Czy może być coś piękniejszego niż zapach czekolady i jednoczesna pielęgnacja ust? Może! Dodatkowe zwiększenie objętości Twoich warg! Technologia VOLUME MAXIMIZE ™ i wyciąg z papryczki chili rozszerzą naczynka krwionośne i widocznie powiększą usta. Kwas hialuronowy wniknie w warstwy skóry nawilżając i wypełniając wargi.
Formuła z olejem awokado, konopnym, makadamia i rycynowym zmiękczą i wypielęgnują naskórek. Witaminy oraz ekstrakt z imbiru odżywią i zadbają o podkreślenie naturalnego koloru warg. Dopełnieniem przyjemności z aplikacji błyszczyka jest cudowny zapach czekolady.
Nasi użytkownicy zostawili 42 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:
konto usunięte
2 sierpnia 2026 o 15:20
Ustra trochę powiększone
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Produkt bardzo ciekawy. Miałam już różne kolory
Ceny moim zdaniem przystępne. Po pomalowaniu ust odczuwalne delikatne mrowienie. Usta delikatnie powiększone także efekt jest. Polecam na pewno warto przetestować.
2 sierpnia 2026 o 14:19
Błyszczyk Eveline Cosmetics
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Jeden z przyjemniejszych błyszczyków powiększających usta, jakich używałam. Ma piękny czekoladowy zapach, komfortową konsystencję i nie klei się nadmiernie. Usta są optycznie pełniejsze, wygładzone i dobrze nawilżone dzięki zawartości kwasu hialuronowego. Efekt powiększenia jest subtelny, ale zauważalny, a delikatne uczucie chłodzenia nie jest uciążliwe.
21 kwietnia 2026 o 19:33
Codzienny nudziak, po który sięgam najczęściej
Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Kupiłam Eveline Cosmetics Oh! My Lips, Lip Maximizer Chocolate z ciekawości i okazał się strzałem w dziesiątkę. Zużyłam już 2 opakowania i jest to produkt, po który najczęściej sięgam na co dzień.
Kolor jest bardzo ładny i uniwersalny, pasuje do wielu makijaży. Dodatkowym plusem jest przyjemny, czekoladowy zapach, który uprzyjemnia aplikację.
Błyszczyk ma wygodny i precyzyjny aplikator, dzięki czemu łatwo równomiernie pomalować usta. Co ważne, nie klei się na ustach i jest bardzo komfortowy w noszeniu.
Jeśli chodzi o efekt powiększenia, jest on raczej delikatny. Czuć lekkie mrowienie, ale nie jest ono uciążliwe.
Produkt jest wydajny, a jego cena bardzo przystępna w stosunku do jakości.
Gdzie został kupiony produktW marketplace Allegro, Amazon
26 marca 2026 o 15:52
Blyszczyk - nawilżenie bez efektu powiększonych ust
Gdzie został kupiony produktW marketplace Allegro, Amazon
Błyszczyk Oh! My Lips Chocolate od Eveline po ktorym usta wyglądają bardzo soczyście i gładko. Posiada bardzo wygodny aplikator, który pozwala na precyzyjne nałożenie produktu. Delikatnie nawilza usta i prezentuje się na nich bardzo estetycznie.
Z całej serii ten wariant najsłabiej powiększa usta, mrowienie jest praktycznie niewyczuwalne, co odróżnia go od wersji z jadem pszczelim czy papryczką. Ze względu na to, że nie jest to produkt zastygający, cechuje się małą trwałością i dość szybko znika z ust.
Blyszczyk jest idealną opcja dla osób, które cenią komfort nakładania i ładny blask, ale nie zależy im na mocnym efekcie pieczenia.
Zalety:
wygodny aplikator
nadaje delikatny kolor i blask, jednocześnie nawilżając usta
przyjemny zapach
delikatne mrowienie które będzie zaletą dla osób nie lubiących tego uczucia na ustach
Wady:
zapewnienie producenta o powiększaniu ust nie zostało spełnione
23 lutego 2026 o 16:52
Słodki sposób na pełne usta!
Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Ten błyszczyk to mój absolutny hit do torebki. Zapach czekolady uzależnia! Po nałożeniu czuć charakterystyczne pieczenie, ale efekt jest tego wart – usta są wyraźnie uwypuklone, gładsze i mają piękny, naturalny kolor brązu. Jeśli lubisz efekt błysku i nie boisz się lekkiego mrowienia, będziesz zachwycona!
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Jestem zachwycona błyszczykiem Eveline Cosmetics Oh! My Lips Lip Maximizer Chocolate! Przede wszystkim jego zapach czekolady jest obłędny – nie tylko pięknie pachnie, ale też sprawia, że aplikacja staje się prawdziwą przyjemnością. Błyszczyk rewelacyjnie powiększa usta, nadając im pełniejszy wygląd już po kilku minutach. Formuła z kwasem hialuronowym świetnie nawilża, dzięki czemu usta wyglądają na gładkie i zadbane. Podoba mi się także subtelny połysk, który dodaje elegancji i pasuje zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy chcą uzyskać efekt pełniejszych i pięknie błyszczących ust!
