Błyszczyki

Sisley Phyto, Lip Star [Brillance Extreme] Lśniący błyszczyk do ust

Sisley Phyto Lip Star Extreme Shine - 9 Modern Fuschia 175309

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Perrie9
    28 sierpnia 2019 o 23:02
    Fajny ale drogi
    Błyszczyk ma ładne opakowanie. Posiada precyzyjny pędzelek. Jest dość gęsty, ale przyjemny na ustach. Nałożony zarówno na gołe usta jak i pokryte szminka czy konturówka wygląda zjawiskowo. Mogę śmiało stwierdzić, że to najlepiej wyglądający błyszczyk na ustach z tych, które posiadam. Tworzy piękna lustrzana warstwę na ustach dodatkowo ma miliony mikro-drobinek brokatu, co wygląda naprawdę zjawiskowo. Myślę, że nie da rady znaleźć drugiego takiego. Co do trwałości to jest ona standardowa jak na błyszczyki.
    Zalety:
    • efekt na ustach
    • pędzelek
    Wady:
  • 30 sierpnia 2015 o 22:20
    Jarmarczny efekt za 175 złotych.
    Do oceny kosmetyków selektywnych podchodzę restrykcyjnie. Lubię i kupuję produkty wysokopółkowe ale mam w stosynku do nich wysokie wymagania. Kupiłam ten błyszczyk w trakcie promocji -20%. Odcień 02 wpadł mi w oko...i wpadł do koszyka. Mazidła naustne testuję w perfumeriach tylko na dłoni. Za nic na świecie nie użuję testera - ani błyszczyków ani pomadek. A każdy nowy nabytek próbuję w domu pędzelkiem do ust. W przypadku nie trafionego zakupu mogę go "puścić" w świat z czystym sumieniem :-) Ten błyszczyk kupiłam, sprawdziłam i zużyłam. Ale tylko dlatego, że nakładałam go na matową pomadkę. Kupiłam jednak z zamiarem samodzielnego stosowania i z tego punktu widzenia go oceniam. Kolor bardzo delikatny. Jasny róż - takie lubię. Drobinki też lubię ale nie tyle ! Sisley daje efekt jarmarczno - odpustowy. Tandetny po prostu. Trwałość nie powala a jednocześnie wpływa negatywne na wydajność. Błyszczyk znika z ust w błyskawicznym tempie ( bez jedzenia i picia wytrzymuje ok. godziny ) a zostają te okropne drobinki. Nie wygląda to dobrze. Świetnie sprawdza się na suchej, matowej pomadce. Ale nie po kupiłam błyszczyk za 140 zł w promocji, żeby nakładać go na pomadkę. Nie polecam bo jakość w stosunku do ceny jest fatalna. Za taką ocenę oczekuję trwałości i naturalnego wyglądu. W tym przypadku ani jeden ani drugi warunek nie został spełniony. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 2 lutego 2014 o 12:43
    gwiezdne wrota :)
    Tak! tak! tak! to jest to co lubię ,piękny efekt,który długo się utrzymuje. Usta są pełne drobinek i co najlepsze wogóle ich nie czuć,błyszczyk nie skleja i nie wylewa się poza kontur ust,ładnie pachnie i pielęgnuje. Polecam! Używam tego produktu od: parę lat Ilość zużytych opakowań: dwa pełnowymiarowe
    uzunia
    30 marca 2012 o 22:40
    Nie.
    Cóż kolory są naprawdę bardzo ładne. Podoba mi się,że aplikatorem jest pędzelek,bo wg mnie precyzyjnie nakłada produkt jak gąbeczka,ale są dwa dość istostne minusy ,które wyeliminowały ten błyszczyk z mojej kosmetyczki. - po pierwsze i naiistotniejsze to bardzo,ale to BARDZO zlepia usta razem; pominę smak,bo błyszczyka się nie je :D ..ale mam wrażenie,że strasznie ciągnie się na ustach przez co jest nieprzyjemny\' -daje efekt wręcz festynowy; kiedyś jak tylko istniały błyszczyki to charakteryzowały się masą drobinek. Nie wątpie w to,że te zastosowane tutaj napewno są o niebo lepsze,ale fajansiarski efekt zostaje; Reasumująć nie jest to prosukt ani dla mnie,ani dla osób które preferują naturalny makijaż. Używam tego produktu od: 3 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1, potem trafiło na targowisko
    Zaspa
    4 marca 2012 o 15:17
    Miło mi poznać (ale nie za tą cenę)
    Od O do Z: O (jak opakowanie) : porządne - klasyczny kształt, napisy nie ścierają się, nic nie obłazi. Pojemnik łatwo otworzyć, bo górna część opakowania jest dobrze wyprofilowana. Pędzelek zwykły (ale ładnie rozprowadza kosmetyk). Z (jak zawartość) : to dobry błyszczyk. Ja mam bardzo ładny kolor (10 crystal copper) - dla mnie coś jak czerwono-rudy (ale mniej zgaszony) ze złotymi drobinkami. Rzadko spotykam taki kolor, wiec plus ode mnie za unikalną barwę. Aplikuje się dobrze, jest wydajny, delikatnie pachnie. Natomiast trzyma się tak samo długo jak każdy inny błyszczyk ( maks. godz. "bez mlaskania"). Najpierw schodzi "kolor" potem drobinki. Kupić nie kupię, ale jeśli (znów) ktoś by mi go podarował to uśmiechnęłabym się szeroko. Używam tego produktu od: ok. 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego