Błyszczyki

Wibo Forever Top Coat Bezbarwny błyszczyk - top

WIBO WIBO Forever Top Coat Błyszczyk do Ust WIBO-4760
WIBO Forever Top Coat Błyszczyk do Ust

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 marca 2025 o 10:07
    Pięknie wygląda
    Wibo Forever Top Coat to świetny produkt 2w1 – działa zarówno jako top coat, jak i błyszczyk do ust. Jego lekka, nieklejąca formuła nadaje ustą piękny połysk, tworząc efekt mokrych ust. Nie wysusza, a wręcz przeciwnie - delikatnie nawilża, trwałość jest dobra, ale jak to błyszczyk po kilku godzinach wymaga poprawek. Jako top coat do ust podbija kolor pomadki i dodaje jej blasku. Uniwersalny, niedrogi i wygodny w użyciu.
  • 4 marca 2025 o 0:41
    Hit
    Jeden z lepszych drogeryjnych błyszczyków . Dosyć trwały jak na błyszczyk. Nie lepi się . Pozostawia bardzo ładny błysk na ustach. Dostałam w prezencie na urodziny i uważam że to był strzał w dziesiątkę.
    Zalety:
    • Bardzo dobrE wygląda na ustach
  • 31 marca 2024 o 17:45
    Typowy top coat
    Ogólnie błyszczyk dosyć klasyczny. Nic w nim nadzwyczajnego. Bardzo ładnie wygląda na ustach jednak napewno nie jest "forever" przy nie jedzeniu (nie przeżywa jedzenia), tylko rozmawianiu ściera się po 2-3h. No bez szału. Sam w sobie przy intensywnej rozmowie trochę się klei, ale nie jest źle.
    Zalety:
    • ładnie wygląda
    Wady:
    • trochę się klei
    • szybko się ściera
  • 26 stycznia 2024 o 19:11
    Fantastyczny błyszczyk
    Fantastyczny,bezbarwny błyszczyk. Delikatnie nawilża usta, pozostawia wygląd mokrych ust, nie lepi się. Produkt jest w świetnej,niskiej cenie ok. 12 zł. (Na promocji pewnie tańszy) Ładne,skromne,przezroczyste opakowanie ze srebrnym nadrukiem z nazwą produktu i czarną nakrętką z aplikatorem pomaga go przyjemnie rozprowadzać. Produkt ogólnodostępny, w atrakcyjnej cenie. Jednak bardzo krótko utrzymuje się na ustach. Nie dla każdego,sama nie wiem czy zakupie ponownie,ale nie żałuję że wypróbowałam.
  • 3 marca 2023 o 0:52
    Tafla
    Błyszczyk zakupiłam gdy zachciałam wypróbować makijażu, którego usta miałaby przypominać taflę wody i pięknie błyszczeć. I ten bezbarwny błyszczyk podołał temu zadaniu. W ślicznym, skromny opakowaniu kryje się produkt, który cudownie rozprowadza się się na ustach i daje efekt ,,wow''. Niestety nie jest on bardzo trwały i po jakimś czasie zaczyna schodzić z ust. Oprócz tego błyszczyk ten nie ma chyba żadnych wad.
    • efekt
    • aplikator
    • formuła/konsystencja
    Wady:
    • trwałość