Błyszczyki

Pierre Rene Cover Gloss Kryjący błyszczyk do ust, 01 CG 8 ml
Pierre Rene Cover Gloss Błyszczyk do Ust 01 Blooming Almond

• 1 grudnia 2024 o 2:19
    Oleisty nudziak
    Wybrałam piękny odcień 02 creme d'nude. Intensywnie kremowa formuła o satynowym wykończeniu sprawia że usta są podkreślone i pięknie błyszczące. Kolor utrzymuje się nawet długo a zawarty w błyszczyku olejek arganowy pielęgnuje i nawilża usta. Konsystencja jest gęsta dobrze pokrywa usta nadając im ładny kolor. Aplikator jak dla mnie jest wygodny i dobrze rozprowadza produkt a opakowanie jest ładne, przezroczyste dzięki czemu widzimy ile produktu nam to ubywa.
    Zalety:
    • Olejek w składzie
    • Wygodny aplikator
    Wady:
    • Łatwo się zjada
  • 19 czerwca 2023 o 21:47
    Wielkie rozczarowanie
    Kupiłam ten błyszczyk na promocji w Hebe, gdyż na Instagramie widziałam, jak dziewczyny go chwalą i malują nim usta. Wybrałam piękny, nudziakowy odcień 02 creme d'nude. W drogerii powąchałam tester (zawsze to robię przy produktsch do ust) i przepadłam. Śliczny, owocowy zapach, idealny na lato. Opakowanie ładne, ze złotą nakrętką z "diamentem". Bardzo eleganckie. Przyniosłam gagatka do domu, otworzyłam i buchnęła we mnie zjełczała wanilia, czy coś w podobie. Po prostu zapach, czy raczej smród starej szminki. Dodam, że kupiłam produkt zapakowany w kartonik i wyjęty przy mnie z szuflady. Napisałam do producenta, ponoć jest świeży, z listopada ub roku. Maznęłam tym usta, i choć wyglądają obłędnie, na mokre, powiększone, zdrowe, to czuję się oszukana i nie dam mu więcej niż 1 gwiazkę. Utrzymuje się niezbyt długo, jak większość tego typu kosmetyków.
    Zalety:
    • Kolor
  • 30 września 2022 o 22:21
    polubiłam się z nią
    Błyszczyk z gąbczastym aplikatorem, który jest tak super wyprofilowany, że wygodnie nakłada się. Barwa dla mnie za ciemna, jednak przyzwyczaiłam się. Ładnie pachnie. Błyszczyk jak wyschnie na ustach, staje się matowy (?), ale nadal widać błyskotkę, klei usta, mam wrażenie, że mam coś pełnego na ustach, jest wydajna, trzyma się na ustach ale zostawia ślady na kubku, przy pocałunkach i zbiegiem czasu ściera się..
    MagFifi
    20 marca 2021 o 11:25
    Fajny błyszczyk polskiej marki
    przedstawiam Wam błyszczyk do ust "Cover Gloss" naszej polskiej marki Pierre Rene choć może niektórzy z Was o tym nie wiedzą gdyż nazwa marki nie kojarzy nam się z Polską nazwą. Ja sama do niedawna myślałam że to francuska marka hehe. Mój odcień to 02 taki typowy nudziak i takie odcienie kocham najbardziej. Intensywnie kryjąca i kremowa formuła o satynowym wykończeniu sprawia że usta są podkreślone i pięknie błyszczące. Kolor utrzymuje się nawet długo a zawarty w błyszczyku olejek arganowy pielęgnuje i nawilża usta. Ja jestem zwolenniczką blyszczyków gdyż mam suche usta a dzięki nim mam piękny kolor bez efektu rolowania. Konsystencja jest gęsta dobrze pokrywa usta nadając im ładny kolor. Aplikator jak dla mnie jest wygodny i dobrze rozprowadza produkt a opakowanie ładne przezroczyste dzięki temu widzimy ile nam to ubywa.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Ładny kolor
    • Ślicznie błyszczy
    • Dobra konsystencja
    • Cena ok
  • 5 grudnia 2020 o 19:13
    Super
    Otrzymałam ten błyszczyk w pudełku subskrypcyjnym BeGlossy. Produkt jest zamknięty w dobrej jakości plastikowym opakowaniu. Według mnie wygląda naprawdę elegancko. Aplikator niestety już tak nie przypadł mi do gustu, jest mały, płaski i bardzo nieporęczny. Natomiast sam błyszczyk jest fantastyczny, zwłaszcza, że kosztuje naprawdę niewiele. Formuła jest kryjącą. Doskonale nawilża delikatną skórę ust. Wiadomo nikt nie wymaga niewiadomo jakiej trwałości od tego typu produktów. Podoba mi się to, że nawet jak produkt zetrze się z ust to na wargach pozostaje delikatny kolor. Produkt pięknie się błyszczy, nie transferuje ani się nie klei. Jedyny minus to aplikator.
    Zalety:
    • formuła
    • krycie
    • nawilżenie ust
    • błysk
    Wady:
    • aplikator