Zalety:
Błyszczyk rewelacyjnie powiększa usta
Nadając im pełniejszy wygląd już po kilku minutach
29 września 2024 o 15:16
Najmniej ulubiony z serii Lip Maximizer
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Na tą wersję liczyłam najbardziej ale okazuje się, że jest ona przede mnie najmniej lubianą z całej serii Lip Maximizer. Oczywiście nie jest to błyszczyk zły, ale nie przypadł mi do gustu kolor i fakt, że najmniej powiększa z całej serii. Jak wszystkie błyszczyki powiększające delikatnie mrowi po nałożeniu. Wersja "Chocolate" z czekoladą ma wspólny jedynie zapach. Odcień nie jest brązowy na co nie ukrywam liczyłam jak zobaczyłam jego nazwę. Natomiast to co robi jeszcze lepiej niż 2 pozostałe wersje to doskonale nawilża i wypełnia usta. Nadaje mokry, kuszący wygląd ustom. Kolor jest neutralny, prawie identyczny jak kolor moich ust. Dla mnie jest po prostu nijaki i mało twarzowy.
Jeśli jednak szukasz błyszczyka na co dzień, który delikatnie uwypukli usta i świetnie je nawilży oraz odżywi to jak najbardziej polecam. Jeśli chodzi o trwałość to jest ona średnia, na szczęście nie znika po 10 minutach jak wiele innych.
Jest to jeden z lepszych produktów tej firmy. Błyszczyk daje piękną taflę i ładnie koloruje usta. Nie piecze on ust aż tak bardzo, a efekt powiększonych ust jest znikomy. Pomimo tego produkt jest tani i warty ceny.
Od kiedy używasz produktutydzień
11 stycznia 2024 o 14:57
Jeden z ulubionych błyszczyków
Od kiedy używasz produktutydzień
Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
Totalny strzał w dziesiątkę. Formuła produktu jest miła w odczuciu, zdecydowanie bardziej jak pielęgnacja niż kolorówka. Kolor jest też super trafiony i bardzo uniwersalny, to taki "lepszy kolor ust". Sam aplikator także świetnie sobie radzi, nie potrzeba do niego obrysowywać ust. Nakłada kosmetyk równomiernie, dociera w każde miejsce i gładko sunie po wargach. Jest to też dobry produkt dla osób, które nigdy wcześniej nie używały produktów powiększających usta, ponieważ mrowienie nie jest mocne i trwa bardzo krótko. Definitywnie jeden z moich ulubieńców.
Zalety:
cena,
uniwersalny kolor,
zapach czekoladopodobny,
aplikator,
dobry dla osób bez doświadczenia z produktami powiększającymi usta,
21 grudnia 2023 o 11:56
Czekoladowe szaleństwo
Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
ZAPACH JEST PO PROSTU OBLĘDNY.
Co do produktu, miałam duże oczekiwania. Producent obiecuje efekt powiększenia ust - przez chwilę jest wyczuwalne delikatne pieczenie, ale nic poza tym.
Mimo wszystko lubię ten błyszczyk. Myślę, że główną rolę odgrywa przepiękny, czekoladowy zapach + fakt, że nie wysusza ust. Kolor jest dość uniwersalny.
Błyszczyk robi swoją robotę.. E mam małe usta. Nie mam powiększonych po przez zabieg. Tak więc zauważyłam że moje usta po tym błyszczyku są ciut większe.
Pieknie pachnie I nawilża mocno usta .
8 września 2023 o 12:24
Czekoladowe powiększenie
Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
To błyszczyk powiększający usta z kwasem hialuronowym o zapachu czekolady.
Zapach jest przyjemny.
Po nałożeniu delikatnie czuć mrowienie na ustach, nie jest ono jednak nieprzyjemne a sam efekt nie utrzymuje się długo.
Pomadka delikatnie zmienia kolor ust i ładnie się błyszczy na ustach.
Nie zauważyłam jednak efektu ich powiększania. Praktycznie ani optycznie usta nie zmieniły swojej objętości...
Zacznę od tego, że nie używam go w celu powiększenia ust, bo to w moim przypadku robi wstrzyknięty kwas ;) Przede wszystkim Błyszczyk świetnie nawilża usta. Odczuwam delikatny mrowienie po nałożeniu ale zupełnie mi ona nie przeszkadza a dodatku ma bardzo fajny kolor taki w moim odczuciu, moje usta ale lepsze. Jednym słowem, jest to mój blyszczyk torebkowy, które mogę nakładać bez lusterka w każdej chwili i wygląda w porządku. Używany szczególnie w dni kiedy nakładam tylko tusz i wtedy te usta są podkreślone ale wciąż nie rzucają się w oczy . Nie mam wobec niego wielkich oczekiwań ale bardzo go lubię i często do niego wracam. Minusem jest to że jest dosyć mało wydajne
Od razu napiszę, nic nie powiększa. Na początku minimalnie chłodził, teraz już nic.
