Błyszczyki

Lancome La Laque Fever Trwały błyszczyk do ust

Lancome Le Laque Fever Błyszczyk 6ml

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

PAUNI
    17 czerwca 2021 o 17:28
    Luksusowy❤
    Och jaki cudowny!❤ Błyszczyk w pięknym opakowaniu z logo Lancome. Kolor dobrze napigmentowany, intensywnym kolorem amarantu. Posiada niespotykany pędzelek w kształcie łzy. Bardzo dobrze się rozprowadza. Pięknie pachnie. Nawilża, pielęgnuje. Jest mega trwały, wytrzymuje wiele godzin. Usta są bardzo subtelne, błyszczące i optycznie powiększone.
  • 13 czerwca 2021 o 8:04
    Polecam!
    Nie przepadam za błyszczącymi pomadkami, dlatego raczej rzadko sięgam po błyszczyki ale ten nawet lubię. Jeden z nielicznych jakich rzeczywiście używam. Ma ładne opakowanie i posiada wygodny aplikator w formie gąbeczki, który nabiera odpowiednią ilość produktu. Nie klei się zbyt mocno tak jak inne błyszczyki, więc nie ma nieprzyjemnego uczucia lepkości na ustach. Trzeba uważać z ilością, bo niestety trochę zbiera się w kącikach ust jeśli nałożymy go za dużo. Jego zapach i smak zaliczam do przyjemnych, kolor nie zjada się zbyt szybko. Błyszczyk mimo niewielkich rozmiarów jest bardzo wydajny, na pomalowanie całych ust wystarczy odrobina. Delikatnie nawilża usta i nie podkreśla suchych skórek.
  • 30 czerwca 2020 o 21:34
    super
    Błyszczyk jest bardzo wydajny, trwały, nie jest zbyt drogi, łatwo dostępny, Wydajność to wielkie zaskoczenie. Pozytywne! Nie używałam go zbyt często ze względu na jego mocny niecodzienny kolor, ale porownując od innych tego typu produktow, ten chyba wygrywa w tej kategorii.
    Zalety:
    • kolory
    • trwałosc
    bkt
    8 czerwca 2017 o 19:19
    błyszczyk ładny, ale nietrwały i wysuszający usta
    Oceniam La Laque Fever o kolerze Digital Berry. To mocny kolor wpadający w burgund i sam w sobie jest rzeczywiście ładny. Sposób aplikacji precyzyjny dzięki takiej niby gąbeczce na wygiętym druciku, która miękko przylega do ust podczas nakładania błyszczyka i można obyć się bez kredki, bo kształt aplikatora pozwala precyzyjnie zakreślić kształt ust. To podstawowe plusy produktu. Poza tym jest sporo minusów. A więc konsystencja - szybko schnąca i tworząca coś w rodzaju suchej powłoki na ustach (Nie jest to przyjemne uczucie!). I paradoks - cóż, że aplikator wygodny, skoro sam błyszczyk jest oporny w nakładaniu - za szybko wysycha i dość nierównomiernie, trzeba bardzo sprawnie go nakładać, aby mieć efekt jednolitego koloru ust. A po pewnym czasie czujemy tę suchość, a nawet przesuszenie ust. Kolejny minus - nietrwałość! Każda kawa, woda i od razu nasz błyszczyk się zmywa, a raczej rozmywa - bez podręcznego lusterka ani rusz, bo inaczej grozi nam efekt Jokera :) Podsumowując - to kiepski produkt, nietrwały, wysuszający usta, mimo wygody aplikatora i ładnej pigmentacji to ze względu na konsystencję błyszczyka nie jest wygodny w nałożeniu. Dostałam go w prezencie i zalega w mojej szufladzie, ale używam go baaaardzo sporadycznie :)
    Zalety:
    • kolor, kształt aplikatora, estetyczne opakowanie
    Wady:
    • szybko schnący błyszczyk utrudnia precyzyjne nałożenie; efekt suchych ust, a nawet przesuszonych; nietrwały - rozmywa się i rozciera przy byle okazji- trzeba się bardzo starać, by nie wyglądać jak Joker
  • 12 października 2016 o 12:31
    Szałowy efekt
    Daję temu błyszczykowi 5, ale mam dużo zastrzeżeń. Zaczynając od efektu ogólnego: kryje jak szminka, a do tego nadaje niesamowity blask. I za ten piękny, intensywny i błyszczący kolor jest 5 (mam kolor krwistoczerwony). Ale dalej są już wszystkie minusy: -nie zasycha i stempluje (czyli zostawia ślady na szklankach, ustach chłopaka itp.) -przy okazji np. całowania się z kimś może też rozmazać się na twojej twarzy, a wtedy bardzo ciężko go zetrzeć -wysusza usta (do momentu, kiedy jest na ustach jest OK, ale na noc czy następnego dnia trzeba użyć balsamu, bo czuć, że usta są bardziej suche niż zazwyczaj) Żeby nie było tak negatywnie, dodam, że aplikator jest baaaardzo wygodny - w kształcie odwróconej łezki, pozwala naprawdę precyzyjnie się umalować. Opakowanie śliczne i eleganckie, trwałość błyszczyka na 5. Cena jest wygórowana, ale raz na trochę warto zaszaleć ;) Plusy: +daje piękny intensywny kolor +kryje jak szminka +zapewnia wspaniały połysk +przyjemnie pachnie +bardzo trwały jak na błyszczyk +świetny precyzyjny apliktor +śliczne opakowanie Minusy: -nie zasycha na ustach, więc zostawia ślady i może się rozmazać -wysusza usta -cena