Cienie do powiek

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Re-Loaded, Iconic Division, Eyeshadow Palette Paleta 15 cieni do powiek

Makeup Revolution Re-Loaded Iconic Division Paleta 15 Cieni Do Powiek

Nasi użytkownicy zostawili 34 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lutego 2025 o 16:24
    Dobra na początek.
    Produkt ten przetestowałam bardzo rzetelnie i nadal jest mi ciężko go opisać, gdyż każdy cień jest inny jeśli chodzi o pigmentację i trwałość (np. pierwszy kolor to biały opalizujący na róż i jest dość 'twardy', błyszcząca zieleń to bardziej brokat mieniący się w tym kolorze, błyszczący brąz opalizujący w złoto jest świetnie napigmentowany, miękki i trwały, czerń jest głęboka). Paleta znajduje się w typowym dla palet plastikowym opakowaniu, niestety ten plastik jest lekki, słabej jakości, łatwo się rysuje ale przecież nie to jest najważniejsze. Małym minusem jest też brak lusterka. Paleta zawiera 15 cieni (3 połyskujące i 12 matowych) w pięknych jesiennych kolorach. Cienie są dobrze napigmentowane (kilka matów ze średnią pigmentacją). Większość cieni utrzymuje się na powiece cały dzień. Niektóre maty lubią znikać w ciągu dnia, nie chcą się łączyć przez co tworzą się prześwity i plamy, a podczas blendowania po prostu znikają. Niestety większość cieni lubi się osypywać podczas aplikacji. Produkt jest bardzo tani i łatwo dostępny. Moim zdaniem jest to dobra paleta dla początkujących i na codzień (na ważniejsze wieczorne wypady/imprezy raczej użyłabym czegoś z lepszą trwałością). Jak za tę cenę pigmentacja jest naprawdę dobra. Ciężko jest zrobić nią idealny makijaż (używając tylko tej palety) ale gdy użyjemy jej cieni jako "dodatek" to myślę, że sprawdzi się świetnie.
  • 14 czerwca 2024 o 10:41
    Revolution Beauty paleta cieni
    Super paletka cieni. piękne kolory żółtego i zieleni. Piękne błyski. Ładny pigment. Ładnie się blendują. Jedynie rozwala sie opakowanie ale to chyba w kazdej tak.
  • 20 stycznia 2023 o 16:27
    Lubię
    Paletek makeup revolution mam naprawdę sporo, bo jakoś tak wyszło. Tą akurat bardzo lubię, bo zestawienie kolorystyczne mi odpowiada, fajne ciemne cienie, które znośnie się rozcierają i nie tworzą jakiś nieprzyjemnych plam (przynajmniej na bazie) jakość błysków jak na tę cenę jest dobra chociaz wolę bardziej błyszczace cudeńka.
    Zalety:
    • Kolory
    Wady:
    • Trochę za słabo błyszcza
  • 5 maja 2022 o 12:39
    W porządku
    Barwy ładne, wychodzi lekko pastelowo, trzeba dwie warstwy czasem nakładać, ale... po nałożeniu bazy na powiekę lub warstwę kredki cienie dają radę napradę dobrze. Mają taką jedną wadę -mianowicie dość kruszą się przy upadku.
    Zalety:
    • pigmentacja
    • wybór barw
    Wady:
    • kruszą się przy upadku
  • 1 lipca 2021 o 16:01
    Nawet niezła
    Gdybym miała porównać jakość tej palety z pozostałymi które mam, to wypadłaby bardzo marnie i dostałaby najwyżej 2/5. Jednak ze względu na stosunek cena/jakość dostanie wyższą notę. + Jakość cieni jest całkiem ok. Nie są może najprzyjemniejsze w dotyku, ale macałam w życiu gorsze. + Pigmentacja jest znośna. Na pewno nie da się tymi cieniami zrobić sobie krzywdy pod tym względem. + Ten limonkowy perłowy cień jest naprawdę ładny. + Tanim kosztem można sprawdzić czy odpowiadają nam tego typu kolory - Przez to, że paleta z założeniem miała być zamiennikiem Subculture, kolorystyka jest dość ciężka do ogrania i łatwo można skończyć z szaro-burą plamą. - Cienie nie łączą się za dobrze ze sobą - Szybko znikają z oczu - Trzeba się trochę namachać pędzlem, żeby uzyskać zamierzony efekt - Opakowanie jest beznadziejne i szybko się psuje. Ogólnie nie jestem fanką tej serii i swojej sztuki się już pozbyłam. Lepiej dopłacić troszkę więcej i wybrać sobie z Revolution coś lepszej jakości lub poszukać podobnej kolorystyki gdzie indziej.