Cienie do powiek

Urban Decay Naked Heat, Eyeshadow Palette Paleta 12 cieni od powiek

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 stycznia 2024 o 10:27
    Uniwersalna paleta
    Paleta naked heat, niegdyś wywoływała zachwyt, myślę ,że w wielu przypadkach nawet poprzez jej fajny wygląd. Z zewnątrz paleta ma piękne, ogniste, pomarańczowo-czerwone odcienie, po otwarciu ukazuje się paleta w bardzo uniwersalnej, podstawowej kolorystyce czyli przewaga brązów. Posiada lusterko oraz niczego sobie pędzelek, bardzo miękki. Pigmentacja jest świetna, bardzo dobra, cienie ładnie się ze sobą łączą oraz blendują, ale trwałość nie powala. Niestety w moim przypadku cienie na oczach się rolują, nie wygląda to dobrze. Po całym dni na oku nie pozostaje zbyt wiele cienia, nie wiem czy może przez moją aplikację czy po prostu nie nadają się do mojej cery. Paleta sama w sobie fajna, przypadła mi do gustu, ale jednak trochę kosztuję, a trwałość jest niezadowalająca. Mimo wszystko jest ok, wielki minus za trwałość, ale do podstawowych makijaży, dla osób początkujących może się przydać.
  • 16 maja 2023 o 20:58
    Paleta HEAT od Urban Decay
    Paletę kupiłam w Sephorze za 239 zł. Czy była warta? Niekoniecznie. Ogólnie pigmentacja, opakowanie, kolorystyka i pracowanie z nimi na plus, ale to że na oku cienie te mimo różnych zupełnie kolorów dziwnie się zlewają, to trochę nie fair. U mnie niestety zdyskwalifikowało je właśnie to. Cała reszta super, ale to zlewanie-nie.
    Zalety:
    • kolory
    • łatwość pracy
    • dobry dwustronny pędzel
    • lusterko
    Wady:
    • nieszczęsne zlewanie się kolorów
  • 20 października 2021 o 3:14
    Ładne kolory... w opakowaniu.
    Ta paleta była hitem w drogeriach, I w mediach gdy wyszła. Byłam więc zachwycona gdy dostalam tą paletę na urodziny. Jeżeli chodzi o opakowanie, ładnie wygląda. Kolory są ciepłe, nude, lecz podobne do siebie. Stosowałam na powiece bez oraz z bazą aby porównać. Przy użyciu, mogła zauważyć w tych dwóch opcjach, że cienie zostawiają dużo pyłu i brudu na twarzy, nawet gdy człowiek się stara. Bez bazy, pigment nie jest oszałamiający, wręcz neutralny. Trzeba parę razy nałożyć cień aby móc uzyskać jakiś kolor. Z bazą jest trochę lepiej, lecz jednak w opakowaniu o wiele ładniej te Kolory się wybijają niż na okach. Niestety za taką cenę, jestem dość zniesmaczona efektem końcowym. Moim zdaniem, paleta jest ładna, ale są o wiele ładniejsze i tańsze który się lepiej trzymają.
  • 1 lipca 2021 o 14:36
    Użytkowa ale nie ulubiona
    Kiedyś byłam na nią strasznie napalona. Później entuzjazm opadł i nie zamierzałam jej kupować. W końcu trafiła się duża promka i paleta sama wylądowała w koszyku... Nie jest to co prawda nic odkrywczego, czego nie miałabym w innych paletach, ale jest idealna na takie bezmyślne dni, kiedy nie chcę pół godziny się zastanawiać co dzisiaj zmalować. + Kolorystyka bardzo uniwersalna i nadająca się na absolutnie każdą okazję, chociaż osobiście wolę kolorki w Naked Honey + Świetna paleta na wyjazdy, gdy wiemy, że nie będziemy szaleć z makijażem + Maty są świetnej jakości i bezproblemowe w pracy. Mają przyjemną konsystencję i nie wyglądają sucho na oczach. + Nie da się nimi zrobić krzywdy. Po prostu cokolwiek zmalujecie będzie wyglądało ładnie. + Opakowanie jest bardzo porządne, nie trzeba się martwić o cienie podczas podróży +/- Nie przepadam za pędzelkami, ale jeśli ktoś nie ma żadnego, to na pewno się przyda, bo jest nawet fajnej jakości. - Nie jestem przekonana co do jakości cieni błyszczących. Są miękkie i dobrze napigmentowane, ale jak dla mnie brakuje im "tego czegoś". Nie robią szału, ale do takiego codziennego makijażu spokojnie się nadadzą. - Trwałość pereł nie jest powalająca- dość szybko znikają
  • 20 lutego 2021 o 17:40
    Moja kolorystyka
    Naked Heat to topowa paleta do makijażu. Kolorystyka w ciepłych brązach, niezwykle uniwersalna. Zp pewnością przypadnie każdej Kobiecie do gustu. Idealna do codziennych, jak i wieczorowych makijaży. Posiada cenie prasowane. Część z nich jest matowa, część metaliczną. Posiadają dobrą pigmentację. Cienie nie osypują, dobrze się blendują, są wydajne oraz trwałe. Paleta jest starannie wykonana i dopracowana.
    Zalety:
    • kolorystyka
    • jakość
    • cienie dobrze się blendują
    • uniwersalność