nie robi spektakularnych efektów, ani po jednym słoiczku nie szkodzi. Nie widzę powodów żeby kupić go ponownie, dlatego wahałam się między oceną 3 a 4.
  • 20 czerwca 2021 o 22:51
    Fajny ale trochę drogi
    Jestem raczej z tych co nie lubią wydawać dużo na kosmetyki. Raczej szukam tanich ale dobrych kosmetyków. Ten krem dostałam od znajomej. Opakowanie to szklany masywny słoik. Bardzo stylowy ładnie prezentuje się na półce w łazience. Krem jest lekki i szybko się wchłania. Dobrze nawilża i odżywia skórę. Nie pozostawia lepkiego filmu na skórze. Ogólnie fajny ale spodziewałam się większego wow
  • 28 czerwca 2020 o 8:53
    Dobry nawilżacz,ale...
    Jako krem nawilżający pod makijaż świetnie się sprawdza,natomiast zauważyłam,że nie z każdym podkładem się zgrywa. Co też zaobserwowałam,gdy wdrożyłam do swojej pielęgnacji serum z The Ordinary z niacynamidem i cynkiem musiałam z tym serum odczekać kilka minut,w przeciwnym razie krem się ważył,nie wiem czy to serum ma taką konsystencję czy razem z tym kremem tak to działa,ale zdecydowanie muszę dać czas temu serum,aby się wchłonął. Opakowanie wręcz luksusowe. Dobry krem,ale szukam nadal coś lepszego.
  • 6 stycznia 2020 o 16:29
    Świetny!
    Jest to mój pierwszy krem tlenowy który otrzymałam w jednym z boksów kosmetycznych, co bardzo mnie ucieszyło. Krem znajduje się w bardzo ładnym, szklanym, eleganckim słoiczku, ma śliczny typowo kremowy zapach, przypominający trochę kultowe kremy z Nivea. Po nabraniu kremiku na palec zrozumiałam co daje słowo ,,tlenowy", krem jest niesamowicie lekki, puszysty, jakby naprawdę był naładowany tlenem. Bardzo łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawiając żadnego tłustego filmu, twarz jest mięciutka w dotyku i od razu gotowa do nakładania makijażu. Krem polecany jest posiadaczkom cery suchej i zmęczonej. Aktywne działanie dotleniające ma za zadanie wygładzić i rozjaśnić skórę. Mimo, że skóra nie jest tłusta wyczuwalne jest to, że jest nawilżona i odżywiona. Warto wspomnieć, że jest zaskakująco wydajny! Niewielka ilość produktu starcza na rozsmarowanie na większej powierzchni twarzy, krem zdaje się nie znikać ze słoiczka mimo regularnego stosowania, od ponad miesiąca nie użyłam nawet 1/3 opakowania o pojemności 50ml. Krem jest naprawdę świetny, gdy go w końcu zużyję chętnie do niego wrócę.
    Zalety:
    • ładny delikatny zapach
    • estetyczne opakowanie
    • posiada SPF 6 więc delikatnie chroni przed promieniami słonecznymi
    • świetna, delikatna, puszysta konsystencja
    • dobrze się wchłania
    • wygładza
    • nawilża
    • odżywia
    • rozjaśnia
    • nie pozostawia tłustego filmu, świetny pod makijaż
    • bardzo wydajny
    Wady:
    Mirrow
    24 września 2019 o 21:53
    Dobrze nawilża
    Od ponad roku kremy o2Skin niezmiennie goszczą w mojej podstawowej pielęgnacji. Idealnie uzupełniają się z produktami The Ordinary. I do póki mi służą nie mam zamiaru nic zmieniać
    Zalety:
    • Skład, zapach, poziom nawilżenia jaki daje.
    Wady:
    • U mnie średnio sprawdza się pod makijaż bo za długo się wchłania. W tym celu używam serum o2skin.
    • Dostępność, choć od kilku miesięcy firma dostępna jest w Hebe.

Zobacz także inne Kremy na dzień