Ale generalnie to bardzo przyjemny produkt. Ładne opakowanie które nie niszczy się szybko, bardzo twarzowy dla mnie kolor i przepiękny zapach czekoladowego budyniu.
Produkt ma też bardzo przyjemną konsystencję, nie klejąca ale też nie zbyt cienką. Nie osadza się brzydko na brzegach warg.
Do tego jest łatwo dostępny i całkiem tani l, zwłaszcza przy częstych w tej marce promocjach.
Błyszczyk kupiłam z polecenia Maxineczki i nie zawiodłam się.
Kupiłam go w osiedlowej drogerii za jakieś 13zl.
Ma piękny nudziakowy kolor, bardzo dobrze nawilża i odżywia usta, pomógł mi jak miałam bardzo przesuszone usta. Nie piecze tak bardzo jak pozostałe z tej serii z chili i jadem pszczelim(które oczywiście też posiadam).
Mam go kilka sztuk, noszę go w torebce, mam w kosmetyczce i aucie.
Jestem normalnie od niego uzależniona, przepięknie wygląda na ustach, od jakiegoś czasu wyparł u mnie pomadki.
Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
8 maja 2023 o 22:41
Ulubiony
Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Produkt skradł moje serce od pierwszego użycia. Kolor jest boski - różowy nude, podbija naturalny kolor ust. Myślę, że każdemu będzie pasował. Nie jest brązowy ani ciemny tak jak wydaje się na opakowaniu. Trwałość jest dobra, wytrzyma picie i suche przekąski. Najważniejsze - nie klei się! Nie wysusza ust, tylko je nawilża, lubię go aplikować nawet jako balsam do ust. Błyszczyk nie ma nic wspólnego z czekoladą poza zapachem czekoladopodobnym, słodkim, delikatnym i przyjemnym. Kosmetyk jest wydajny oraz w przystępnej cenie.
Nie zauważyłam aby błyszczyk jakoś spektakularnie powiększał usta, ale przez naturalny różowy delikatny kolor usta wydają się pełniejsze. Czasem delikatnie zapiecze/mrowi, a czasem nic nie czuć. Mi się efekt podoba, polecam!
Kupiłam kolejne opakowanie, to mój ulubiony błyszczyk. Mam też wersję z jadem pszczelim, numer 01, ale ta czekoladowa jest zdecydowanie moją ulubioną. Kiedyś nie przepadałam takimi błyszczykami powiększającymi i za pieczącym efektem, ale ten nie piecze za mocno i jest bardzo przyjemny w użyciu. Dodatkowo ma subtelny kolor i półprzezroczyste krycie, podkreśla naturalny kolor ust. Nie ma drobinek. Konsystencja jest delikatnie klejąca, przyjemna w noszeniu. Błyszczyk daje efekt lekko powiększonych ust i usta wydają się pełniejsze, ale nie spodziewajcie się nie wiadomo jakiego powiększenia, to raczej taki delikatny efekt, usta lekko się zaczerwieniają i powiększają przez zawarty w błyszczyku wyciąg z jadu pszczelego i papryczki chilli.
23 stycznia 2023 o 15:57
Ulubiony błyszczyk
Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Wahałam się czy 4, czy 5... błyszczyków w sumie nie lubię, ale stwierdziłam, że ten w sumie jest najlepszy, jaki miałam w tej kategorii.
Pięknie podkreśla usta. Wyglądają od razu na nawilżone, pełniejsze i bardziej kuszące. Kolor jest idealny, (chociaż nie czekoladowy jak wygląda czasem na zdjęciach) tak neutralny, że nikomu nie przyszłoby do głowy, że ma się na ustach coś koloryzującego.
Zapach no taki czekoladowy, nie rzuca na kolana, ale też nie przeszkadza.
Co do powiększenia to jak ktoś ma wąskie wargi to raczej nic nie zauważy.
Jeżeli ktoś ma naturalnie pełne usta, ale aktualnie wysuszone, dawno nic nie jadł, nie pił i one po prostu się nieco "uśpiły" to ten błyszczyk przywróci je do życia.
Na szczęście nie lepi się jakoś bardzo, jak mają to w zwyczaju błyszczyki - tak jak zwykły balsam do ust. Drobinki są, ale nie takie nachalnie duże.
Nawilża również jak balsam. Stosunkowo długo utrzymuje się na ustach.
Pierwszy raz zakupiłam błyszczyk od razu ponownie, bo skończeniu jednego opakowania.