Pudry do twarzy

Vipera Face, Puder prasowany

VIPERA Puder Prasowany z Kolekcji FACE jasny 606 z lusterkiem i puszkiem 11g

Nasi użytkownicy zostawili 38 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Heru19
    5 marca 2016 o 16:36
    Lubię go mieć pod ręką
    Puder nałożony sam, całkiem nieźle kryje niedoskonałości, daje efekt zmatowienia. + matowi skórę, + nie przesusza, + funkcjonalne opakowanie, + cena za ilość jest bardzo zadowalająca, + wyrównuje koloryt skóry, ukryje drobne nie zbyt mocno zaczerwienione miejsca, +/- dostępność, sama nigdy nie widziałam w żadnej drogerii, dowiedziałam się o nim przez koleżankę. - gąbka, tragedia przy jej użyciu ciągle nabierałam z dużo pudru, Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 12 sierpnia 2014 o 18:13
    Naprawdę dobry
    Używam go regularnie, wersji brązującej. Naprawdę wyjątkowo porządny produkt. Do nakładania zdecydowanie dobrej jakości pędzlem do pudru. Jeden z niewielu kosmetyków, które od kilku lat używam regularnie i niezmiennie jestem z niego zadowolona Plusy: * Ładnie modeluje twarz * Nie powoduje podrażnień * Wersja brązująca zawiera delikatne złote drobinki rozświetlające twarz * Dla Osób z jasną karnacją daje efekt muśnięcia słońcem Minusy: * Dołączony puszek/gąbeczka zdecydowanie nie nadaje się do nakładania wersji brązującej tego produktu. Używam tego produktu od: 3-4 lat Ilość zużytych opakowań: ponad osiem
  • 1 kwietnia 2014 o 9:15
    Dobry, solidny produkt. Używam go od czasu do czasu. Nie zatyka porów.
    Puder jest bardzo dobry, jeden z moich ulubionych. Używam najjaśniejszego odcienia, nie zmienia koloru buzi w czasie dnia, nie jest też za bardzo widoczny. Jednak jak w większości pudrów matujących, po ok. 6 godzinach twarz na czole i nosie zaczyna mi się błyszczeć. Nie jest więc idealny. Plusy: - estetyczne i trwałe opakowanie - cena - zapach - matuje ok. 6 godzin - nie zatyka porów (co dla mnie jest bardzo ważne) Minusy - nie jest na cały dzień Podsumowanie: mimo poszukiwań pudru idealnego, wracam do niego co jakiś czas. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 19 marca 2014 o 21:03
    dobry
    Zakupiła puder w kamieniu firmy Vipera. Dobrze kryje, ale jak dla mnie za bardzo sićaga twarz, ciężko go zmyć z twarzy w połączeniu z podkładem. na plus to wydajny, nie musze go dużo nakładać a cena jak dla mnie troche za wysoka. Mógłby kosztować nieco mniej. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2 małe
  • 2 stycznia 2014 o 11:21
    Nawet dobry
    Lubię pudry vipera ale ten nie szczególnie przypadł mi do gustu. W moim przypadku ciężko dobrać bo mam ciemną karnację. Wybiorę za ciemny to twarz mi się odznacza jak mulatce. Wezmę za jasny to wyglądam jak duch. Nie ma pośredniego odcienia dlatego nie szczególnie akurat używam tego rodzaju. Jednakże jeśli chodzi o sam puder to dobrze kryje i się świetnie rozprowadza Zalety: -Przystępna cena -Dobra jakość -Wydajność Wady: -Nie ma wszystkich odcieni Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: 1